Grupa Nocnych Wypraw na Kebaba [687]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pablo

Zawsze po imprezkach nocnych razem z ekipą śmigamy na Kebaba do Kataliego to jest na tyłach smyka jest całkiem dobry. Czasami też wpadamy na Krakowskie Przedmieście ale tam po ścianach zapindalaja karaluchy już 2 widziałem i odechciało sie tam stołować :-P dobry też jest przy Kinie jak stacja metra świętokrzyska. Ale najlepsiejszy to chyba jest na Francuskiej na Saskiej kępie niedaleko Prusa :-D mniam mniam ehhhh aż mam ochote oszamać jednego ale poczekam aż nastanie noc :-D a wy gdzie sie stołujecie???
  • Anonim

najlepszy jest SAPKO na jana pawla.
    baraninka 7, kurczak 5, do tego herbatka
    otwarte 24h.
    no na francuskiej tez slyszalem, ale dla mnie za daleko
    przy UW roznie jest...
    niby dobre pieczywo teraz maja (srednio-grube) ale czsem mozna dostac wrecz wegetarianskiego :/
  • Grono.Net

POtwierdzam kwestie SAPKERSONA! Kozak kebab i spoko obsługa...czekamy aż jedn z nas(dla kumatych-kazdy wie o kogo chodzi) wyrwie kelnerke i bedziemy brac kebabik za 3plny.
  • Grono.Net

a pozatym BOROMIRZE zmien nazwe WYPRAW a nie wyprawy i wtedy bedzie gitarka....chyba ze to jakis slang??
  • Anonim

taaa, slangiem gadam.
    juz mienione, tak to juz jest w nocy jak sie zaklada grono
  • Grono.Net

Dobry jest na Marszałkowskiej niedaleko wilczej pod zoltym daszkiem, dobra ma bule no i otwarty w nocy :D
  • Anonim

Ja czasem odwiedzam Kebab przy Puławskiej, niedaleko Warszawianki, ale na nocne wyprawy na kebaba bezwzględnie najlepszy jest ten na Marszałkowskiej...
  • Anonim

pod Harendą jest dobry kebab...;))i zresztą nie tylko!
  • Anonim

chodzi Ci o kebab przy Bajce?
  • Lesiu :)

no no, jak w nocy wracałem z Harendy to był dla mnie jak wybawienie:D jest malinowy:P
  • Lesiu :)

Ale najlepsze są na Banacha, koło samego bazarku taki gryby turek sprzedaje polecam też airan:), a drugi na bazarku na Wałbszyskiej (dojazd 505, 504 lub od metra służew->189 w strone "oś. górczewska", 186 117, 141, 401 wszystko w strone GM), zaraz obok Uniwerystetu Warszawskiego (nie tego na Krakowskim przedmieściu:P)
  • Pablo

Dzis w nocy szamałem na krakowskim ale nie zaspecjalny był więc chyba znowu turkowi wyniesiemy tależe :-D
  • Anonim

eee tam pod Harendą jest najlepszy :)) i taki w Macro jest dobry:) jak ktoś głodny to wszystko zje... zbawienie:P
  • Anonim

ten na saskiej kempie taki sobie ... akurat żeby na 20 minutowej przerwie wyjść, wszamać i wrócić na lekcje ... nic więcej ...

najlepszy zawsze ... świętokrzyska/ marszałkowska ... obok Sex Shopu :P ... tylko nocką ... lub na rowerkach ... nawet koledzy niemce ... :) ... wielcy znawcy kebabowego świata powiedzieli że eksktra ... coś w tym musi być :P
  • Anonim

dobry dobry...:))
  • Anonim

Świętokrzyska rulezzz tylko nie ma za bardzo gdzie go zjeść; (
  • Mariczek

Siora,siedzisz obok mnie,obzarlysmy sie jak ja pie...,ale zgodzic sie nie moge najlepszy kebab jest jak sie jedzie albo idzie;) albo toczy:) w strone pl. bankowego po lewej stronie...Knajpka nazywa sie jakos na A.... i maja takie pysznosci,ze yaaaami....
  • Anonim

A mają miejsca siedzące :P ??
  • Mariczek

no yaha,ze tak...sa miejsca w srodku siedzace i na zewnatrz bo jest ogrodek...nawet kibelek jest...ale najlepsze sa jmiprezki tam yami...
    Idziemy do stolu na jakies ciacho..mama pokroila babeczke;D
  • Anonim

No to idziemy, najjemy się i nie zmieścimy się przy kompie to damy spokój na gronie... :P
    zobaczy się co do tego kebabu, specjalna komisja sprawdzi jego podatność do spożycia w najbliższym czasie...
| |

Taaa. Tu jestesmy. To my. A miejscem naszych pielgrzymek kebabownie czynne cala dobe..

Fotki

Miejsca grona (1)