- 1
- 2
-
paula bluer
also: oczywiscie Łódz noca śpi, ale zawsze zostaja budki przed Łodzią Fabryczna... jak ktos lubi oldskulowe hamburgersy i hotdogi!
ale ja zawsze wole wtedy wrocic na Retke i sobie na Statoilu zjesc hotdoga, po prostu bez tego hotdoga trudno mi zasnac- he he he:P
no lubie takze zupki chinskie (wariant domowy), ach te kluseczki...kanapki jakies, ale posilek przed snem musi byc obowiazkowo!!!
male dzieci pija przed snem mleko, wiec to pozeranie przed zasnieciem to nawyk z fazy dzieciecej chyba???...hmmm... -
szynszyl
JAK TO MÓWIĄ "MASZ BRUDNE NOGI IDŹ NA HOT DOGI" LUB WERSJA "JESTEŚ BRZYDKI IDŹ NA FRYTKI" TO DLA TYCH CO NIE MAJĄ POCJI NA NIC. A Ja to tęsknie za SAZONYM SYREM w Pradze to jest wypas przekąska gdy miasyo sasypi apo totalnym iprezowaniu :D Pozdrawiam Łasuchów..... -
Anonim
teraz ciepło będzie,więc jakieś budy z lodami bądź smakołykami powinny się otworzyć...:)) -
Anonim
DLA MNIE INNYCH SMAKOŁYKÓW OD KEBABSONÓW NIE MA!!!
...
...
...
Nio może czasami jakaś zapiekaneczka, czy lodzik :D -
-
paula bluer
nie no, po lodziku po party na miescie to bym sie porzygala na 100%! nawet nie chce sobie tego wyobrazac! jak sie pije to trezba cieplym zakaszac i tlustym, najlepiej miesiwem, a co ma do tego lodzik?
-
Slepy
inne hmmm ciezko bedzie ale zapiekaneczki pod palacem tez maja swoj urok;] -
..goomc..
dla mnie to one mialy swoj urok jak sie wychodzilo jeszcze na bombie z qvo i sie pakman wlaczal..ale to odlegle czasy..
teraz juz tylko kebaby..gruby sredni dobry prosze.. -
Anonim
Zapiekanki pod Qvo?
...kiedyś były niezłe w tych czerwonych budkach..., ale już dawno nie jadłem... -
artur ( bartek) kotlinski
nadal sa dobre..ale nie smakuja tak jak kiedys.. nie tak gumis? to byly czasy co?
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Może nie jest to nocne jedzonko, ale ostatnio zasmakowałem w Da Grasso na Ursynowie. Tanio i dużo i smacznie. W sam raz dla biednego studenta. -
..goomc..
ja generalnie zywie sie teraz tylko i wylacznie kebabami i browarami..nawet mi sie nie chce probowac czegos innego..
bardzo rzadko zapiekanka pod qvo..
kiedys pod tymi budkami to sie tyle dzialo!od 20 pilo sie obok na laweczce a o 3 jadlo zapiekane w stresie czy nocny nie ucieknie..
kotlet,ja bym to z checia powtorzyl ale to juz niestety nie te czasy..:(nie chodzi mi o zapiekanki lecz o qvo..pojebalo sie zdrowo..
ale na polowke obok budki z checia bym sie ustawil ktoregos pieknego dnia..pzdr -
artur ( bartek) kotlinski
-
Anonim
-
Anonim
A jedliście takie danko zwane TEPSI ? Można kupić w niektórych barach orientalnych (na Krakowskim Przedmieściu, exempli gratia). To zapiekanka z bakłażana z dodatkiem mięsa i ryżu. Dla mnie osobiście odjazd! -
Grono.Net
idzie zima.. Nocne wyprawy powoli zaczna byc zimne :P Wiec mozna by grzanca dodac do menu :)
- 1
- 2