Grupa Nocnych Wypraw na Kebaba [687]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paula bluer

also: oczywiscie Łódz noca śpi, ale zawsze zostaja budki przed Łodzią Fabryczna... jak ktos lubi oldskulowe hamburgersy i hotdogi!

ale ja zawsze wole wtedy wrocic na Retke i sobie na Statoilu zjesc hotdoga, po prostu bez tego hotdoga trudno mi zasnac- he he he:P

no lubie takze zupki chinskie (wariant domowy), ach te kluseczki...kanapki jakies, ale posilek przed snem musi byc obowiazkowo!!!

male dzieci pija przed snem mleko, wiec to pozeranie przed zasnieciem to nawyk z fazy dzieciecej chyba???...hmmm...
  • szynszyl

JAK TO MÓWIĄ "MASZ BRUDNE NOGI IDŹ NA HOT DOGI" LUB WERSJA "JESTEŚ BRZYDKI IDŹ NA FRYTKI" TO DLA TYCH CO NIE MAJĄ POCJI NA NIC. A Ja to tęsknie za SAZONYM SYREM w Pradze to jest wypas przekąska gdy miasyo sasypi apo totalnym iprezowaniu :D Pozdrawiam Łasuchów.....
  • Anonim

teraz ciepło będzie,więc jakieś budy z lodami bądź smakołykami powinny się otworzyć...:))
  • Anonim

DLA MNIE INNYCH SMAKOŁYKÓW OD KEBABSONÓW NIE MA!!!
    ...
    ...
    ...
    Nio może czasami jakaś zapiekaneczka, czy lodzik :D
  • paula bluer

nie no, po lodziku po party na miescie to bym sie porzygala na 100%! nawet nie chce sobie tego wyobrazac! jak sie pije to trezba cieplym zakaszac i tlustym, najlepiej miesiwem, a co ma do tego lodzik?
  • Slepy

inne hmmm ciezko bedzie ale zapiekaneczki pod palacem tez maja swoj urok;]
  • ..goomc..

dla mnie to one mialy swoj urok jak sie wychodzilo jeszcze na bombie z qvo i sie pakman wlaczal..ale to odlegle czasy..
    teraz juz tylko kebaby..gruby sredni dobry prosze..
  • Anonim

Zapiekanki pod Qvo?
    ...kiedyś były niezłe w tych czerwonych budkach..., ale już dawno nie jadłem...
  • artur ( bartek) kotlinski

nadal sa dobre..ale nie smakuja tak jak kiedys.. nie tak gumis? to byly czasy co?
  • Anonim

nie mówcie już o jedzieniu...
  • Anonim

Hę?
    CZemu???
  • Anonim

bo lepiej o piciu... wiosna:)
  • Anonim

Hmmm...
    Też prawda- piwko i...
    kebab :]
  • Anonim

no no Macho:) dobre dobre na taką pogode
  • Anonim

Może nie jest to nocne jedzonko, ale ostatnio zasmakowałem w Da Grasso na Ursynowie. Tanio i dużo i smacznie. W sam raz dla biednego studenta.
  • ..goomc..

ja generalnie zywie sie teraz tylko i wylacznie kebabami i browarami..nawet mi sie nie chce probowac czegos innego..
    bardzo rzadko zapiekanka pod qvo..
    kiedys pod tymi budkami to sie tyle dzialo!od 20 pilo sie obok na laweczce a o 3 jadlo zapiekane w stresie czy nocny nie ucieknie..
    kotlet,ja bym to z checia powtorzyl ale to juz niestety nie te czasy..:(nie chodzi mi o zapiekanki lecz o qvo..pojebalo sie zdrowo..
    ale na polowke obok budki z checia bym sie ustawil ktoregos pieknego dnia..pzdr
  • artur ( bartek) kotlinski

trzeba bedzie stary cos o tym pomyslec... zwolac stara ekipe i....
  • Anonim

piękne dni nadchodzą...:)
  • Anonim

A jedliście takie danko zwane TEPSI ? Można kupić w niektórych barach orientalnych (na Krakowskim Przedmieściu, exempli gratia). To zapiekanka z bakłażana z dodatkiem mięsa i ryżu. Dla mnie osobiście odjazd!
  • Grono.Net

idzie zima.. Nocne wyprawy powoli zaczna byc zimne :P Wiec mozna by grzanca dodac do menu :)
  • 1
  • 2
| |

Taaa. Tu jestesmy. To my. A miejscem naszych pielgrzymek kebabownie czynne cala dobe..

Fotki

Miejsca grona (1)