-
madzia
-
Alicja Matuszewska
a co konkretnie ma na tym świstku być? ile godzin i gdzie odbyło się te praktyki+ pieczątka i podpisy?? -
Klaudia
Ile godzin trzeba odbys samodzielnie praktyki pedag, ile niesamodzielnie i ile razem?? I co tam musi bycc??? Dzieki z gory za odp! -
Dżastina
-
-
Pani Zarazy
Może jestem jakaś niepełnosprytna, ale żadnej z tych informacji nie mogę znaleźć na stronie wydziałowej, więc byłabym wdzięczna, gdyby ktoś je tu zamieścił, bo naprawdę nie jestem pewna, czy dobrze pamiętam tę liczbę godzin... -
*poziomka*
ludzie a wie ktoś kto daje wpisy za praktyki tłumaczeniowe po drugim roku?? -
elisie :)
-
Anonim
Iza - pani w sekretariacie daje wpis do indeksu, wystarczy jak zaniesiesz na 5 piętro zaświadczenie o odbyciu praktyk i indeks:)
Elisie - opiekun twoich praktyk pisze ci na papierze coś w stylu " Studentka ...... odbyła praktyki tłumaczeniowe w zakresie 80 godzin(40 - praca własna z tekstem, 40 - praca przy korekcie)" + podpis czy stempelek opiekuna czy firmy w której odbyłaś praktyki:) -
qetuo123
-
-
a jak to jest z oceną? Biuro musi mi wystawic ocenę, czy praktyki są na zalkę?
Afeni, chętnie poleciłabym Ci moje, ale nie jest ciekawe; ) -
Anonim
biuro wystawia takie zaświadczenie, z opinią o studencie, z pieczęcią i podpisem tłumacza.
ja pracuję w biurze tłumaczeń i przyjmujemy studentów na PRAKTYKI oraz wydajemy takie zaświadczenia.
więc jeśli ktoś chętny na praktyki (tylko język ANGIELSKI) to proszę mi wysłać swoje zgłoszenie lub zalaczyc cv
zapewniam, że praktyki będą polegały na tłumaczeniu tekstów, a nie odbieraniu telefonów czy parzeniu kawy; )
pozdrawiam -
Ela
właśnie zrobiłem praktyki, myślałem, ze wystarczy pokazać na UW zaświadczenie o odbyciu praktyk i mam nadzieję, że tak jest. Ale na stronie są dwa dodatkowe załączniki - ramowy plan praktyk i porozumienie o praktykach, które trzeba było wypełnić przed ich rozpoczęciem. DA się obejśc bez tych dwóch świstków? Wystarczy tylko zaświadczenie??
z góry dzięki za info -
Anonim
hej;) mam takie pytanie zwiazane z praktykami tlumaczeniowymi - czy mozna je odbyc wczesniej (po 2 roku) ? i po prostu miec z nimi "spokoj " potem :P -
lestaca
-
Kat
A właśnie, ja słyszałam, że jeśli masz poprawkę sesji letniej, to nie możesz mieć praktyk w wakacje, bo nie jesteś jeszcze na trzecim roku. Tak pytam teoretycznie; p Już kilka osób tak mówiło. Prawda to w ogóle? -
Mona
INSTYTUT EUROPEISTYKI PROWADZI REKRUTACJĘ NA PRAKTYKI
STUDENCIE!
Rok akademicki się zaczął, a Ty nie zaliczyłeś jeszcze praktyk?
Zaliczyłeś już praktyki, ale chciałbyś łapać doświadczenie i rozszerzyć swoje CV?
Zależy Ci na elastycznym grafiku pracy?
U nas to nic prostszego!
Prowadzimy praktyki studenckie na bardzo korzystnych warunkach, każdy znajdzie coś dla siebie, dopasujemy praktyki do Twoich potrzeb i czasu.
Nie musisz wychodzić z domu! Wystarczy że masz komputer z dostępem do Internetu.
Praca przez 2-3 godziny dziennie przez 4 tygodnie.
Oferujemy Ci:
-praktykę w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
-zdobycie doświadczenia w branży szkoleniowej
-praktykę zawodową popartą referencjami
-samodzielność w realizacji powierzonych zadań
-elastyczne godziny pracy dostosowane do zajęć na uczelni
Wyślij swoje CV na nasz adres: ie.szkolenia@gmail.com
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne