-
Chcialbym sie dowiedziec kiedy ten balet dla narybku archiwalnego? Krzaku wiesz cos juz? Albo Ty Bartku? Mam nadzieje ze cena biletu nie ulegla zmianie (ew. spadła) :)
-
Double Latte . ღ
-
-
Mr.Dziura#5don't touch this guy
-
-
Adi
-
Double Latte . ღ
-
Double Latte . ღ
>Ponton napisał
>Dobrze Anno słyszałas balet jest 20.09.2007! Bilety sa do
>nabycia; D
Anno??? wypraszam sobie ! :P -
Dobrze przepraszam KOCHANA ANIU :* Bilety jak zwykle u tych samych osób (chyba) poszukac kilka postow wczesniej. A ze balet jest to dowiedzialem sie od Bartka Z; D
-
-
Adi
-
Oliwk.a
-
marcin.
Oddam kotka w dobre rece, wiecej info u mnie w profilu
czarny, ok 4 tygodnii, zadbany, zdrowy!!
pilneeeee!!!! -
marcin.
-
Krzak
-
Daniel...=)
Niecierpliwimy się bo dawno nie byliśmy na dobrym balecie:D
Bo gdzie jak nie w archiwum?!:P -
Krzak
mysle ze za jakis czas pojawia sie informacje na temat kolejnej imprezy takze..jedyne co mozecie zrobic to jeszcze troszeczke poczekac :) -
j.
still waiting, ogólnie mam nadziej że będzie jakiś styl [tzn fajnie jest sie za coś przebrać]
aaa halloween jakoś będzie teraz.... =] -
Anonim
masz racje ale i tak 80% ludzi nie lapie klimatu..... bo mysla chyba ze to wstyd... -
.goś i ana.
pfff;] kto sie nie przebiera to nie przebiera;) ja tam zawsze potrafie dostosowac sie do klimatu;P -
j.
ci co sie nie przebieraja porostu są... no nie wiem, sa jacy są! I tak najlepsi są Ci którzy mają zawsze pomysł na przebranie w każdej okoliczności ! tak jak 4 osoby wyżej np. =]
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne