Klub Vinyl [1197]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Vinyl

RMF MAXXX NIGHT pres.
    IBIZA MOST WANTED VINYL B-DAY
    BARILLO B-DAY

22.05 Piątek
    @ VINYL KLUB Warszawa
    start 22:00

ALEX MILES (Ibiza Bora Bora/ Uk )
    DRISS SKALI (Pacha/ Tribe/ Maroko )
    VIKTOR DESTIN (House Pacific/ Circus/ Canada)
    BARILLO (Sunset People/ Loco Label)
    ROBERT M (Sony BMG Polska/ Loco Label )
    EASY (Import !/ Track The Track )

Ponownie zabieramy Was na Ibizę, palmy,drinki z parasoleczkami w kokoskach :) , tropikalne kwiaty,...ciepłe klimaty

22 maja to data bardzo szczególna dla pomysłodawcy cyklu Ibiza Most Wanted. Tego wieczoru dj Barillo obchodził będzie swoje kolejne 18 urodziny:) a z tej okazji zupełnie nowe wydanie cyklu, dwa miasta Warszawa, Kraków, dwa kluby 22.05 Vinyl, 23.05 Cień, tropikalne klimaty, performance show, oraz najlepsze taneczne brzmienia prosto z Ibizy.

Alex Miles bez cienia wątpliwości jako dj jest jednym z niepowtarzalnych i pod koniec tego sezonu stał się uznanym artystą na Ibizie, jak również wstąpił na listę czołowych dj’ów świata. Alexa można zawsze spotkać w Bora Bora na Ibizie, Privilige, El Divinio i Edenie.
    Sezon 2007 to rezydentura w klubie Space gdzie w czwartkowe wieczory regularnie grywał z Oliverem Langiem, Johnem Aquaviva, Petem Goodingiem oraz Johnem Carterem. Alex stwierdza, że granie siedem dni w tygodniu naprawdę pomogło mu zrozumieć, czego chcą od niego tłumy, i chce zafundować im zabawę życia. Zawsze należy skupiać się na odbiorcach, jeśli sprostasz ich wymaganiom, oni w zamian za to dadzą ci siłę, która pomoże ci zabrać ich gdzie chcesz, więc stajecie się prawdziwą jednością ! ! !
    Swój styl określa jako eclectic, wiec możesz spodziewać się naprawdę wszystkiego, od funky, deep po electro, minimal tech house.

Driss Skali pochodzący z Casablanci rezydent cyklicznych imprez We Love Maroko w klubie Pacha, wydający pod skrzydłami dj Preacha i Terminal Recordings. Perfekcyjna technika oraz fantastyczny dobór muzyki pozwoliła na support dla Tiesto, Danny Tenaglia, Nicka Warrena czy Steva Lawlera i bez dwóch zdań jego wyjątkowość polega na tym, że potrafi rozgrzać każde miejsce do czerwoności.

Viktor Destin najmłodszy rezydent Tribe, najbardziej prestiżowego i
    ekskluzywnego klubu w Montrealu, zainspirowany brzmieniami progresive,
    minimal, uznany za jednego z najbardziej utalentowanego dja w Kanadzie,
    posiadający swoją autorską audycję The Movement w House Pacific Radio

Robert M jest idealnym przykładem rodzącej się gwiazdy- wizjoner i wirtuoz. Jego brzmienie jest estetyczne, jego produkcja perfekcyjna i bardziej niż progresywna. Nie powinno być więc zaskoczeniem, że didżeje z całego świata zaczynają zauważać tę postać.
    Tiesto, Roger Sanchez, Tocadisco, Tom Novy wspierają go i grają jego produkcje. Produkcje Roberta M obiegają cały świat, są grane na wielkich eventach i w rozgłośniach radiowych takich jak BBC Radio 1, Dance Galaxy, i wielu innych.

• peggy. m.

