Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola Grzebyk

jest jakis warty uwagi dentysta w Kielcach czy jednak trzeba zasuwac do KRakowa do Galerii Usmiechu?
  • Ashardin - Kazdy nie jest kazdym

Nie Ci w Kielcach konczyli gdzie indziej i inaczej szkoly niz Ci w Krakowie poza tym Ci w Krakowie pracuja na innym sprzecie niz Ci w Kielcach bo Kielce to Albania!
    A tak powaznie z czystym sumieniem Dr Zbożeń (zebys sie czula bezpieczna najnowoczesniejsza tego typu placowka w Polsce - jedna z lepszych w Europie) Dr Milena Drogosz, Dr Bartek Biskup - to tak zebys za duzo nie musiala biegac. A w ramach przyslugi za przysluge - co jest w twojej prywatnej opinii wyznacznikiem, ze tu gorzej, tam lepiej? Ot zawodowa ciekawosc mna kieruje.
    Pozdrawiam

I jeszcze namiary bo widze, ze zapomnialem

Profident (Dr Zbożeń) - Legnicka 2
    Dr Drogosz - Piekoszowska 123
    Dr Biskup ul Wesolo gdzies w okolicach studia tatuazu po przeciwnej stronie jak Gaudi czy inne lokale
  • KOZA

ja osobiście jestem zadowolona z Dr Kamoda- przyjmuje przy mielczarskiego na terenie Społem. Bardzo sympatyczna, bezbolesna i solidna kobieta.
  • the_javu

p. Wojciech Żywiecki
    PRYWATNY GABINET STOMATOLOGICZNY - WOJCIECH ŻYWIECKI
    ŻELAZNA 35/37/402
    25-014 KIECE
  • Paweł Supeł

Ze spokojem mogę polecić MoDent na Karbońskiej 1 w Kielcach. Jedna z najnowocześniejszych i sympatycznych klinik dentystycznych w Kielcach. Robiłem tam sobie takie dość skomplikowane estetyczne sprawy i bardzo sobie chwalę. zreszta zobacz http://www.modent.eu
  • Paweł Supeł

Zbożeń jest cholernie drogi i sam zajmuje się tylko implantami. Inni lekarze, którzy dla nie pracują odwalają czarną robotę. Dlatego wydaje mi się, że cenowo bardziej korzystny jest MoDent w Kielcach i jeden lekarz zajmuje sie Tobą od poczatku do końca. Ale dla każdego co innego jest ważne. A wyprawy do Krakowa uważam za pomyłkę! Strata czasu i pieniędzy skoro naprawde w Kielcach można prawie wszystkie badania i zabiegi wykonać

Dr Zbożeń zajmuje sie rowniez bardzo zaawansowana endodoncją, poza tym jest 3 Dr Zbożeń w tym miejscu. Drogi ale z najwyzszej polki kursy, sprzet, materialy, instrumenty.
  • snajper

czy ktoś leczył się w tym miejscu lub może coś wie na temat tego gabinetu?:

http://www.stomatic.com.pl/index.ph...

• Anna Szymnska

Coś wiem, byłam w Citiparku musiałam czekać 2 godziny mimo,że umówiłam sie telefonicznie na godzinę. Przychodzili jacyś Anglicy, Japończycy, każdy był ważniejszy. Ale efekt w postaci uratowania zęba, na który wcześniej dentysta z NFZ wydał wyrok śmierci- pozytywny. Jak ktoś ma cierpliwość polecam.
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)