Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • McLoud

Witajcie.
    Ja z takim pytaniem do Kielczan i 'emigrantow' kieleckich.
    Jak wyglada w naszym miescie i ogolnie w Polsce zainteresowanie muzyka d'n;b i jungle?
    Czy powiedzmy gdyby powstal taki klub w Kielcach, to zdobylby popularnosc?
    Wielu narzeka ze te kluby co sa to zwykle 'dicho' itp., ze dresy, ze brak klimatu.
    Wszyscy wiemy, ze klimatycznych kafejek, malych pubow jest duzo i jest w czym wybierac, ale wyboru jesli chodzi o zabawe nie ma wielkiego.
    Co sadzicie w ogole o muzyce drum&bass | jungle?

• jedrass

ja lubię, ale w kielcach to nie ma szans. Nie ma miejsca ani wystarczającego popytu na knajpy niszowe w małych miastach. Myślę, że nikt by się nie odważył zaryzykować inwestując w taką knajpę. Spójrz na Tunel - knajpa niszowa - czy tam w ogóle kiedykolwiek zrobią ten kibel?
  • manamana

witam; ) panowie a i owszem jest taka muzyka o jakiej pisze mcloud mianowicie reprezentowana przez Natural Futurist kolektiv,inne brzmienie i wiele fajnych akcji organizowanych przez tych ludzi.cockney sobota;)
  • ale olo

mcloud podrzuc więcej nutek; )
  • McLoud

Kot: nie ma problemu, ale chwilowo apache jest wylaczony ze wzgledu na skanowanie portow i boty www, ktore mi cale lacze obciazaly. Jak tylko jakas dobra ochrone zainstaluje to podzialamy;-)
  • Nikita

No, ja poproszę o takiego cluba i muzę!!

http://img83.imageshack.us/my.php?i...
  • gem

ok Nikita, masz jak w banku, bedzie, ale pojutrze
  • Nikita

Tylko mnie tam nie ma.. Ale będę w poniedziałek..; )
    Tylko dj Brav już nie ten..; )
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)