- 1
- 2
-
Anonim
Nowa płytka w większości naszych rodzimych artystów dostępna za free na: http://www.site-rec.com/site07.html
playlista:
1. T Polar - agateer (6.04)
2. Bern - pourquoi le matin (6.4
3. Wolfram - sys (4.5
4. Receptor - pasaje apolo (4.50)
5. 220east - timeless (4.29)
6. Organismechanism - lllll.l l lll (6.16)
7. Tekdev69 - omotesando (6.42)
8. Vitalis Popov - dzieci boga snu (8.06)
9. Off Pop - nothing (5.45)
10. Ars Deco - morning on a cloud (8.25)
11. Slg - chameleon man (6.53)
12. Traffic Jam - montreal [minimal rmx] (4.33)
13. Deckard - sad electronics (6.52)
enjoy;) -
x
-
Anonim
ściągnąłem, wkrótce posłucham, a tak btw całkiem przyzwoity serwerek, pięć plików na raz i każdy po 250kb/s, nice -
Anonim
czy u was też vitalisa numer nie ściąga sie w całości? powinien mieć 8'05 a u mnie za każdym razem 2 z kawałkiem -
-
Anonim
-
nie ma mnie
-
Anonim
-
Anonim
a ja sie pytam gdzie kawalki szymka i rsp....a czekajac na odpowiedz lece ściągać -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
potwierdzam zdanie kolegi, ars deco rządzi na tej płytce a zaraz za nim plasują się: traffic jam i deckard, myślę że te trzy wyróżnienia należą się zarówno za najlepsze pomysły, najfajniejsze kawałki i najlepszą jakość nagrań, chociaż nie wiem czy kwestia ta zależała wyłącznie od twórców czy jakaś pojedyńcza osoba jeszcze siedziała nad całą płytką, pozdro -
Anonim
ogólnie całą płyta robi mi !!
owy skłądak na big hjudż plus :-)
a najwazniejsze jest to ze powstaje w polszy coraz wiecej dobrej muzy !!
tak trzymac :> -
tripformass
-
nie ma mnie
wolfram bezczelnie zplagiatowal/zripowal/zsamplow al snd, bodajze z plyty make snd cassete...
a jesli nie, to powinien wiedziec, ze takich dzwiekow sie nie uzywa...
jak dla mnie najlepszy kawalek to slg -
lunatyk
no coz... taka byla i jest idea tworcow tej skladanki.
kazdy ma swoj 'smak' przez, ktory wyznacza wlasne 'typy'. ja akurat w pierwszej kolejnosci jestem za '220east', 'tekdev69' i 'vitalis popov'. bardzo podoba mi sie rowniez 'bern', mimo, ze podklad 'beat'owy nieciekawy, to to co dzieje sie 'pod spodem' jest po prostu piekne...
ogolnie wiadomo, ze jest to starannie wyselekcjonowana muzyka i trzyma wysoki poziom.
choc niestety wkrady sie bledy, czy wam tez 1 i 8 utwor sciaga sie tylko w kawalku ?! -
nie ma mnie
-
Anonim
-
Anonim
slg bardzo pozytywnie...natomiast co do 220east....kawalek co prawda lepszy od jego poprzednich propozycji ale:
a)monotonny,w sposób,który dlka mnie nie jest zaletą
b)kiepsko zmiksowany-bit baaaaardzo schowany,dzwieki niewyrazne.......
-
Anonim
Moich 3 faworytow :
vitalis popov - dzieci boga snu
slg - chameleon man
off pop - nothing
;)
cala kompilacja jest dobra;] -
Anonim
- 1
- 2