KATEDRA JĘZYKOWA [382]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kursy.jezykowe

Język Koreański - KURS PODSTAWOWY (A1)

tryb normalny:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu po 2 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne

Terminarz:
    środa i piątek 16:00 - 18:00 Grupa podstawowa A1
    środa i piątek 18:00 - 20:00 Grupa podstawowa A1

Planowany termin rozpoczęcia zajęć:

ok 03.12.2008r lub 10.12.2008r

Cena: 450zł
    (istnieje możliwość płatności Ratalnej - bez prowizji)

Cena obejmuje koszt prowadzenia zajęć językowych oraz materiały szkoleniowe dla każdego uczestnika.

Zapewniamy Państwu:
    - Wykwalifikowanych lektorów z doświadczeniem w prowadzeniu zajęć wśród różnych grup wiekowych
    - Zajęcia w małych grupach, maksymalnie 12 osobowych
    - Zajęcia w przyjaznej, miłej atmosferze
    - Pomoc w nadrobieniu programu w przypadku nieobecności na zajęciach
    - Przybliżenie nie tylko języka, ale również kultury i obyczajów danego kraju

Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze Politechnika.
    Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział Inżynierii Środowiska
  • Anonim

a do kiedy mozna sie zapisywac?
  • kursy.jezykowe

zapisy w zasadzie trwają do końca listopada, chcemy mieć kilka dni na dokładne przygotowanie kursu i powiadomienia uczestników o szczegółach, przygotowanie odpowiedniej ilości materiałów itp.
  • Anonim

a kto prowadzi?
  • kursy.jezykowe

wykwalifikowana osoba z koreanistyki UW
  • Anonim

A jakieś nazwisko?
  • kursy.jezykowe

Nie podajemy nazwisk naszych lektorów, sami się przedstawią w odpowiedniej chwili.
  • Anonim

aż tak są wykwalifikowani?
  • kursy.jezykowe

Podając Ci nawet nazwisko, nic to nie zmieni, trzeb przyjść i zobaczyć na żywo. Proszę więc nie robić sobie żartów. Twoje posty poza naszym forum są złośliwe. Nie interesuje Cię nasza oferta więc z niej nie korzystaj.
  • Anonim

Ale napisaliście do mnie, tak jak do wielu innych, na prywatną wiadomość. Gdyby mnie to nie interesowało to bym nie pytała. Tak pozyskujecie klientów? Poprzez nieodpowiadanie na pytania potencjalnych? Poza tym interesuje mnie czy to wykładowca czy student. Nazwisko nie jest dla mnie istotne.
  • kursy.jezykowe

Odpowiadamy na pytania, czasem warto się wysilić i sprecyzować pytanie. Nie traktujemy także Was jako zwykłych klientów, bo to nie oto chodzi w naszych zajęciach, chcemy je organizować dla Was, jeżeli oczekujesz że każdego potencjalną osobę zainteresowaną będziemy traktować jak dobry interes, to kursu ostro zdrożeją. Ale tak jak mówię nie oto nam chodzi.

Zajęcia prowadzi studentka 5 roku, ale to tak jak w większości szkół językowych, z tym że my wybieramy najlepszych, dokładnie prowadzące selekcjonujemy. Ale tak jak mówię dla Ciebie to pewnie nie wiele, ale o tym trzeba się przekonać.
  • Anonim

Nie, dziękuję. W końcu uzyskałam odpowiedź, a o to mi chodziło. To bardzo wartościowa dla mnie informacja, zwłaszcza że na koreanistyce UW nie ma aktualnie piątego roku, tylko I, II i IV.
  • kursy.jezykowe

Haaa i Cię mam, niektórzy pewne rzeczy robią awansem :P
  • kursy.jezykowe

Widzisz jednak miałem rację że, szukasz sensacji a nie kursu.
  • Kasia

a czy istnieje szansa by zajęcia odbywały się w weekendy?
  • kursy.jezykowe

jak zbierze się grupa to tak.
  • Mira

Czy co roku są organizowane kursy wakacyjne?
  • Anonim

no właśnie! ja tez jestem ciekawa :)
  • kursy.jezykowe

tak, organizujemy je od 2 lat :)
  • Mira

To super!
    W tym roku nie mam jak na taki kurs się wybrać, ale w następne wakacje, czemu nie?
    A jak wyglądają takie zajęcia?
  • 1
  • 2