-
Kurfi
-
.po prostu panna Agnieszka
-
Jak ktos mogłby i chcial sprzedac mi bilet; D To prosze o kontakt Na gg 3058283 albo priv :D
-
Anonim
-
-
..:::Bogi:::..
-
Ilona
-
doOmin1czeK.^
-
Marcin
-
MaTys
-
.
-
Mateusz
-
.po prostu panna Agnieszka
-
lath
"Tradycyjnie Dj Whizz rozgrzeje parkiet energetyczną mieszanką r&b housu i najlepszych brzmień do jakich nas przyzwyczaił."
ta część chyba mnie ominęła
za to pamiętam umc umc umc umc radom jesteśmy zajebiściiiiiiiiii umc umc -
Monyca
muzyka była beznadziejna! gdzie te "najlepsze brzmienia"? początek nie był zły, ale pozniej umcyś dupcyś królowało. -
dawaj Anka do G2
widziiałaś Frana jak tańcowałam we wnęce kolo parkietu?to była ta niespodzianka którą wam zgotowałam z okazji nadchodzącego nowego roku -
Nita
kurde anka źle to zorganizowałaś :D wydawało mi sie że mam cie na oku a tu proszę-omineła mnie atrakcja wieczoru ! oddawaj teraz za bilet:D -
dawaj Anka do G2
magda,ja sie bardzo starałam zrobić szoł tylko publiczność nie była mna zainteresowana,chyba sie juz wszystkim przejadłam;D -
Malina.
ania ja doceniam twą prace. pieknie tancowalas. az lezka mi sie w oku zakrecila. wszytscy udaja ze nie widzieli a tak naprawde oficjalne moge cie okrzyknac gwiazda wieczoru!!! -
dawaj Anka do G2
dziekuje Ci Agato za te ciepłe słowa wsparcia,pocieszenia i uznania;)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Radom
- Załóż własne grono tematyczne