- 1
- 2
-
Vinyl
RMF MAXXX NIGHT pres.
IBIZA MOST WANTED VINYL B-DAY
BARILLO B-DAY
22.05 Piątek
@ VINYL KLUB Warszawa
start 22:00
ALEX MILES (Ibiza Bora Bora/ Uk )
DRISS SKALI (Pacha/ Tribe/ Maroko )
VIKTOR DESTIN (House Pacific/ Circus/ Canada)
BARILLO (Sunset People/ Loco Label)
ROBERT M (Sony BMG Polska/ Loco Label )
EASY (Import !/ Track The Track )
Ponownie zabieramy Was na Ibizę, palmy,drinki z parasoleczkami w kokoskach :) , tropikalne kwiaty,...ciepłe klimaty
22 maja to data bardzo szczególna dla pomysłodawcy cyklu Ibiza Most Wanted. Tego wieczoru dj Barillo obchodził będzie swoje kolejne 18 urodziny:) a z tej okazji zupełnie nowe wydanie cyklu, dwa miasta Warszawa, Kraków, dwa kluby 22.05 Vinyl, 23.05 Cień, tropikalne klimaty, performance show, oraz najlepsze taneczne brzmienia prosto z Ibizy.
Alex Miles bez cienia wątpliwości jako dj jest jednym z niepowtarzalnych i pod koniec tego sezonu stał się uznanym artystą na Ibizie, jak również wstąpił na listę czołowych dj’ów świata. Alexa można zawsze spotkać w Bora Bora na Ibizie, Privilige, El Divinio i Edenie.
Sezon 2007 to rezydentura w klubie Space gdzie w czwartkowe wieczory regularnie grywał z Oliverem Langiem, Johnem Aquaviva, Petem Goodingiem oraz Johnem Carterem. Alex stwierdza, że granie siedem dni w tygodniu naprawdę pomogło mu zrozumieć, czego chcą od niego tłumy, i chce zafundować im zabawę życia. Zawsze należy skupiać się na odbiorcach, jeśli sprostasz ich wymaganiom, oni w zamian za to dadzą ci siłę, która pomoże ci zabrać ich gdzie chcesz, więc stajecie się prawdziwą jednością ! ! !
Swój styl określa jako eclectic, wiec możesz spodziewać się naprawdę wszystkiego, od funky, deep po electro, minimal tech house.
Driss Skali pochodzący z Casablanci rezydent cyklicznych imprez We Love Maroko w klubie Pacha, wydający pod skrzydłami dj Preacha i Terminal Recordings. Perfekcyjna technika oraz fantastyczny dobór muzyki pozwoliła na support dla Tiesto, Danny Tenaglia, Nicka Warrena czy Steva Lawlera i bez dwóch zdań jego wyjątkowość polega na tym, że potrafi rozgrzać każde miejsce do czerwoności.
Viktor Destin najmłodszy rezydent Tribe, najbardziej prestiżowego i
ekskluzywnego klubu w Montrealu, zainspirowany brzmieniami progresive,
minimal, uznany za jednego z najbardziej utalentowanego dja w Kanadzie,
posiadający swoją autorską audycję The Movement w House Pacific Radio
Robert M jest idealnym przykładem rodzącej się gwiazdy- wizjoner i wirtuoz. Jego brzmienie jest estetyczne, jego produkcja perfekcyjna i bardziej niż progresywna. Nie powinno być więc zaskoczeniem, że didżeje z całego świata zaczynają zauważać tę postać.
Tiesto, Roger Sanchez, Tocadisco, Tom Novy wspierają go i grają jego produkcje. Produkcje Roberta M obiegają cały świat, są grane na wielkich eventach i w rozgłośniach radiowych takich jak BBC Radio 1, Dance Galaxy, i wielu innych.
-
peggy. m.
Alex Miles haha Tomi pamiętasz mój joke? jak pomyliłam nazwisko pewnej piosenkarki z Panem Alexem?:> chyba w Pieksie go słyszałam i na Helu chyba też i chyba fajnie było:) -
Mandżi
-
Merry Jane Masacritto
-
-
Vinyl
-
Miss Melody
... noc upłynęła rozpaczliwie!
Najpierw jeden wielki pier**** na listach! Wysłałam zaproszenie dla 6 osób z czego na każdą dostałam potwierdzenie - w rezultacie na ostatecznej liście były dwie:/
Punkt drugi - piegowata lalka na barze, która nie wydaje reszty (może uwaza ze, KAŻDA suma do wydania traktowana jest jako napiwek przez konsumenta), a jak próbujesz coś zrobic to i tak już jest musztarda po obiedzie, bo czas na następnych "klinetów".
Z szatni wyszłam tylko z kurtką, cała reszta ... nie ma ... - oczywiście nikt nic nie wie...
... z piwem też bardzo ubogo stoją, a zamiast redbulla leją jakąś inną gównianę benzynę !
patatajnia :/
-
nitka :)))
-
Anonim
>nitka :))) napisała:
>jedno ale.... ta impreza dopiero za tydzień :)
a może ktoś zna przyszłość:-)))
-
Miss Melody
-
Ruda
>peres napisał
>>nitka :))) napisała:
>>jedno ale.... ta impreza dopiero za tydzień :)
>
>
> a może ktoś zna przyszłość:-)))
>
a to ciekawe:) -
monia
-
Marlon
-
Anonim
-
Marlon
"zaden polski artysta nie zblizyl sie na taki level" <hahaha>
\o/ mistrz nastolatek
ale za electroone ma szcun ! -
Helli
>Marlon napisał
>Robert M ??
>
> http://www.youtube.com/watch?v=1NNj...
>
>przełom radia eska heh :/
Wałek shit na maksa, już mnie nawet to nie śmieszy , za dużo się wydaje tego dziadostwa w naszej przecudownej Polsce . -
Helli
A co do imprezy która się odbędzie 22 maja, nie moje klimaty , jak dla mnie zbyt komercyjnie .... . Może dlatego jestem tak wybredny bo wciąż żyję lutym w Vinylu . Cały czas wierzę że w Vinylu zagra ktoś z dwójki Nick Curly , SIS :) . -
4 People Agency
-
Anonim
-
Steve
>gibonek napisała:
>... noc upłynęła rozpaczliwie!
>Najpierw jeden wielki pier**** na listach! Wysłałam
>zaproszenie dla 6 osób z czego na każdą dostałam
>potwierdzenie - w rezultacie na ostatecznej liście były
>dwie:/
>Punkt drugi - piegowata lalka na barze, która nie wydaje
>reszty (może uwaza ze, KAŻDA suma do wydania traktowana
>jest jako napiwek przez konsumenta), a jak próbujesz coś
>zrobic to i tak już jest musztarda po obiedzie, bo czas na
>następnych "klinetów".
>Z szatni wyszłam tylko z kurtką, cała reszta ... nie ma
>... - oczywiście nikt nic nie wie...
>... z piwem też bardzo ubogo stoją, a zamiast redbulla
>leją jakąś inną gównianę benzynę !
>
> patatajnia :/
>
>
sama jestes rozpaczliwa :) -
za chwilę dalszy ciąg programu
>foreks napisał
>coraz wieksza kicha na Zurawiej, a poczciwina Pxa przezywa
>renesans.
widze,ze nie tylko ja odnioslem takie wrazenie...
tragedia, jedna wielka tragedia! co sie z tym klubem dzieje? rmx maxxx ?! xD ludzie, czy wy na glowe upadliscie? kto za tym stoi?
jest zle.
i to w urodziny klubu vinyl.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne