Klub Vinyl [1197]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak sobie zyczysz:)
  • Anonim

odbiegajac troche od tamatu;)

dla wszystkich skacowanych jeszcze, badz tez jeszcze nie z okazji nadchodzacych swiat:) wszystkiego najlepszego:) zdrowych i pogodnych...

////czy biorac pod uwage ze slonce zachodzi dosc szybko o tej porze roku czy wyrazenie "pogodne swieta" nie jest bez sensu?:)
  • czarny

1. czy życzenie pogody ducha też jest bez sensu ? Życząc komuś pogodnych Świąt nie masz (chyba) na myśli tylko warunków pogodowych.

2.Portishead na prezentację? depresyjnie, chociaż ja swoja NYC live trzymam przy wyrze, 'Glory Box' hmmm...

• czarny

3. tu się nie da odbiec od tematu..
  • czarny

po Portishead to ja Ci polecam zdecydowanie moją 'pierwszą miłość z MTV' czyli.. tatataaamm Shirley Mason, a właściwie całe Garbage
  • Anonim

rozumiem ze zostala na stale w twoim sercu?:)
  • Anonim

no wlasnie glory box:) ciagle numerem jeden

co do pogodnych swiat i pogody ducha jestem wlasnie po lekturze ponownej pierwszech trzech czesci kroniki swiata dysku Pratchetta:) wiec takie dylematy sa dosc naturalne, a przynajmniej tak mi sie wydaje:)

zaraz walsnie zaczynam Morta. SMIERC zdecydowanie rzadzi:)
  • czarny

Kufa, Święta są, więcej radości i no... 'pogody ducha'. a pod choinkę dostaniesz 'zaułek łgarza' Roberta McLiama Wilsona.
    Ja idę spać, kto zadzwoni pierwszy ma zagwarantowaną rózgę..
  • Anonim

avalanches:) that boy needs therapy :)
  • psota

yesuuu!
  • gacekWawa

boszzzzzzzzzzzzz..... przestancie pic!!!!! czas oczyscic organizm troszke :) moj juz czysty :) wczoraj sie czyscilem :) czyli dzien pod znakiem browaru :) dzis luz
  • 4 People Agency

ja rowniez postanowienia nie picia spelniam.
    wczoraj spotkanie z klasa licealna po 6ciu latach i zero kropelki alko.
    Udalo sie!
    Dzis z tata bedzie znacznie trudniej :)

orazzzzz - Slajdzisko - Ciebie to juz Bog chyba opuscil; )
  • Emi

dajcie se spokoj z tym netem w swieta, co?
    :)
  • Anonim

>HB Simon napisał
    >
    >orazzzzz - Slajdzisko - Ciebie to juz Bog chyba opuscil; )

to wcale nie bylo tak! to ja opuscilem jego juz dawno temu! ale nie bede opowiadal Wam tej wzruszajacej historii;)
  • Anonim

a juz myslalem, ze sie okaze, ze slajd pisal wszystko na zerwanym filmie :D
  • czarny

tu wszystko było przemyślane...
  • Anonim

ant pamietaj wszystko jest z gory ukartowane, tu nie ma miejsca na przypadek;)
  • Anonim

nikt nie wie co kryje sie w umyslowych zakamarkach slajda :]
  • Anonim

nie mowiac o innych zakamarkach;) wiem czarny mialo nie byc remizowo ale jednak;)
  • czarny

Święta są można remizowo. Z resztą ja spędzam je w miejscowości gdzie centrum stanowi przystanek pks'u, jest 6 sklepów.. wszystkie monopolowe no i zapomniałbym, remiza też jest.
    Widzimy się w środę, jadę z dobrą nowiną..
| |

Oficjalne grono warszawskiego klubu muzycznego - Vinyl. Znajdziecie tu najświeższe informacje doty...

Fotki

Miejsca grona (2)