Klub Metro [1290]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wielka prosbe mam zostalo mi ukradzione pare rzeczy a dolkladnie torbka.... w srodku byla bluza ktora watapie ze odzyskam :/ oraz telefon ktory sie nikomu nie przyda bo jest dorobiny strasznie a dla mnie wazna bo jest karta!!!!wiec jak cos prosze o oddanie mi go(a dokladnie chodzi o karte i o telefony na niej zawarte) !!!! no i tez sprawa wazna moj portfel !!!!!! dokumenty itp. sprawa do osoby ktora wziela ewentualnie znalazla i tak ci to nie potrzebne oddaj to na adres ktory jest na dowodzie bo dla mnie to wazne...bardzo o to prosze i o nic wiecej bo sie nie spodziewam....reszte kazdy kto to posiada moze sobie zatrzymac aczkolowiek nie watpie ze tak bedzie.....mi zalezy tylko na tych rzeczach na ktorych wypisalam.....mam nadzieje ze ktos okaze sie osoba ktora posiada serce i to odda....
  • barnaba

uczciwosc
    juz dawno popelnila samobojstwo
  • --== El Fiero ==--

takie gadaine na pewno nie pomoze sie Jej odrodzic...
  • Y

Przykro mi Pati...
    Ale co się stało? Przecież doskonale powinnaś wiedzieć, że niestety kradzieże zdarzają się również w Metrze... Chwilowy brak kontroli...?
    No trudno, wątpię, żebyś odzyskała jakąkolwiek z tych rzeczy.
    Ewentualnie dokumenty, bo jeśli ktoś takie znajdzie np. na ulicy i nawet jeśli je tylko wrzuci do skrzynki, to do Ciebie wrócą. Dowód wysyłają do domu, a Prawo Jazdy (nie wiem czy w ogóle masz :P ) można znaleźć tam gdzie sięwyrabia nowe (nie pamiętam jak to się nazywa). Wiem to, bo sam nie raz je zgubiłem i zawsze wracały, z różnych miast w Polsce...
    ;]

Jakby co, to mój nr telefonu masz w profilu.
    Mimo wszystko życzę powodzenia, w końcu wierzę, że wszystko jest możliwe.

PS> Co za avatar...?!
    ;>
  • Anonim

co do rzeczy ja rowniez nie sadze zebym cos odzyskala ale chodzi mi przewaznie o dokumenty,aczkolwiek na co komu taki dojebany telefon jak moj(a dopity jest ostro ) a mi jest tylko potrzebna ta karta z numerami :/ moja pojebana glupota bo pewnie gdzies ta torebke zostawilam..........swoja droga chcialam od metra odpoczac,spokojnie sobie odpoczywalam i wczoraj na spontanie tam polazlam,na co ,po co ????nie mam pojecia............mam nauczke..........ale zeby w metrze kradli tego kiedys nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

>bajebongo napisał
    >uczciwosc
    >juz dawno popelnila samobojstwo

ty to faktycznie potrafisz na duchu podtrzymac :P
  • Anonim

uuu no to zaszaleli.. chociaż muszę przyznać że kiedyś sam zgubiłem portfel w metrze i mi go oddali z całą zawartością więc można liczyć że się uda :P
  • Anonim

aha jak wczoraj nie oddali to i dzisiaj nie sadze zeby nastapil jakis przelom.....ja chce moje dokumenty i ta karte z telefonu........chociaz osobiscie w glebi serca to bardziej wole cala awartosc wlacznie z torebka :/
  • Anonim

ja bym radził się dziś rozejrzeć po okolicy czy nigdzie nie leży.. wątpię aby ktoś wziął sobie torbę do użytku, a dokumenty zgłoś na policję jeśli jeszcze tego nie zgłosiłać bo ktoś może narobić jeszcze większego bigosu...
  • Anonim

no wlasnie wzielam wolne i ide na policje
  • elasti

oj pati pati patrze ze ostatnio niesamowicie ogarnieta jestes...
  • Bigi

>dumle napisał
    >ja bym radził się dziś rozejrzeć po okolicy czy nigdzie
    >nie leży.. wątpię aby ktoś wziął sobie torbę do
    >użytku, a dokumenty zgłoś na policję jeśli jeszcze tego
    >nie zgłosiłać bo ktoś może narobić jeszcze większego
    >bigosu...

o nie nie nie wypraszam sobie Bigosa w to niemieszajcie:P
  • Broken Mind

>PatiSratiTati napisała:
    ale zeby w metrze kradli tego kiedys nie
    >bylo!!!!!!!!!!!!!!!

było było tylko jeszcze Ciebie nie dotyczylo.ale teraz juz wiesz.
    Mi jak ukradli torebke to znalazłam ja w toalecie i dokumenty były..telefonu nie ale coz.
    a racja z tym zebys sobie polazła i poszukała gdzies w okolicach metra.byc moze gdzies lezy.

ps.zainwestuj w szaszetkę.albo mniej pij
  • Anonim

no w sumie masz racje mi kiedys nie kradli,ale zaczeli.......
  • ZETI

wspolczuje Pati, mi sie to przytrafilo jakos dawno temu, pomimo ze pilnowalam ostro, a juz wiem, ze zrobil to ktos z najblizszego otoczenia cholera i to najgorsze...mam nauczke, nawet w gronie zaprzyjaznionych osob zdarzaja sie rozne sytuacje, smutne ale prawdziwe
    ale zacznijmy od tego, ze chyba czwartek jest takim dniem, kiedy to sporo przypadkowych osob przychodzi do metra, bo ma akurat np. po drodze, w odroznieniu do weekendowych tematycznych bibek,na ktore wyjscia sa w wiekszosci zamierzone...
  • Anonim

:/ no coz moje zajebiste ogarniecie sie klania....tez juz mam nauczke :/ wogole to nie wiem po co ja polazlam do tego metra wczoraj i to jest najbardziej denerwujace.... :/
  • Anonim

jak to po co? :> żeby dzisiaj mieć dzień urlopu...; D
  • Anonim

>bajebongo napisał
    >uczciwosc

2 x w M zgubilem telefon i zawsze mi go zwracano, z czego za drugim razem wypieralem sie ze to nie moj, bo niby nie gubie rzeczy ....
  • Anonim

ja w metrze telefon gubilam z 5 razy ale za kazdym razem mi go oddawano.........tylko ze teraz jakas bladz ukradla mi nie tylko telefon a sporo wiecej :/
  • Ifka ŚliFka

>bajebongo napisał
    >uczciwosc

ejj no sory ja cieu bardzo ale kiedyś znalazłam portfel w metrowym kiblu i nawet gotówka w środku była ale że ze mnie uczciwa dziewuszka nie tknęłam ani złotóweczki i portfelik do baru odniosłam:)

a założycielce tematu życzę aby złodziej miał choć odrobinę sumienia i dokumenty zwrócił
| |

Klub Metro działa od połowy lat dziewięćdziesiątych, w ciągu tego czasu za konsoletą i na sce...

Fotki

Miejsca grona (1)