Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

a jak Kielczanie u Was z koncertami czesto chodzicie? Jakie sa najblizsze koncerty a jakie juz byly? Jakie wrazenia?
  • Anonim

Co do chodzenia to w moim przypadku często xD Najblizsze koncerty. hmm na razie nie wiem, ale w przeciągu kilku dni się dowiem xD Był ostatnio fajny koncert Indios bravos i braci Cugowskich było bardzo fajnie. Było to na Kadzielni i wreszcie głośniki nie na walały co oznacza, że dźwięk był normalny (wreszcie) Były to jakieś juwenalia więc był prezydent i jakiś przedstawiciel studentów. Brak zastrzeżeń oczekuję na kolejny koncert xD
  • Anonim

Łaaa wiem niedługo chyba 3 albo 4 czerwca będzie koncert na 300 gitar w pałacyku Zielińskiego o godzinie 17.00 xD Będzie też
    Festiwal Reggae Kielce 2007
    Kadzielnia
    16-06-2007 14:00 xD zapewne wszystko nawiedzę xD
  • arbuz

Będzie również dwudniowe Święto Reggae 2007 w Pałacyku Zielińskich :) obejmuje ono 30 czerwca o 20.00 koncert MenoMini, a 1 lipca o 20.00 koncert grupy DAAB. :)

A co do ostatnich koncertów, również byłam na Indios Bravos... strasznie mi sie podobalo, zakochalam sie w ich muzyce i w mimice Gutka :p tylko ze moglo nie byc tych braci cugowskich bo wg mnie byli denni.
    Pozdrawiam;p
  • Anonim

Dla mnie własnie to Indios Barvos było do kitu.. Cugowscy wymiatali.. ahh Piotruś jest całkiem całkiem xD Dla mnie Indios Bravos to muzyczka do jakiejś wiejskiej potańcówki x/
  • arbuz

byc moze nie czujesz Indios Bravos... jezeli nie lubisz ich muzyki to nie musisz od razu jej krytykowac i szufladkowac. O gustach sie nie rozmawia; ]
  • Anonim

>arbuzowe daiquiri napisała:
    tylko ze moglo nie byc tych braci
    >cugowskich bo wg mnie byli denni.
    >Pozdrawiam;p
    No nie jestem sama xD Ty też nie bez grzechu co do krytyki..
  • Anonim

zdaje się że 16.06 macie festiwal reggae w amfiteatrze Kadzielnia, to dużo pozytywnych dzwienkoof popłynie :)
  • ann

http://wici.info/modules.php?name=K... i dzial 'koncerty' [;
  • Anonim

a jutro jest koncert Churu Osłów Podlaskich!
  • Valpurgius54

a chadzaliście na koncerty do klubów : "Pod Krechą" i "Wspak" ? To był dopiero klimat; )
  • gem

zbliza sie jakis koncercik?
  • Anonim

A ja ostatnio bylam na koncerciq Lady Pank :D troche pogoda nie dopisala ale pomimo to wszyscy bawili sie swietnie :) a najblizszy koncert to jest chyba tez na Kadzielni Golec Uorkiestra i Brathanki :P i ogolnie co do koncertow to jestem barrrdzzooo czesto :D
  • ann

>gem napisał
    >zbliza sie jakis koncercik?

w tym tyg:
    'festiwal' reggae na kadzielni w sobote
    Jazz na wesolo w palacyku w niedziele

pare postow wyzej jest link,tam mozna sobie wg gustu koncert znalezc [;
  • Crow

16.06 - Na festiwal reggae trzeba iść (wygrałam bilet) ^_^ :D; -)
    17.06 - Jedyna Maść - dziedziniec wewnętrzny WDK, niedziela godz.12:03.
    Jazz w Pałacyku Zielińskiego

:-) Aż nadto ^_^
  • Anonim

Kurcze.. ja to bym chciała, żeby tak jak do Chorzowa przyjechało Linkin Park, Pearl Jem.. Red Hot Chili Peppers.. <marzenia> - raczej nie do spełnienia.
  • Anonim

ja tez wygralam bilety na reggae :D ale chyba nie pojde :P bo to nie moje klimaty; p
  • PuChaczYca/;P

a ja bylam na festwiwalu 16;] i szczerze to bylo dennie.....miuzik oki ale ludzie nie popszychodzili bylo ich malo i straszne pustki byly.....wsumie na maleo troszke pozniej przybylo ale i tak zawiedziona bylam....:(
  • Anonim

tez sie bylo;] masZ racje muzyka w sumie dopisala ludzie troszku nie, jak na cale miasto to malo jest osob sluchajcych reggae, ale amtosfera byla nie najgorsza:)
  • Crow

Było spoko tylko ludzie nie dopisali
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)