- 1
- 2
-
Mike-M
Klub Remont i Sun Event's zapraszają na Najlepsze Wtorki w Warszawie :]
Nowy styl klubu zapewnia niesamowitą atmosferę :)
Muzyka...każdy znajdzie coś dla siebie :) old music,r&b,house,new hit's
A co jest atrakcją wieczoru?
OPEN BAR na browar* !!!!!!!!!!!!! :)
Warto przyjść ???? Na pewno!!!!
Zapraszamy!!!
*Warka Jasna-0 zł
*Żywiec-49 gr -
Mroczek
Zapraszają, zapraszają, atmosfera iście weekendowa w srodku tygodnia:) -
"KuszA"
Warto wapsc ludzi naprawde jest duuuzo. Jak bym nie pracowal to bym byl stalym bywalcem wtorkow :D -
Anonim
w ten wtorek nie bylo wcale tak dużo.. ale... opłacało się iść:D
może jak pozbieram bilety ze wszystkich wtorków po koleii to dostane "karte" stałego bywalca ^^ hahahaha -
-
PL
-
Mike-M
Ano no...wtorki oraz w czwartki..w ten czwartek z Levym..impreza mikołajkowa..zapraszam -
Mike-M
Dla wszystkich klubowiczów :) Wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. -
Anonim
-
-
Aś; *
Co się dzieje z tym klubem?! Do tej pory uwielbiałam wtorki, z dwóch powodów: piwo za free a przy tym rewelacyjna muzyka. Wczoraj to była totalna porażka! Co to za didżej był? Żeby do północy nikogo na parkiecie nie było? albo żeby 2 razy tę samą piosenkę grać.. Żenada -
-
Anonim
Po pierwsze: Dj był jak zawsze ten sam.
Po drugie: Brak ludzi na parkiecie może świadczyć o tym, że nie każdy lubi taką, a nie inna muzykę. Albo po prostu nie zna się na dobrej muzyce..
Po trzecie: Jak dla mnie Michał przeszedł samego siebie; p szkoda tylko, że dopiero pod koniec imprezy.
Pozdrawiam :) -
-
? Karol ?
>Giorgi <----- GRUZIN napisał
>wiecej czarnej muzyki moglo by byc to nie zaszkodzi:)
Gio,
Pojedź raz do Stanów to Ci się odechce; )
Impreza udana, kto się źle bawił to tylko jego wina (choć nie ukrywam że bywało lepiej ^^)
-
-
Anonim
Witam wszystkich. Ja w sumie od niedawna bywam w remoncie, aczkolwiek mi do gustu przypadło karaoke. Choć i parkietem nie pogardzę; ) -
-
Mike-M
Witam wszystkich.
Miło że pojawiły się opinie na temat wtorków.
Co do wypowiedzi tajemniczej osoby bez profilu "Aś"
Dj jest ten sam od początku istnienia cyklu wtorkowych imprez. Tym djem jestem ja.
Podoba mi się Twoja krytyka choć przyznaje że nie jest do końca obiektywna :)
Jeśli już tak bardzo zwracałaś uwagę na muzykę i to co się dzieje na parkiecie powinnaś zauważyć że tego wtorku nie grałem sam :) Wraz ze mną grał gościnnego seta Dj Pit (były rezydent Eternalu oraz Desperados)
Już sam fakt powinien Ci dać do myślenia dlaczego niektóre kawałki mogły się powtórzyć (jeśli nawet się powtórzyły to w innych wersjach ponieważ Pit i ja posiadamy różne style) Bardzo mi przykro z tego powodu jeśli uważasz że to całkowicie popsuło Ci nastrój do zabawy to przepraszam. Dodam tylko tyle że nawet jeśli te piosenki się nakładały to wątpię żeby były to jakieś "zapychacze"(branżowe określenie). Sądzę że chodzi Ci o kawałki które teraz lecą w radiu-hity. Stara muzyka oraz rap,latino na pewno się nie powtórzyły bo tylko ja ją grałem :]
Co do kwestii ilości osób na parkiecie. musisz dobrze się rozejrzeć następnym razem :] od początku jak prowadzę wtorki nie przydarzyła mi się taka sytuacja jaką opisujesz. Tutaj trzeba poruszyć bardzo ważną kwestie!
Bycie Djem to bycie socjologiem, trzeba oceniać i podejmować decyzje.
Powiedz mi co byś zrobiła(grała) na moim miejscu widząc że do klubu jest napływ ludzi i jest mega kolejka do baru??????
Byś grała po samych hitach podczas gdy ludzie stoją w kolejce czy byś zagrała coś mniej znanego ale rytmicznego, albo kawałki które rok, dwa lata temu były na topie??
Żaden dobry Dj nie wpakował by się na mine i grał odrazu najlepszych numerów, to i tak nie dało by porządnego rezultatu.
Po 1 Ludzie czekający przy barze nadal by stali i nie ruszyli się z kolejki bo zawsze 99% z nich w każdym klubie idzie najpierw po alko a dopiero później tańczyć
Po 2 na parkiet wyszłoby tylko pare osób.
A wiesz co po tym by było ? Byśmy wrócili się do pierwszego tematu czyli powtórek, bo Ci co czekali w kolejce będą chcieli potańczyć przy owych "hitach"
REASUMUJĄC... Jeśli ludzie schodzą się w równomiernym odstępnie czasowym to zawsze będzie pełen parkiet bo będzie rotacja pomiędzy barem i właśnie parkietem. Natomiast jeśli w klubie jest stosunkowa mała liczba imprezowiczów a nagle wejdzie powiedzmy 100 osób to parkiet przy barze będzie wyglądał "mrówka przy słoniu"
Do czego zmierzam ?
Z tego co pamiętam to od 22 było już spoko ludzi na parkiecie, tylko optycznie przy ogromnej kolejce przy barze jaka rzeczywiście była w ten wtorek mogło to wyglądać tak że parkiet był pusty :]
Ludzie zamówil,wypili i ruszyli tańczyć; ) Impreza trwała do 4 rano....moim zdaniem nie było tak źle :)
Zapraszam w przyszły wtorek. Tym razem postaram się aby utwory się nie powtarzały; ) nawet te najlepsze; )
Ciebie "Aś" również zapraszam, będziesz chciała porozmawiać to podejdź do djki
Pozdro wszystkim :) !! - Mike
P.S. Już niedługo oficjalne info na temat water party "2"
-
-
Klub Remont
KUPUJESZ BILET I PIJESZ BROWAR - DO UPADŁEGO!!!
START: 19:00!
BROWAR ZA FREE - WARKA! - DO GODZ 2 W NOCY
ŻYWIEC ZA JEDYNE 99 GROSZY!!!
Dj Mike-M - ROZGRZEWA PARKIET!!!
Muzyka lat 80 i współczesne hity! Zabawa do rana!
Tego wieczoru na pewno nie zapomnicie.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne