KLUB REMONT [1151]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Myślę, że taki temacik się przyda na gronie klubu. (mod mógł by go podkleić)

Ja od razu mam ogłoszenie:

Jak by ktoś znalazł telefon Nokia (WCZORAJ) to prosiłbym jedynie o kartę sim:)

Może jakimś cudem ktoś z normalnych ludzi znalazł i ma ten telefon...

Z góry dzięki,
    Pozdr
  • Mariusz

Wczoraj na imprezie zgubiłem portfel
    brązowy firmy ochnik. zawartość finansowa średnio mnie interesuje ale bardzo zależy mi na odzyskaniu dokumentów i samego portfela.
    Jeśli ktoś go znalazł to proszę o jakiś kontakt na gg3214493 lub kom 506120169
    z góry dziękuję
  • Tomaszek

Wczoraj na imprezie powiesiłem na grzejniku białą bluze pumy z kapturem i zapomniałem ze sobą zabrać, wychodziłem koło 4 rano już było naprawde malo ludzi, dzisiaj byłem w remoncie ale oczywiście jej nie ma (przynajmniej tak powiedzieli a nawet dobrze nie sprawdzili!!!) nie wiem może ktoś ją zabrał przez przypadek:) jakby ktoś cokolwiek wiedział moje gg:9054119
  • czerwony kapturek

ja też powiesiłam wczoraj bluze na kaloryferze i jak wychodzilam juz jej nie bylo;( taka fioletowa z kapturem, jakby ktos znalazl albo wzial przez przypadek, to prosze o jakikolowiek kontakt
  • In-Sideo - DiscoBrothers ®

nic sie nie znalazło po sobocie?:D
  • ..::Karinka::..

najwidoczniej ludzie jeśli znajdą to już nie chcą się ze znaleziskiem rozstawać :P
  • Pavelko

Zgubiłem wczoraj dowód Paweł Stadnik i telefon samsung LH-760 olac telefon ale karta sim by sie przydała jak ktoś coś wie numer gadu 4581066
  • ▒▓magu. ™

sa jakies fanty po ostatniej sobocie ?? srebrna nokia najlepiej :P niestety caly czas jest wylaczona wiec ..
  • *Ona*

heh a ja numerek do szatni; ) ale jest gicik; P
  • un bonbon

moze juz za pozno ale z 23/24 sierpnia zaginelo gdzies moje czarne bolerko z Orsay'a... moze ktokolwiek widzial albo wzial przez czysty przypadek?
  • GrzeGorz

fajnie gdyby kolega, który pożyczył wczoraj odemnie kurtke oddał ją np. za tydzień :)
  • Mike-M

hahaha :D
  • Anonim

znaleziono tydzień temu srebrny pierścionek z cyrkoniami. Jakby co zgłaszać się do biura
  • dO_iT

ja zostawilam przy szatni na stole okolo 25 srebrnych bransoletek; p jakby ktos cos widzial dajcie znac :)
  • Anonim

zgubiłam legitymacje studencka...:/
  • Mroczek

Cześć:) Ładną masz fote w legitymacji, o ile się nie myle jest do odbioru w biurze, bo wylądowała u nas na DJce.
  • Anonim

ale smieszne:P najgorsza fota jaka kiedy kolwiek mogłam miec hahaha. dzieki;) wpadne i odbiore w piatek;) pozdrawiam
  • miszel j.

padaka, zostawilem raz polarek nike nowiutenki, zostal mi numerek.pojechalem na drugi (trzeci) dzien w poniedzialek i nic.nie ma.kierowniczka mi mowi nie ma hahaha a na dodatek "w glowie jej sie nie miescilo" ze jakim cudem ja zostawilem sobie numerek a zapomnialem polarka i ja chyba cos kombinuje.no porabalo ja chyba, albo nigdy nie pila alko.nie wiem jak ona ale ja chodze po klubach zeby dobrze dac czadu i wcale nie dziwi mnie taka akcja.a wracajac do meritum sprawy polarek przepadl.widocznie spodobal sie komus z obslugi.od tamtej akcji omijam remont szerokim lukiem.
  • Lisker

jak by cos nie ma portfela z dowodem i karta . Michał Lis bo własnie wstałem nic nie pamietam :D i niewiem gdzie mogłem go zostawic :P
  • Karina

Wczoraj skradziono/zgubiono(???) SE k750i

Proszę o info na priv
  • 1
  • 2
| |

JAK WSZYSCY PEWNIE WIEM REMONT ZMIENIL SIE .... KIEDYS ODBYWALY SIE TAM IMPREZKI W WIEJSKIM STYLU ,C...

Klub Remont

• Waryńskiego 12
  • 01-631, Warszawa
  • 22-234-91-11 , remont@klub.waw.pl

Przez wiele lat od momentu powstania w 1973 Klub Remont był ośrodkiem skupiającym wokół siebie ludzi i kluby związane z kulturą studencką. Działały tu między innymi kluby: jazzowy, filmowy, fotograficzny czy choćby teatr. Organizowane przez nie cykliczne imprezy i spotkania na stałe wpisały się w historię klubu. Historię tą nawet dziś znają dobrze i mile wspominają, z uśmiechem na twarzach studenci studiujący w tamtych latach. Jak twierdzą działacze skupiający się wokół tego klubu oraz osoby nie związane bezpośrednio z działalnością Remontu był to najlepszy klub pro studencki w mieście stołecznym Warszawa.

Fotki

Miejsca grona (2)