CXIV LO. Kilińskiego [480]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A pamietacie radiostacje?! Fajne muzy czasem leciały! Czasem tam przesiadywałem i zarzucałem muze! Ale pozniej juz wszyscy mogli wejsc do radiostacji i puszczac co popadnie! Fajne momenty były! Najlepiej pamietam jak wychodze z lekci a tam zaczyna ie song " Eye of the tiger" wtedy wiedzialem ze musze leciec na stołowke:)
  • Anonim

no radiostacja to był wypas...ale ciekawe kto na początku puszczał muze ?
  • Paulinka ...

teraz to metal puszczaja. ale naprawde rzadko.
  • !@#$%^ &*()_+|

ta radiostacja to sie do niczego nie nadawala...... jak nie miales orginalnej plyty to nic nie bylo slychac co puszczales po za jakimis szumami.........
  • Anonim

za mojej kadencji uczęszczania w radiostacji jako DeJot nie było cd, a kasety trzeba było przewijać ręcznie...ludzie przychodzili już z ustawioną muzą. Robiłem to tylko aby uciekac wcheśnie z matmy i spóżniać sie na polski :)
  • G W

pamietam jak przynioslam kasete enigma i pusciliscie moja ulubiona piosenke..;D akurat w radiowezle byl Grzes--- on i jego wielie sluchawki
  • Anonim

a Grzecha pamietam...co tam u niego? zapomniałaś że jeszcze p. Szeląg siedział :)
  • G W

co u niego? nie mam pojecia...spotkalam go raz w mojej pracy..wpadl z dziewczyna na piwo...
    a czasem siedziales tylko ty...;-)
| |

Jeśli jesteś uczniem,bądź absolwentem tego LO/LP zapisz się do tego grona :).

CXIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)