Alex Miles haha Tomi pamiętasz mój joke? jak pomyliłam nazwisko pewnej piosenkarki z Panem Alexem?:> chyba w Pieksie go słyszałam i na Helu chyba też i chyba fajnie było:)
  • Mandżi

a ja chyba lubię taki wakacyjny klimacik :)))
  • Merry Jane Masacritto

a mnie nie bedzie, bo bede nad morzem opalac sie:D
  • Vinyl

b-day
    • Ibiza Most Wanted Barillo B-day

Git! 0

Kit! 0

• Miss Melody

... noc upłynęła rozpaczliwie!
    Najpierw jeden wielki pier**** na listach! Wysłałam zaproszenie dla 6 osób z czego na każdą dostałam potwierdzenie - w rezultacie na ostatecznej liście były dwie:/
    Punkt drugi - piegowata lalka na barze, która nie wydaje reszty (może uwaza ze, KAŻDA suma do wydania traktowana jest jako napiwek przez konsumenta), a jak próbujesz coś zrobic to i tak już jest musztarda po obiedzie, bo czas na następnych "klinetów".
    Z szatni wyszłam tylko z kurtką, cała reszta ... nie ma ... - oczywiście nikt nic nie wie...
    ... z piwem też bardzo ubogo stoją, a zamiast redbulla leją jakąś inną gównianę benzynę !

patatajnia :/

• nitka :)))

jedno ale.... ta impreza dopiero za tydzień :)
  • Anonim

>nitka :))) napisała:
    >jedno ale.... ta impreza dopiero za tydzień :)

a może ktoś zna przyszłość:-)))
  • Miss Melody

15.05.
    ... można sie domyslec.
  • Ruda

>peres napisał
    >>nitka :))) napisała:
    >>jedno ale.... ta impreza dopiero za tydzień :)
    >
    >
    > a może ktoś zna przyszłość:-)))
    >

a to ciekawe:)
  • monia

ooooch baryła gra !!!
  • Marlon

Robert M ??

http://www.youtube.com/watch?v=1NNj...

przełom radia eska heh :/
  • Anonim

płyta na "Polske za trzy lata" :O
  • Marlon

"zaden polski artysta nie zblizyl sie na taki level" <hahaha>

\o/ mistrz nastolatek

ale za electroone ma szcun !
  • Helli

>Marlon napisał
    >Robert M ??
    >
    > http://www.youtube.com/watch?v=1NNj...
    >
    >przełom radia eska heh :/

Wałek shit na maksa, już mnie nawet to nie śmieszy , za dużo się wydaje tego dziadostwa w naszej przecudownej Polsce .
  • Helli

A co do imprezy która się odbędzie 22 maja, nie moje klimaty , jak dla mnie zbyt komercyjnie .... . Może dlatego jestem tak wybredny bo wciąż żyję lutym w Vinylu . Cały czas wierzę że w Vinylu zagra ktoś z dwójki Nick Curly , SIS :) .
  • 4 People Agency

z pewnością; )
  • Anonim

coraz wieksza kicha na Zurawiej, a poczciwina Pxa przezywa renesans.
  • Steve

>gibonek napisała:
    >... noc upłynęła rozpaczliwie!
    >Najpierw jeden wielki pier**** na listach! Wysłałam
    >zaproszenie dla 6 osób z czego na każdą dostałam
    >potwierdzenie - w rezultacie na ostatecznej liście były
    >dwie:/
    >Punkt drugi - piegowata lalka na barze, która nie wydaje
    >reszty (może uwaza ze, KAŻDA suma do wydania traktowana
    >jest jako napiwek przez konsumenta), a jak próbujesz coś
    >zrobic to i tak już jest musztarda po obiedzie, bo czas na
    >następnych "klinetów".
    >Z szatni wyszłam tylko z kurtką, cała reszta ... nie ma
    >... - oczywiście nikt nic nie wie...
    >... z piwem też bardzo ubogo stoją, a zamiast redbulla
    >leją jakąś inną gównianę benzynę !
    >
    > patatajnia :/
    >
    >

sama jestes rozpaczliwa :)
  • za chwilę dalszy ciąg programu

>foreks napisał
    >coraz wieksza kicha na Zurawiej, a poczciwina Pxa przezywa
    >renesans.

widze,ze nie tylko ja odnioslem takie wrazenie...
    tragedia, jedna wielka tragedia! co sie z tym klubem dzieje? rmx maxxx ?! xD ludzie, czy wy na glowe upadliscie? kto za tym stoi?
    jest zle.
    i to w urodziny klubu vinyl.
  • 1
  • 2
| |

Oficjalne grono warszawskiego klubu muzycznego - Vinyl. Znajdziecie tu najświeższe informacje doty...

Fotki

Miejsca grona (2)