-
Anonim
-
Anonim
odbiegajac troche od tamatu;)
dla wszystkich skacowanych jeszcze, badz tez jeszcze nie z okazji nadchodzacych swiat:) wszystkiego najlepszego:) zdrowych i pogodnych...
////czy biorac pod uwage ze slonce zachodzi dosc szybko o tej porze roku czy wyrazenie "pogodne swieta" nie jest bez sensu?:) -
czarny
1. czy życzenie pogody ducha też jest bez sensu ? Życząc komuś pogodnych Świąt nie masz (chyba) na myśli tylko warunków pogodowych.
2.Portishead na prezentację? depresyjnie, chociaż ja swoja NYC live trzymam przy wyrze, 'Glory Box' hmmm...
-
czarny
-
-
czarny
po Portishead to ja Ci polecam zdecydowanie moją 'pierwszą miłość z MTV' czyli.. tatataaamm Shirley Mason, a właściwie całe Garbage -
Anonim
-
Anonim
no wlasnie glory box:) ciagle numerem jeden
co do pogodnych swiat i pogody ducha jestem wlasnie po lekturze ponownej pierwszech trzech czesci kroniki swiata dysku Pratchetta:) wiec takie dylematy sa dosc naturalne, a przynajmniej tak mi sie wydaje:)
zaraz walsnie zaczynam Morta. SMIERC zdecydowanie rzadzi:) -
czarny
Kufa, Święta są, więcej radości i no... 'pogody ducha'. a pod choinkę dostaniesz 'zaułek łgarza' Roberta McLiama Wilsona.
Ja idę spać, kto zadzwoni pierwszy ma zagwarantowaną rózgę.. -
Anonim
-
psota
-
gacekWawa
boszzzzzzzzzzzzz..... przestancie pic!!!!! czas oczyscic organizm troszke :) moj juz czysty :) wczoraj sie czyscilem :) czyli dzien pod znakiem browaru :) dzis luz -
4 People Agency
ja rowniez postanowienia nie picia spelniam.
wczoraj spotkanie z klasa licealna po 6ciu latach i zero kropelki alko.
Udalo sie!
Dzis z tata bedzie znacznie trudniej :)
orazzzzz - Slajdzisko - Ciebie to juz Bog chyba opuscil; ) -
Emi
-
Anonim
>HB Simon napisał
>
>orazzzzz - Slajdzisko - Ciebie to juz Bog chyba opuscil; )
to wcale nie bylo tak! to ja opuscilem jego juz dawno temu! ale nie bede opowiadal Wam tej wzruszajacej historii;)
-
Anonim
a juz myslalem, ze sie okaze, ze slajd pisal wszystko na zerwanym filmie :D -
czarny
-
Anonim
ant pamietaj wszystko jest z gory ukartowane, tu nie ma miejsca na przypadek;) -
Anonim
-
Anonim
nie mowiac o innych zakamarkach;) wiem czarny mialo nie byc remizowo ale jednak;) -
czarny
Święta są można remizowo. Z resztą ja spędzam je w miejscowości gdzie centrum stanowi przystanek pks'u, jest 6 sklepów.. wszystkie monopolowe no i zapomniałbym, remiza też jest.
Widzimy się w środę, jadę z dobrą nowiną..
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne