-
JuStInA:)
Czy ktoś zna dobry salon fryzjerski w Kielcach, godny polecenia? Jakoś nie mogę się zdecydować gdzie się wybrac zmienic fryzurkę:(pomocy!!! -
Anonim
Jest kilka niezłych miejsc, nie dziwię się, że masz problem :P
a tak na serio to osobiście polecam salon na rogu Turystycznej i Warszawskiej, ewentualnie SMF w Woli Kopcowej, ale tam, nie dość że daleko, to jeszcze ciężko o wolny termin. -
Anonim
ja polecam salon Elf przy Targowej a szczególnie pana Pawla jesli ktos lubi oryginalne fryzurki;) -
Anonim
Salon Henryka, chyba Zagórska, chociaż nie jestem pewien... strzygą profesjonalnie Xd -
-
robur
-
ann
-
Anonim
Studio Fryzur przy ul. Wspólnej -> tylko trzeba pare dni wcześniej zarezerwować sobie termin. -
kiesh
Iwona jest swietna, na pocieszki, salonu nazwy nie pamietam, ale to jest zaraz kolo biedronki tam, niedaleko od skrzyzowania z targowa
:) -
Anonim
zgadzam sie z przedmowczynia. salon chyba sie POINT nazywa i na prawde warto sie tam umowic.swietnie strzyza i dobieraja fryzury.polecam -
kiesh
-
ale olo
-
Anonim
Salon RVB Atelier Fryzjerskie... na rogu Słowackiego 10a i Seminaryjskiej. Świetnie jest :) -
vouga
Atelier to jakas porazka....ja po wizycie tam plakalm pare dni a temtejsze fryzjerki sa francowate...
teraz zawsze chodze do instytutu ireny eris na paderewskiego do p.Agnieszki i jestem zawsze bardzo zadowolona -
Anonim
>♣«Hekate»♣ napisała:
>Salon RVB Atelier Fryzjerskie... na rogu Słowackiego 10a i
>Seminaryjskiej. Świetnie jest :)
a pracuje tam jescze pan Artur ?;)
-
cie$ka
fajne są "trędy" miedzy placem wolności a śniadkiem :) no i obcinają tam grzywki za free -
Anonim
-
Jugini
ja z pewnoscia odradzam salon na Mickiewicza (tam, gdzie dawny antykwariat). Zero pomyslu na fryzure, zero umiejetnosci dobierania farb, a zainteresowanie wlosami minimalne.
Kolejny salon to Exclusive na Bodzentynskiej - sredni, a ceny dosc wysokie.
Za to z wyprobowanych dziewczyn to Karolina Mocko, ktora ostatnio miala salon na Prostej i Karolina Swoboda, ktora chyba nadal przyjmuje w domu. To jedyne kreatywne, odwazne i zdolne fryzjerki, ale o termin ciezko (co najmniej tydzien wczesniej trzeba sie umawiac). -
kiesh
-
Anonim
ja zwiedzilam juz bardzo wiele salonow w Kielcach i nie tylko i uwazam ze faceci sa lepsi w tej profesji i bardziej odwazni.a jak widze salon w Tesco to az mi sie gorzej robi,nie wiem skad sie biora te fryzjerki tam;/ -
Anonim
ja zwiedzilam juz bardzo wiele salonow w Kielcach i nie tylko i uwazam ze faceci sa lepsi w tej profesji i bardziej odwazni.a jak widze salon w Tesco to az mi sie gorzej robi,nie wiem skad sie biora te fryzjerki tam;/
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne