-
Paula™
no nie wiem ja chyba jakos potrzebuje odmiany sami wiecie ze raczej mniej sie pojawiam w kk niz kiedys i to dlatego ze juz chce mi sie czegos nowego oczywiście fajnie tam wpasc od czasu do czasu ale czy zawsze??
a moze by tak całkiem zrezygnowac klubu i na serio zrobic domowa posiadówke ja moge cos zorganizowac u siebie zapraszam serdecznie tylko ktos przy pichceniu bedzie musiał pomóc:) -
bully_boy
pierwsze prrrrrrrrrrrr.. imo najważniejsze, żeby w ogóle udało się spotkać
drugie prrrrrrrrrrrr.. imo chyba przeżyjemy, jeśli nie będzie to kk, zresztą jest spore prawdopodobieństwo, że tam skończymy ^^ -
Słomka:)
Słomka rozumiem Twoje zdanie podejście ale za każdym razem jak w KK jesteś nie wyglądasz na zdruzgotaną ale raczej świetrnie bawiącą się na starych śmieciach... cała reszta tez właśnie w Klubo czuje się jak w domku... po co to zmieniać???
a mam inne wyjście ??
"Kochani nie wiem skąd te pomysły żeby nie KK... zdanie nie tylko moje ale ja je wypowiem... "
i proszę Cię, nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich bo taka partyjna retoryka już dawno nie działa...
peace
-
a ja dalej uparcie mówię, że nie tylko moje to zdanie; )
oraz
tak jak napisałam dla mnie liczy się spotkanie a nie miejsce a gdzie potem wyladujemy... sie okaze... jak znam zycie i tak skonczymy w KK; ) -
-
Paula™
heheheh z Białołęki daaaaaaaaaaleko do kk;)
ja jestem za domową posiadówka zeby w koncu mozna było pogadac -
Berenicze
to u kogo ?? :)
chetnie bym swojego udostepnila, ale boje sie ze remont jeszcze na to nie pozwoli... nie ma na czym siedziec, ale to nie problem - za to nie ma w czym pic; p <z gwinta moze byc niewygodnie; )>
no i ewentualnego lozka z rozowa posciela dla Ami brak; ) -
Paula™
-
EJJJ FF co tam zz Wami leniuchy?! Wiosna przyszla... ogłaszam wielki konkurs na wiosenne spotkanie...
może w plenerze skoro wiosna nadeszła wreszcie :D a potem jakaś kolacja i szaleństwa do rana :))) -
Paula™
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne