-
Matio
-
Ola xD
-
Anonim
-
Gregory House
cześć!
za rok kończę gimnazjum, ale już teraz zająłem się wyborem szkoły,
dlatego myślę, że Wy możecie mi pomóc...
chodzi mi o dobre LO o profilu biolchem lub biolchem-fiz(w przyszłości chcę studiować medycynę)
biorę pod uwagę Śniadka, Słowackiego, Żeroma i Sawicką, co polecacie? dlaczego? -
-
Fabian
nie polecam biolchemfizu z słowaku. Chyba, że trafisz na dobrych nauczycieli od biol i chem. Wchuj nauki bo odchodzi Ci najmniej przedmiotów. Jedyny poytyw to chyba praktyki w szpitaliku : )
Sama tam chodziłam. Poszłabym pewnie jeszcze raz. O tych ludzi których spotkałam i klimat jaki tam panuje. Słowacki winkiel <3 -
Gregory House
A jak z maturą z rozszerzonych przedmiotów, dobrze przygotowują?No i co myślisz o sawickiej? -
Gregory House
-
ann
Nie ma co udawac - prawda jest taka, ze do matur rozszerzonych szykujesz sie na korkach. Albo - jesli masz tyle zapalu w sobie albo jestes meeeega zdolny - sam.
Wyjatki - moze jakies sa, ja o takich na razie nie slyszalam. -
Fabian
dokładnie.
w sumie nie jest ważne które LO. ważne ile samemu się uczy i czy się chodzi na koreczki [ i u kogo te koreczki ] -
David B
Siemka :) Wie ktoś może jak jest w LO im. Henryka Sienkiewicza na Krzemionkowej? -
Ola D.
Wie ktoś może jakie są progi punktowe do Śniadka, Żeroma i Sawickiej. Którą szkołę wybrać? Idę na biol-chem-fiz, będę miała ok. 150 pkt. -
Kasia
jestem na biol-chemie w Żeromie i muszę powiedzieć ze jest zarąbiście, osobiście polecam to liceum, ma swoja atmosferę i ludzie są ekstra :) zapraszam na dzień otwarty będziemy oprowadzać kandydatów 28 maja. -
paanda
Ja w tym roku idę do liceum. Zastanawiam się między sawicką, żeromskim a słowackim.
Chciałam iść na profil medyczny, ale podejrzewam, że bardzo dużo chętnych jest na niego..
Chodzi ktoś może na ten profil ? Ciężko jest się dostać? :) Będę mieć około 150 punktów. -
Mateusz Michta
A ja chciałbym się dostać do LO,gdzie nauczyciel fajnie by mi objaśnił wszystko co potrzebne w LO z matmy.Zna ktoś może takie LO? Pkt:ok.140
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne