-
mikael
tym razem trochę skromniej (zaczyna się okres wyprzedaży to i o sponsorów ciężko ale i tak będzie fajnie:)
info na:
http://selekcja.rutra.pl/?dzial=new...
-
Słoniątko - Tereeee !
Skromnie nie skromnie imprezka i tak bedzie dobra.Sadzac po ostatnim Rythms of Fashion.Juz nie moge sie doczekac "lata 30" hmmm...
Moze cos pomoc w przygotowaniach??Czy tym razem dacie rade sami?? -
Anonim
Impreza napewno bedzie dobra, ale nie wiem czy sie naniej pojawie :(. Ostatnio tylko praca praca praca -
Słoniątko - Tereeee !
Tak pracujesz pracujesz to pewnie duuuuzo pieniachów zarabiasz :> A ja nie pracuje i sie pojawie i sie wybawie za caly zmarnowany miesiac. :))))) -
-
do what you want to do...
hmmm, myślę do bawiących się 18 postara się dołączyć rozrywkowa ekipa Ibis Ostrobramska - na chwilę oderwiemy się od pracy :))) -
Min psaxneis tin agapi
Tak tak Aga musimy sie zgadc i znowu zawitac do Selekcji:))) i sie swietnie bawic
Pozdrawiam -
mikael
-
...:::Paula:::...
-
Anonim
godz. 20 - rozpoczyna sie aukcja "serduszkowe dary " , spelniamy marzenia dzieci z hospicjow. pokaz mody i mini recital Danuty Błażejczyk
Warto przyjsc wczesniej i zrobic cos dla dzieci a pozniej bawic sie do rana z mysla ze przyczyniles/las sie do czegos dobrego -
Oasia
Myślę że się dołączymy i jak zwykle nie będziemy mieli problemu z wejściem. Szykuje się dobra zabawa i jaki szlachetny cel. Pomóżmy i pobawmy się -
Anonim