-
Anonim
Witam,
szukam w Kielcach dobrego psiego fryzjera, który trymuje m.in. sznaucery miniaturowe. Będę wdzięczna też za namiary do osób które trenują psy, jakieś psie przedszkola, itp. -
nick
-
Emilka .
jeśli piszecie o salonach to proszę podajcie też ceny strzyżeń. Ja z kolei mam yorka do strzyżenia -
zuza x
Polecam salonik przy ul.Kordeckiego. Bardzo sympatyczna pani i widać ,że kocha zwierzęta:) Można spokojnie zostawić zwierzaka samego. Na pewno krzywda mu się nie stanie.Cennik jest na stronie internetowej. Ja od YORKA płacę 5ozł. Natomiast ODRADZAM "salon" przy ul. Kredowej 2. Panie są wrogo nastawione do zwierząt. Psy są złośliwie szarpane (byłam świadkiem wyżywania się na zwierzaku), a strzyżenie jest bardzo niestaranne.Panie pracujące w salonie zachowują się jakby pozjadały wszystkie rozumy!!! DROGO w porównaniu do innych salonów!!!!! O D R A D Z A M !!!!!
-
-
Janusz Figura
Ja polecam salon na ulicy Kredowej 2. Pani jest nie tylko psim fryzjerem ale i kynologiem, zna wzorce FCI i potrafi świetnie przygotować do wystawy sznaucera (ma hodowlę sznaucerów) a i myślę, że z innymi rasami dobrze sobie radzi. Mój pies wychodzi z tego salonu pięknie obcięty, czysty i pachnący. Nie mam żadnych zastrzeżeń i nie zgadzam się z poprzedniczką. Gorąco POLECAM ten salonik.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Kielce
- Załóż własne grono tematyczne