Killswitch Engage [131]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rzeźnik

Za Wielką Kałużą kupiłem sobie specjalne wydanie rzeczonej płyty KsE z drugim CD, na którym są 2 klipy wideo i 6 ścieżek: 3 niepublikowane utwory (na jednym dodatkowym wokalem jest Jesse - zresztą śpiewa też na bodajże 2 kawałkach z "normalnej" płyty) i 3 koncertowe (świetnie zagrane).

Muszę przyznać, że jest to jeden z niewielu przypadków, gdy bonus okazał się bardzo wartościowym dodatkiem (no, może z wyjątkiem remiksu The End Of Heartache z The Resident Evil).

Tak więc polecam ten zestaw. Mam też w wersji MP3 dla zainteresowanych :).
  • AjuIshkur

mam pyatnie płyte jkupiłeś przez net czy byłeś tam po nią:P, jeśli przez net to ile wsumie zapłąciłeś jeśli można wiedzieći ile czekałeś na nią?
  • Rzeźnik

Kupiłem na miejscu - 15 dołków. Ale jeśli chodzi o zamówienia przez net, to kilka razy kupowałem rzeczy z USA i opłaca się brać kilka przedmiotów, bo zwykle liczą za przesyłkę całości plus od każdej pozycji. Czas jest różny - od kilku dni do półtora tygodnia.
  • Anonim

ja jestem zainteresowana tymi empekami :) tzn. wiem, że można mając oryginalną płytkę jakoś ściągnąć sobie te bonusy, ale moje lenistwo nie pozwala mi na podjęcie jakichkolwiek działań w tym kierunku; )
  • Rzeźnik

Daj mi namiary do siebie na priva, to Ci albo wyślę mailem, albo wrzucę na FTP.

Co do ściągania na podstawie oryginalnej płyty - nie wiem. Ja mam wytłoczone w plastiku :).
  • Anonim

A dałoby się wrzucić np. na parę dni na http://www.yousendit.com/ ?! Ja też bym chętnie pobrał...
  • Rzeźnik

No problem - podaj namiary na priva.
  • otusssssek

o jak masz ten link na YSI to zapodaj mi też. W
  • Anonim

z początku słuchając utworów na żywo przypominał mi się koncert KsE w Dresden :D aaa... przeżyć to jeszcze raz... co prawda 02 października najprawdopodobniej pojawię się w Reithalle, ale ich tam nie będzie... :( no nic to... bonusy bardzooo ciekawe, czekam na prezent od brata, który aktualnie przebywa w Anglii :P ech... na oryginał będę musiała czekać aż do grudnia, ale warto, skoro jeszcze za friko; )
  • Anonim

moge skopiowac jak kto chce.
    9 kwietnia KS E beda w Mean Fiddler. Chetnie zajrze jesli mnie gromada jaskiniowych nastoletnich nie zadepcze;)

pzdr
| |

Co sądzicie o tej kapeli, z którym wokalistą lepiej brzmiała, która płyta jest najlepsza?

Miejsca grona (0)