Kryminalistyka i kryminologia [1694]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Chili

Wystawa CSI w Blue City !!!

O wystawie:

CSI: The Experience została stworzona przez Muzeum Nauki i Historii w Fort Worth i Bob Weis Design Island Associates, przy wsparciu ze strony CBS Consumer Products, obsady i zespołu tworzącego serial telewizyjny oraz Narodowej Fundacji Naukowej. CSI: The Experience jest wciągającą interaktywną wystawą o tematyce medycyny sądowej opartą na motywach hitowej produckji telewizyjnej, która zachęca ludzi do wykorzystania nauki w rozwiązywaniu hipotetycznych zbrodni w atrakcyjnym multimedialnym otoczeniu.

Na wystawie CSI: The Experience zwiedzający będą uczestniczyć w sprawach dochodzeniowych i wykorzystają naukę do ich rozwiązywania.

Cele wystawy CSI: The Experience

Rozwinięcie krytycznego myślenia poprzez śledztwo, naukowe dochodzenie i technologię.
    Promocja nowoczesnych rozwiązań w medycynie sądowej wśród opinii publicznej.

http://www.csiwystawa.pl/about_miss...

• deadly bunny

szkoda że najtańszy bilet kosztuje 25 zł...
  • Hela

Ale warto. Fajna zabawa, chociaż koniec do przewidzenia.
  • deadly bunny

a ile czasu trzeba poświęcić?
  • Hela

Zalezy od Ciebie. Wchodząc pojedynczo możesz sobie wybrac jenda spośród 3zagadek. ja miałam ten komfort, że idąc z chłopakiem moglismy rozwiązać 2zagadki. Czas jaki tam spędzisz zalezy tylko od tego ile go potrzebujesz. ogólnie badanie dowodów i wysuwanie wniosków robi się błyskaiwcznie.
  • Szyszka

zainteresowanym mogę podesłać zdjęcia z wystawy (:

i przypominam, że na wystawie nie można robić zdjęć! ja robiłam na zlecenie organizatorów (i przy okazji zrobiłam wszystkie trzy śledctwa!(: fajna zabawa!).
  • Szyszka

wrzuciłam w rarze spakowane fotki. dla zainteresowanych link:

http://www.easy-share.com/190869641... The Experience.rar

hasło: CSI256

generalnie jakościowo zdjęcia leżą, było MEGA ciemno, z czego już niestety słuną wystawy w Blue City.
| |

Grono dla osób interesujących się tymi zagadnieniami, w szczególności sposobami i przyczynami p...

Fotki

Miejsca grona (0)