-
Anonim
Jakie są poniedziałki w parku, słyszałam, że grają dance techno i podobne klimaty, czy naprawdę warto - i czy to jest ten repertuar, którego szukam?; ) -
Anonim
jutro idziemy - wreszcie poznam urok poniedzialkow, szkoda tylko ze glupie Walentynki sa, mam nadzieje ze duzego tlumu, z racji ze to poniedzialek, nie bedzie -
Roberto
Siemanko RHC Banny i jak jest w poniedzialki fajna muza leci?? Pozdrawiam -
Anonim
na poczatku byla lupaninka ostatnio - to mi srednio odpowiadalo, ale pozniej juz bylo naprawde OK, jak bylam w Walentynki, to ogolnie cala impreza byla udana; ) -
-
Roberto
-
......
dance i techno-buhaha, jaki to dance i jakie to techno........
jedyne co ratuje ten klub to jego ceny, mowia o nim ze ponoc studencki, ja twierdze ze raczej szlaufami podjezdza.
wdlug mnie klub bez charakteru, mozna tam sie dobrze pobawic, ale trzeba isc naprawde z wielkim optymizmem i paroma znajomymi.... -
Grono.Net
-
۶ Amy م
oj tak!
popieram zdanie kolegi!; P
sprawdź czwartek.
Park jest zajebisty :]
-
......
-
Anonim
-
...P I K N I K...
-
Anonim
-
Łukasz
ja najbardziej lubie piątkowe imprey i wtorkowe, lubie takie stare klmaty.
co prawda w poniedziałki najlepsza muza, ale ludzie jakoś w piatki najbardziej mi odpowiadają/
pozdro -
Anonim
w piątek to ja nie byłem z 5 lat prawie......pamiętam że musiałem sie skuć wódą ostro żeby mnie nie rzucało po ścianach od tej pop muzyczki;P.... i nawet kobiałki przeciętne były......... za to panowie........prosto z siłki<rotfl> -
The Fucking Prinsess
tiaaa... raz mi sie udało swą bytnością Park w sobote zaszczycić; ) <o-WSTYDZIE>
i tym szybciej i chętniej przeszłam się tam w czwartek :)
swoją drogą - być może i w inne dni tygodnia klimatu tam brak, ale popieram przedmówców - zapraszam na czwartek :D sami sie przekonacie :)
zresztą najlepszym dowodem na najlepsiejszość Parq w czwartek akurat jest chyba oddzielne grono :D
pozdrawiam i do czwartq :D -
PlejAda
-
۶ Amy م
-
rajdo
NIE!! nie przychodźcie w czwartek, bo będzie mniej miejsca dla stałych bywalcoow... :](szczegoolnie teraz gdy ogroodek jest jeszcze zamknięty) -
۶ Amy م
Radi! jak możesz... :D
Ale sądzisz, że od razu pójdą na parkiet?
Chociaż... fakt faktem, muzyka i może nie najnowsza ale porywa od razu ]:>
-
Dzięcioł
Poniedziałki są najlepsze! Tylko trzeba trafić na dzień kiedy nie ma maksymalnego tłoku (jak np. przed Ostatkami), bo wtedy nici z picia, sikania, tańczenia. Ale ogólnie jest suuuuuuper!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne