-
Ola Grzebyk
jest jakis warty uwagi dentysta w Kielcach czy jednak trzeba zasuwac do KRakowa do Galerii Usmiechu? -
Ashardin - Kazdy nie jest kazdym
Nie Ci w Kielcach konczyli gdzie indziej i inaczej szkoly niz Ci w Krakowie poza tym Ci w Krakowie pracuja na innym sprzecie niz Ci w Kielcach bo Kielce to Albania!
A tak powaznie z czystym sumieniem Dr Zbożeń (zebys sie czula bezpieczna najnowoczesniejsza tego typu placowka w Polsce - jedna z lepszych w Europie) Dr Milena Drogosz, Dr Bartek Biskup - to tak zebys za duzo nie musiala biegac. A w ramach przyslugi za przysluge - co jest w twojej prywatnej opinii wyznacznikiem, ze tu gorzej, tam lepiej? Ot zawodowa ciekawosc mna kieruje.
Pozdrawiam
-
I jeszcze namiary bo widze, ze zapomnialem
Profident (Dr Zbożeń) - Legnicka 2
Dr Drogosz - Piekoszowska 123
Dr Biskup ul Wesolo gdzies w okolicach studia tatuazu po przeciwnej stronie jak Gaudi czy inne lokale -
KOZA
ja osobiście jestem zadowolona z Dr Kamoda- przyjmuje przy mielczarskiego na terenie Społem. Bardzo sympatyczna, bezbolesna i solidna kobieta. -
-
the_javu
p. Wojciech Żywiecki
PRYWATNY GABINET STOMATOLOGICZNY - WOJCIECH ŻYWIECKI
ŻELAZNA 35/37/402
25-014 KIECE -
Paweł Supeł
Ze spokojem mogę polecić MoDent na Karbońskiej 1 w Kielcach. Jedna z najnowocześniejszych i sympatycznych klinik dentystycznych w Kielcach. Robiłem tam sobie takie dość skomplikowane estetyczne sprawy i bardzo sobie chwalę. zreszta zobacz http://www.modent.eu
-
Paweł Supeł
Zbożeń jest cholernie drogi i sam zajmuje się tylko implantami. Inni lekarze, którzy dla nie pracują odwalają czarną robotę. Dlatego wydaje mi się, że cenowo bardziej korzystny jest MoDent w Kielcach i jeden lekarz zajmuje sie Tobą od poczatku do końca. Ale dla każdego co innego jest ważne. A wyprawy do Krakowa uważam za pomyłkę! Strata czasu i pieniędzy skoro naprawde w Kielcach można prawie wszystkie badania i zabiegi wykonać -
Dr Zbożeń zajmuje sie rowniez bardzo zaawansowana endodoncją, poza tym jest 3 Dr Zbożeń w tym miejscu. Drogi ale z najwyzszej polki kursy, sprzet, materialy, instrumenty. -
snajper
czy ktoś leczył się w tym miejscu lub może coś wie na temat tego gabinetu?:
http://www.stomatic.com.pl/index.ph...
-
Anna Szymnska
Coś wiem, byłam w Citiparku musiałam czekać 2 godziny mimo,że umówiłam sie telefonicznie na godzinę. Przychodzili jacyś Anglicy, Japończycy, każdy był ważniejszy. Ale efekt w postaci uratowania zęba, na który wcześniej dentysta z NFZ wydał wyrok śmierci- pozytywny. Jak ktoś ma cierpliwość polecam.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne