Klub SELEKCJA [100]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mikael

tym razem trochę skromniej (zaczyna się okres wyprzedaży to i o sponsorów ciężko ale i tak będzie fajnie:)

info na:

http://selekcja.rutra.pl/?dzial=new...
  • Słoniątko - Tereeee !

Skromnie nie skromnie imprezka i tak bedzie dobra.Sadzac po ostatnim Rythms of Fashion.Juz nie moge sie doczekac "lata 30" hmmm...
    Moze cos pomoc w przygotowaniach??Czy tym razem dacie rade sami??
  • Anonim

Impreza napewno bedzie dobra, ale nie wiem czy sie naniej pojawie :(. Ostatnio tylko praca praca praca
  • Słoniątko - Tereeee !

Tak pracujesz pracujesz to pewnie duuuuzo pieniachów zarabiasz :> A ja nie pracuje i sie pojawie i sie wybawie za caly zmarnowany miesiac. :)))))
  • do what you want to do...

hmmm, myślę do bawiących się 18 postara się dołączyć rozrywkowa ekipa Ibis Ostrobramska - na chwilę oderwiemy się od pracy :)))
  • Min psaxneis tin agapi

Tak tak Aga musimy sie zgadc i znowu zawitac do Selekcji:))) i sie swietnie bawic
    Pozdrawiam
  • mikael

zapraszamy juz na 20:00:)
  • ...:::Paula:::...

od 20:00 a co sie stalo ze godz. wczesniej??
  • Anonim

godz. 20 - rozpoczyna sie aukcja "serduszkowe dary " , spelniamy marzenia dzieci z hospicjow. pokaz mody i mini recital Danuty Błażejczyk

Warto przyjsc wczesniej i zrobic cos dla dzieci a pozniej bawic sie do rana z mysla ze przyczyniles/las sie do czegos dobrego
  • Oasia

Myślę że się dołączymy i jak zwykle nie będziemy mieli problemu z wejściem. Szykuje się dobra zabawa i jaki szlachetny cel. Pomóżmy i pobawmy się
  • Anonim

Kto byl na Rythms of FASHION?i jak bylo?
| |

Oj dzieje sie dzieje!!!!!! :))

Miejsca grona (0)