Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Matio

norwid!
  • Ola xD

Witam :) wiecie może czy blisko Ściegiennego jest jakiś internat?;>
  • Anonim

najlepszy internat- za plastykiem:)))
  • Gregory House

cześć!
    za rok kończę gimnazjum, ale już teraz zająłem się wyborem szkoły,
    dlatego myślę, że Wy możecie mi pomóc...
    chodzi mi o dobre LO o profilu biolchem lub biolchem-fiz(w przyszłości chcę studiować medycynę)
    biorę pod uwagę Śniadka, Słowackiego, Żeroma i Sawicką, co polecacie? dlaczego?
  • Fabian

nie polecam biolchemfizu z słowaku. Chyba, że trafisz na dobrych nauczycieli od biol i chem. Wchuj nauki bo odchodzi Ci najmniej przedmiotów. Jedyny poytyw to chyba praktyki w szpitaliku : )
    Sama tam chodziłam. Poszłabym pewnie jeszcze raz. O tych ludzi których spotkałam i klimat jaki tam panuje. Słowacki winkiel <3
  • Gregory House

A jak z maturą z rozszerzonych przedmiotów, dobrze przygotowują?No i co myślisz o sawickiej?
  • Gregory House

heh doczekam się odpowiedzi?:)
  • ann

Nie ma co udawac - prawda jest taka, ze do matur rozszerzonych szykujesz sie na korkach. Albo - jesli masz tyle zapalu w sobie albo jestes meeeega zdolny - sam.
    Wyjatki - moze jakies sa, ja o takich na razie nie slyszalam.
  • Fabian

dokładnie.
    w sumie nie jest ważne które LO. ważne ile samemu się uczy i czy się chodzi na koreczki [ i u kogo te koreczki ]
  • David B

Siemka :) Wie ktoś może jak jest w LO im. Henryka Sienkiewicza na Krzemionkowej?
  • Ola D.

Wie ktoś może jakie są progi punktowe do Śniadka, Żeroma i Sawickiej. Którą szkołę wybrać? Idę na biol-chem-fiz, będę miała ok. 150 pkt.
  • Kasia

jestem na biol-chemie w Żeromie i muszę powiedzieć ze jest zarąbiście, osobiście polecam to liceum, ma swoja atmosferę i ludzie są ekstra :) zapraszam na dzień otwarty będziemy oprowadzać kandydatów 28 maja.
  • paanda

Ja w tym roku idę do liceum. Zastanawiam się między sawicką, żeromskim a słowackim.
    Chciałam iść na profil medyczny, ale podejrzewam, że bardzo dużo chętnych jest na niego..
    Chodzi ktoś może na ten profil ? Ciężko jest się dostać? :) Będę mieć około 150 punktów.
  • Mateusz Michta

A ja chciałbym się dostać do LO,gdzie nauczyciel fajnie by mi objaśnił wszystko co potrzebne w LO z matmy.Zna ktoś może takie LO? Pkt:ok.140
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)