-
McLoud
Witajcie.
Ja z takim pytaniem do Kielczan i 'emigrantow' kieleckich.
Jak wyglada w naszym miescie i ogolnie w Polsce zainteresowanie muzyka d'n;b i jungle?
Czy powiedzmy gdyby powstal taki klub w Kielcach, to zdobylby popularnosc?
Wielu narzeka ze te kluby co sa to zwykle 'dicho' itp., ze dresy, ze brak klimatu.
Wszyscy wiemy, ze klimatycznych kafejek, malych pubow jest duzo i jest w czym wybierac, ale wyboru jesli chodzi o zabawe nie ma wielkiego.
Co sadzicie w ogole o muzyce drum&bass | jungle?
-
jedrass
ja lubię, ale w kielcach to nie ma szans. Nie ma miejsca ani wystarczającego popytu na knajpy niszowe w małych miastach. Myślę, że nikt by się nie odważył zaryzykować inwestując w taką knajpę. Spójrz na Tunel - knajpa niszowa - czy tam w ogóle kiedykolwiek zrobią ten kibel? -
manamana
witam; ) panowie a i owszem jest taka muzyka o jakiej pisze mcloud mianowicie reprezentowana przez Natural Futurist kolektiv,inne brzmienie i wiele fajnych akcji organizowanych przez tych ludzi.cockney sobota;) -
ale olo
-
-
McLoud
Kot: nie ma problemu, ale chwilowo apache jest wylaczony ze wzgledu na skanowanie portow i boty www, ktore mi cale lacze obciazaly. Jak tylko jakas dobra ochrone zainstaluje to podzialamy;-)
-
Nikita
-
-
Nikita
Tylko mnie tam nie ma.. Ale będę w poniedziałek..; )
Tylko dj Brav już nie ten..; )
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne