-
Bono
No ja tez mam nadzieje ze sie skonczy bo chociaz byl obfitujacy w wiele ciekawych rzeczy, przynajmniej dla mnie to wcale nie byl taki najlepszy.Jeszcze w dodatku an sam koniec znowu mi kolano siadlo, spuchlo i kurwa uziemiony jestem.Jessu dobrze ze nic ni planowalem na sylwka bo wtedy by dopiero bylo...
-
Wściekły
Świeta za pasem, a za mniej jak tydzień jadę w górki i może nie zagine w tych zamieciach hihihi, może kolana sobie nie rozwale na desce i może będzie super :P widząc z kim jadę i gdzie to chyba będzie bardziej jak super, obym nie wypił za dużo, bo do pokoju nie trafie hehe
Widzisz Błoniek, gdyby koza .... to by kolano miała całe hehehe :PPP -
Bono
Gdybac to ja nei lubie i gdybac nei bede!!!
Mam nadzieje tylko ze w nastepnym roku juz tak czesto u lekarzy nie bede, bo juz mnie szczerze chuj strzela:)))
A tak w zasadzie to życze wszystkim uczestnikom tego grona i nie tylko WESOŁYCH ŚWIĄT...spokojnych i obfitujących w same piękne chwile...a no i żeby wam sie spełniły najpiękniejsze sny, a Gwiazdka niech wam przyniesie najbardziej wymarzone prezenty!!!
Tego wszystkim życze... -
Wściekły
I już mamy 2008 rok, kolejny, a widząc po znakach historii, niedługo czeka nas jakaś wojna, zginą miliony i znowu wszystko od nowa; ))
Jak się bawiliście na sylwku? Bo Ja świetnie, już się nauczyłem jeździć na desce, ale jeszcze wiele nauki przede mną. PRzygotowywuje się do produkcji filmu i jakoś tak fajnie zacząc rok "od nowa" :) -
-
Anonim
2 dni imprezowania.. dzis mnie watroba bolała.. musialem sobie jakies pigsy brac na watrobe :) .. ojj grubo sie bawilismy !! Sielpia Squad nie wymieka :) hehehehehhehehe :) Pozdro i wszystkiego dobrego !! -
Wściekły
No tak imprezak za imprezką a ja postanowilem się reaktywować i smigam na desce http://streemo.pl/Portal/Video.aspx... tylko że się nadal jeszcze ucze i duzo upadkó przedemną, ale corac szybciej i ostrzej idzie, jest dobrze :)
Qulek tylko nie łaź po zamarznietej sielpi! -
Anonim
nie no co ty :) nie łazilem.. lubie swoje zycie i nei ufam takiej zamarznietej tafli.. -
Bono
No teraz to juz nie polazisz bo prawie wiosna:)))
Co tak tu cicho co tam wogole slychac??
zyjecie wogole??
helloooo jest tu ktos??????? -
Anonim
jestem jestem.. A i dobrze ze wiosna :) ja sie ciesze..
Dobrze slychac ogolnie.. -
Wściekły
-
Anusiak
Jesteś fanem fotografii ? Uwielbiasz fotografować swoje dziecko ? Sprawia Ci frajdę dokumentowanie ważnych chwil z jego życia, a dodatkowo mieszkasz w Kielcach bądź okolicy - ten konkurs jest dla Ciebie!!!
Wygraj profesjonalną sesję zdjęciową, której głównym bohaterem będzie Twoja pociecha.
Zapraszamy : http://przedszkola.edusiec.pl/Wygra... -
niespodzianka
Dzień dobry. ^^ :) Żyje tu ktoś?
Baśka jestem... no i jestem nowa. :D Witam wszystkich serdecznie, można się przyłączyć? :> -
Don Doomson
Ostatnio sie cos tu dzialo w 2008 roku :) . wiec chyba ten portal jest juz martwy :) . FB zagarnoł wszystko :P
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne