-
:D
Siema wszytskim:)mam nadzieje że troche osób które tam były dołączy się do konwersacjii:)pamietacie nasze wypady do pizerii i chlanie na umór a potem wracanie tzrymając sie siebie do hotelu??Pozdro dla Bizona:P -
Aleksander Turowicz
Witam Panie Kiesio!
A pamietasz jak schlałeś sie w Wilkasach i o 2 rano wpadłeś do jeziora o mało sie nie topiąc i jak rano przyjechał Twój tata i zabrał Cię wyrzuconego z turnusu a pamiętasz że wtedy w pejo miałeś 13 lub 14 lat zachowałeś się jak małe zwierzątko a pamietasz jak dostałeś wtedy w czaszkę już nie pamiętam od kogo fajnie było co?
A wiesz jaka fajna reklamę robisz bratu przed jego pierwszą w życiu pracą. A może wolisz abym zaprosił na grono Twoich Rodziców aby to poczytali??
myśl trochę człowieku nim się publicznie wypowiesz bo już nie jesteś takim małolatem jakim byłeś wtedy w Pejo przynajmniej wiekowo bo mentalnie i umysłowo to chyba dalej dzieciak
Pzdr
-
kane
-
Roth
BUahhahahahaha, no to ci kierownik pojechał :D
Heh, ja byłem tam w tym Pejo, chyba ze 3 razy ale ciebie jakos nie pamietam :D:D -
-
no więc chciałem powiedziec że nikt po mnie nie przejychał wtedy i jakos tak chyba niekoniecznie tak było jak bizon mówisz...moi rodzice doskonale wiedzą co się działo bo im byłem uprzejmy to powiedzieć a pozatym mój brat ich informmował...pozatym nie powiem kto zabierał vódki innym i sam je rozpijał...a z dostaniem w czaszke to było nastepujaco:pan był podciety bo nawet od pana śmierdziało alkocholem i bez powdu zarobiłem wtedy 3 razy z plaskacza od pana...co moim zdaniem jest żenujące...a no ichciałem panu szanownemu przypomnieć że tamtego dnia dosyc boleśnie się wywróciłem na desce i miał roche obdarta twarz co wyglądało jakbym był narabany(cała kadra mogła zaświadzcyc że wtedy się wywróciłem i nie piłem nic).Także następnym razem mógłby się pan zastanowic co pan pisze...Mój brat jest przeciwieństwem mnie i nie psuje mu opini bo wszyscy doskonale wiedzą jaki on jest... -
a no i tak pozatym to moze pan zaprosi rodziców dzieci które wybieraja się z pana biurem na obozy żeby sobie poczytali co sie dzieje na obozach?!!no to tak na marginsie -
Roth
-
- Przeglądaj grona w kategorii Biura podróży
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne