-
Malarz; )
Narciarz nie zgodze sie z Toba - zawsze byly jakies tam delikatne niedociagniecia ale od czasu odejscia Sima niestety ludzie sie odwrocili a Staff probowal na sile wszytko odwrocic zeby bylo znow dobrze....
Hmmm chyba Pieksa w sumie najbardziej na tym skorzysta :D -
Anonim
malarz ile razy byles w v przez ostatni rok ?
napewno mniej niz w 1 roku istnienia klubu :) a nie pownno byc odwrotnie ? -
Malarz; )
Moze i czesciej przez ostatni rok ale wczesniej zaraz po otwarciu tez byly niezapomniane imprezy...
A Ty niestety z tego co pamietam musisz narzekac na ostatni rok bo bo menagerowie nie sluchali tak pilnie rad jak wczesniej... Kuba zmieniles troche front przez ludzi ktorzy nie zawsze chcieli sluchac czepiania sie - moim zdaniem to jest glowny powod roznicy jaka odczules... Mam wrazenie ze Vinyl przez ostatni rok stal sie bardziej popularnym miejscem niz wczesniej.... (i nie chce sie klocic - kazdy ma subiektywne opinie) :) -
Anonim
nie dorzucajcie do tej rozmowy swoich osobistych emocji ...
prawda jest taka że cholernie szkoda tego miejsca i tyle -
-
4 People Agency
>kubar napisał
>piotrek klub jako spolecznosc skonczyl sie juz po wakacjach
>po odejsciu czy zwolnieniu kilku osob, po wymianie prawie
>calego staffu, po zmianie profilu muzycznego...
>za sima bylo dobrze ale wiesz same rece i nogi nie tworza
>calosci; -)
>
>
oj Kuba...
i po co?
Trzym się chłopaku i rób swoje!
Do oceniania w Polsce wielu...
Bądź inny! Bądź cool!
;) -
Euphoria.pl
na rozluxnienie mamy nowe zdjecia by seba :) z tej imprezy sa dodane na koncu galerii ktora juz byla zapraszam...
http://warszawa.mynight.pl/galeria_... -
czarny
gdyby posty mogły zabijać..
prawda jest taka że zajebaliśmy wszyscy, nikt nie był idealny.. Właściciele zjebali, Slajd zjebał, Sim zajebał, Ja i Kuba też
A cała warszawa klubowa zaczyna doceniać dobre miejsca wtedy kiedy albo znikają albo zmieniają się w dyskoteki.
amen -
Anonim
-
Luke Hiero
-
♫ Jacquelin.
-
Pavlo (beachboys.pl)
-
mgr offca
>Luke Hiero napisał
>aleluja 2
Ty! czy ja Ciebie wczoraj widziałam w studio18? :> -
Tomeq ...;)
Przekleństwem dobrych miejsc jest to że kiedy zaczynają być popularne na mieście, poziom klienteli znacznie spada i zaczyna przychodzić coraz więcej przypadkowych osób, co zniechęca stałych i wiernych bywalców!!! a większa kasa zmienia priorytety u właścicieli
tak czy siak Vinyl dobrym klubem był:) -
Anonim
>Tomeq ...;) napisał
>Przekleństwem dobrych miejsc jest to że kiedy zaczynają
>być popularne na mieście, poziom klienteli znacznie spada
>i zaczyna przychodzić coraz więcej przypadkowych osób, co
>zniechęca stałych i wiernych bywalców!!! a większa kasa
>zmienia priorytety u właścicieli
>
>tak czy siak Vinyl dobrym klubem był:)
dokładnie
-
Berenicze
>Tomeq ...;) napisał
>Przekleństwem dobrych miejsc jest to że kiedy zaczynają
>być popularne na mieście, poziom klienteli znacznie spada
>i zaczyna przychodzić coraz więcej przypadkowych osób, co
>zniechęca stałych i wiernych bywalców!!! a większa kasa
>zmienia priorytety u właścicieli
>
>tak czy siak Vinyl dobrym klubem był:)
nie wiem czy gdyby cały czas była dobra muzyka - na odpowiednim poziomie, to czy zniechęciłoby to stałych bywalców...
ale faktem jest, ze właściciele od początku byli problematyczni i nie wiedzieli czego chcą, a po odejściu managerów, którzy mieli pomysł i wizję klubu, niestety sami chyba nie wiedzieli co robią, bo zatrudnienie barmanek (z całą sympatią) nie było dobrym rozwiązaniem problemu braku kasy (a brakowało jej już na pewno od początku roku jak nie dłużej...)
podsumowując - gdyby właściciele wiedzieli co to znaczy klub i jego tworzenie/prowadzenie, to teraz mogłoby to inaczej wyglądać... - nikt nie lubi walczyć z wiatrakami... -
.
Z drugiej strony nie ma się co dziwić, że raczej nikt do interesu dopłacać by nie chciał. Vinyl czy wcześniej On-Off to nie były miejsca, gdzie co weekend (z wyjątkami) waliły niemiłosierne tłumy. Było sporo ludzi, ale bez przesady. Wydaje mi się, że niełatwo jest prowadzić klub z dobrą polityką muzyczną, kiedy popyt jest na plastikowe dyski typu cynamon, hotl itp. Bo ludzi kumających bazę niestety dużo nie jest.
I nie zgodzę się do końca, że jak zaczęli wpadać tam przypadkowi ludzi, to stała klientela przestała przychodzić. To było na tyle specyficzne miejsce, że jeśli nawet jacyś zbłąkani 'klubowicze' z pl. Piłsudskiego tam przyszli, to następną razą już sobie raczej darowali. -
Helli
>lopatek napisał
>Z drugiej strony nie ma się co dziwić, że raczej nikt do
>interesu dopłacać by nie chciał. Vinyl czy wcześniej
>On-Off to nie były miejsca, gdzie co weekend (z wyjątkami)
>waliły niemiłosierne tłumy. Było sporo ludzi, ale bez
>przesady. Wydaje mi się, że niełatwo jest prowadzić klub
>z dobrą polityką muzyczną, kiedy popyt jest na plastikowe
>dyski typu cynamon, hotl itp. Bo ludzi kumających bazę
>niestety dużo nie jest.
>I nie zgodzę się do końca, że jak zaczęli wpadać tam
>przypadkowi ludzi, to stała klientela przestała
>przychodzić. To było na tyle specyficzne miejsce, że
>jeśli nawet jacyś zbłąkani 'klubowicze' z pl.
>Piłsudskiego tam przyszli, to następną razą już sobie
>raczej darowali.
Zgadzam się jak najbardziej z tym co napisałeś . Szeroko pojęta muzyka elektroniczna nie jest tak popularna w naszym kraju jak chociażby w Niemczech . W Polsce jest zbyt wiele osób ze snobistycznym podejściem do życia , muzyka nie odgrywa dla takich ludzi żadnej roli , liczy się tylko lanserka w stylu Cynamon , Opera i inne dziadostwa .
Tak odbiegając od tematu to zainspirowała mnie taka inicjatywa w Berlinie : http://www.youtube.com/watch?v=y1zi... :)
W naszym kraju taka inicjatywa by nie wypaliła , nawet jeśli by w kiosku w metrze grał ktoś znany z zagranicy , w Polsce jest zbyt wiele osób konserwatywnych i mało otwartych na nowości . Znając polskie realia , w kiosku były by zapewne pustki, a na Dj'a ludzie by patrzyli jak na idiotę
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne