- 1
- 2
-
Anonim
Myślę, że taki temacik się przyda na gronie klubu. (mod mógł by go podkleić)
Ja od razu mam ogłoszenie:
Jak by ktoś znalazł telefon Nokia (WCZORAJ) to prosiłbym jedynie o kartę sim:)
Może jakimś cudem ktoś z normalnych ludzi znalazł i ma ten telefon...
Z góry dzięki,
Pozdr -
Mariusz
Wczoraj na imprezie zgubiłem portfel
brązowy firmy ochnik. zawartość finansowa średnio mnie interesuje ale bardzo zależy mi na odzyskaniu dokumentów i samego portfela.
Jeśli ktoś go znalazł to proszę o jakiś kontakt na gg3214493 lub kom 506120169
z góry dziękuję -
Tomaszek
Wczoraj na imprezie powiesiłem na grzejniku białą bluze pumy z kapturem i zapomniałem ze sobą zabrać, wychodziłem koło 4 rano już było naprawde malo ludzi, dzisiaj byłem w remoncie ale oczywiście jej nie ma (przynajmniej tak powiedzieli a nawet dobrze nie sprawdzili!!!) nie wiem może ktoś ją zabrał przez przypadek:) jakby ktoś cokolwiek wiedział moje gg:9054119 -
czerwony kapturek
ja też powiesiłam wczoraj bluze na kaloryferze i jak wychodzilam juz jej nie bylo;( taka fioletowa z kapturem, jakby ktos znalazl albo wzial przez przypadek, to prosze o jakikolowiek kontakt -
-
In-Sideo - DiscoBrothers ®
-
..::Karinka::..
najwidoczniej ludzie jeśli znajdą to już nie chcą się ze znaleziskiem rozstawać :P -
Pavelko
Zgubiłem wczoraj dowód Paweł Stadnik i telefon samsung LH-760 olac telefon ale karta sim by sie przydała jak ktoś coś wie numer gadu 4581066 -
▒▓magu. ™
sa jakies fanty po ostatniej sobocie ?? srebrna nokia najlepiej :P niestety caly czas jest wylaczona wiec .. -
*Ona*
-
un bonbon
moze juz za pozno ale z 23/24 sierpnia zaginelo gdzies moje czarne bolerko z Orsay'a... moze ktokolwiek widzial albo wzial przez czysty przypadek? -
GrzeGorz
fajnie gdyby kolega, który pożyczył wczoraj odemnie kurtke oddał ją np. za tydzień :) -
Mike-M
-
Anonim
znaleziono tydzień temu srebrny pierścionek z cyrkoniami. Jakby co zgłaszać się do biura -
dO_iT
ja zostawilam przy szatni na stole okolo 25 srebrnych bransoletek; p jakby ktos cos widzial dajcie znac :) -
Anonim
-
Mroczek
Cześć:) Ładną masz fote w legitymacji, o ile się nie myle jest do odbioru w biurze, bo wylądowała u nas na DJce. -
Anonim
ale smieszne:P najgorsza fota jaka kiedy kolwiek mogłam miec hahaha. dzieki;) wpadne i odbiore w piatek;) pozdrawiam -
miszel j.
padaka, zostawilem raz polarek nike nowiutenki, zostal mi numerek.pojechalem na drugi (trzeci) dzien w poniedzialek i nic.nie ma.kierowniczka mi mowi nie ma hahaha a na dodatek "w glowie jej sie nie miescilo" ze jakim cudem ja zostawilem sobie numerek a zapomnialem polarka i ja chyba cos kombinuje.no porabalo ja chyba, albo nigdy nie pila alko.nie wiem jak ona ale ja chodze po klubach zeby dobrze dac czadu i wcale nie dziwi mnie taka akcja.a wracajac do meritum sprawy polarek przepadl.widocznie spodobal sie komus z obslugi.od tamtej akcji omijam remont szerokim lukiem. -
Lisker
jak by cos nie ma portfela z dowodem i karta . Michał Lis bo własnie wstałem nic nie pamietam :D i niewiem gdzie mogłem go zostawic :P -
Karina
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne