Kielce [3209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzysiu

Witam. Jeżeli ktoś planuje w poniedziałek rano, tzn. około 8:00 jechac do Warszawy, zapraszam. Mam 3-4 miejsca w samochodzie. Prosze o kontakt na 668346759 albo na priv. Wiadomości na gornie odczytam jednak dopiero w Niedziele wieczorem.

Pozdrawiam.
  • gem

powyższe pewnie już nieaktualne, ale zapraszam do podwożenia się :)
  • Ashardin - Kazdy nie jest kazdym

bardzo czesto mam jedno miejsce z kielc do lublina najczesciej w niedziele wieczorem
  • Ewa

Witajcie,

wybieram się na warsztaty taneczne do Kielc i potrzebuję pomocy ws. transportu Kielce-Warszawa. Czy są jacyś przewoźnicy prywatni (znaczy busy)? Jeśli tak proszę o podanie linków albo numerów telefonu.

Pozdrawiam,
    Ewa
  • Oluniuniunia

a moze ktos bedzie zjezdzal z wawy na majoweczke i by mnie zabral? w srode wieczorem albo w czwartek??
  • snajper

szukam transporu do Kielc z Rygi pod koniec maja
  • ann

>Ewa napisała:
    >Witajcie,
    >
    >wybieram się na warsztaty taneczne do Kielc i potrzebuję
    >pomocy ws. transportu Kielce-Warszawa. Czy są jacyś
    >przewoźnicy prywatni (znaczy busy)? Jeśli tak proszę o
    >podanie linków albo numerów telefonu.
    >
    >Pozdrawiam,
    >Ewa

z tego co wiem, to nie ma busow Kielce-Wawa. moze pks'em?
  • Ashardin - Kazdy nie jest kazdym

W niedziele 11.05 (chyba tak wypada) moge zabrac jedna osobe z Kielc do Lublina w godzinach popoludniowych
  • Oluniuniunia

>bomba napisała:
    >z tego co wiem, to nie ma busow Kielce-Wawa. moze pks'em?

no nie ma niestety, swoją drogą bardzo mnie ciekawi dlaczego, przecież te pociągi to jakiś koszmar; / a PKSami to nigdy nie wiem kiedy jeżdżą, o której i niewiadomo czy jest akurat zniżka studencka a jak jest to jaka, bo są różne...
  • antena

Jeśli chcesz z Wawy dostać się do Kielc to wpisz sobie w wyszukiwarce: pks warszawa.Na ich stronie podane są ceny biletów wraz ze zniżkami studenckimi.Z tego co ja się orientuje to pks buski jest najdroższy
  • Konrad® Król™

kielce warszawa lata omnia o 11 z dworca pks stanowisko chyba 2 - bilety u kierowcy
  • Anonim

Kielce to są chyba odcięte od świata. Z każdego miejsca w Polsce jest problem z połączeniem.
  • Małgorzata R.

szukam transportu do Wawy w niedziele, kontakt na priv, amoze ktos jedzie do Berlina we wtorek lub srode, i to jeszcze przez Wawę? :D chętnie się zabiorę :) pozdr
  • Giraffka

No nie przesadzajmy :> nie jest tak zle. Lublin-Kielce ma dobre polaczenia busami, PKS, pociag tez ujdzie. Krakow-Kielce tez nie jest zle. A Warszawa-Kielce to moim zdaniem najlepiej pociagami jezdzic :>
  • robur

wroclaw - kielce w najblizszy piatek 18 lipca. chetnie zabiore kogos na poklad co by sie razniej jechalo. wyjazd w godz 17-18-19; ) w razie jakby co w niedziele 20 lipca, z kolei obsluguje trase kielce - wroclaw. zapraszam na priv wszystkich chetnych :)
  • EMI

a jedzie ktoś jutro lub w sobotę z (przez) Kielc do Katowic? Nie chce mi sie tłuc pociągiem, zauwazyłam, ze cos takiego sie dzieje to pytam :D
  • gem

>robur napisał
    >wroclaw - kielce w najblizszy piatek 18 lipca. chetnie
    >zabiore kogos na poklad co by sie razniej jechalo. wyjazd w
    >godz 17-18-19; ) w razie jakby co w niedziele 20 lipca, z
    >kolei obsluguje trase kielce - wroclaw. zapraszam na priv
    >wszystkich chetnych :)

lepiej uważajcie bo robur umie jeździć tylko na wstecznym :)
  • robur

twoje slowa klada sie cieniem na logo twojej korporacji. okryles wstydem siebie i Twojego ojca, Shin Mu. pochyl glowe w akcie skruchy!
  • robur

>gem napisał
    >>robur napisał
    >>wroclaw - kielce w najblizszy piatek 18 lipca. chetnie
    >>zabiore kogos na poklad co by sie razniej jechalo. wyjazd
    >w
    >>godz 17-18-19; ) w razie jakby co w niedziele 20 lipca, z
    >>kolei obsluguje trase kielce - wroclaw. zapraszam na priv
    >>wszystkich chetnych :)
    >
    >lepiej uważajcie bo robur umie jeździć tylko na wstecznym
    >:)

jeszcze mi taki zarcik wpadl do glowy: bo mu jedynka nie wchodzi!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHA

<piec>

ps jestem krolem grona!
  • robur

niezmiennie!

1 sierpnia (piątek) Wrocław - Kielce (A4 przez Katowice, Siewierz, Jędrzejów). wyjazd z wrocka kolo 17 (do negocjacji). miejsc: 3 wolne.

Powrot z Kielc w niedziele - pora w zasadzie obojętna. zapraszam na priv!
| |

moja mała ojczyzna... zapraszamy wszystkich którzy są kielczanami, nie są lecz czują się kiel...

Fotki

Miejsca grona (3)