KATEDRA JĘZYKOWA [382]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kursy.jezykowe

Język Chiński - KURS PODSTAWOWY (A1)

tryb normalny:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu po 2 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne

tryb weekendowy:
    obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu (sobota, niedziela) po 4 h lekcyjne w godzinach 9.00-12.00, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne

Planowany termin rozpoczęcia zajęć:

ok 01.10.2008r. (kurs podstawowy i weekendowy)

Cena: 520zł
    (istnieje możliwość płatności Ratalnej - bez prowizji)

Cena obejmuje koszt prowadzenia zajęć językowych oraz materiały szkoleniowe dla każdego uczestnika.
    Osoby kontynuujące u nas naukę na wyższych poziomach są uprawnione do zniżek w opłacie za kurs.

Zapewniamy Państwu:
    - Wykwalifikowanych lektorów z doświadczeniem w prowadzeniu zajęć wśród różnych grup wiekowych, nawet native speaker’ów
    - Zajęcia w małych grupach, maksymalnie 15 osobowych
    - Zajęcia w przyjaznej, miłej atmosferze
    - Pomoc w nadrobieniu programu w przypadku nieobecności na zajęciach
    - Przybliżenie nie tylko języka, ale również kultury i obyczajów danego kraju

Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze Politechnika.
    Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział Inżynierii Środowiska
  • .michelle.

Ja mam pytanie z ciekawości.

Czy zajęcia są prowadzone przez polskiego nauczyciela, czy chińskiego? Czy jeszcze z innego kraju?; )
  • kursy.jezykowe

nauczycielami w kursie podstawowym są Polacy - sinolodzy z UW, nie widzimy sensu we wprowadzaniu rodowitych lektorów z prostej przyczyny, większość nie zna języka polskiego :(,
    A przyswajanie dla osoby początkującej jest dużo trudniejsze.
    Tacy prowadzący pojawią się dopiero w 3 semestrze - o ile się sprawdzą.
  • Anonim

Orientuje się ktoś może czy podobne kursy odbywają się gdzieś w trójmieście?
  • kursy.jezykowe

Przykro mi, takie kursy to rzadkość :(
  • Fi

a jak wygląda sprawa z opłatami na raty ?
    ile rat i w jakiej wysokości ?

i jeszcze jedno pytanie - czy po kursie dostaje się jakiś papier czy inny certyfikat ?
  • kursy.jezykowe

Jeżeli o to chodzi to zasada jest taka:
    Wpisowe na pierwszych zajęciach: minimum 100zł
    Reszta przez okres trwania kursu. Każda osoba w momencie zakończenia kursu powinna mieć opłacone szkolenie.
    Staramy się naszym uczestnikom ułatwiać jak tylko możemy najbardziej.
  • Fi

a co z drugim pytaniem ?
    dostaje się jakiś papier po skończeniu kursu ?

a. i jak wygląda sprawa na miejsc na najblizszy kurs chińskiego normalny podstawowy ?
    są miejsca ?
  • kursy.jezykowe

Nie przewidujemy żadnych certyfikatów.
    Miejsca jeszcze są.
  • Katrin ♥

Czy otwieracie tylko semestr 1 czy jest możliwość stworzenia grupy o wyższym poziomie?
  • kursy.jezykowe

oczywiście istnieje taka możliwość o ile zbierze się odpowiednia ilość osób
  • M.

A mozna przyjsc na pierwsze zajecia darmowo zobaczyc jak prowadzone sa zajecia? ucze sie chinskiego juz 1,5 roku wiec fajnie by bylo gdyby byla jakas wyzsza grupa utworzona.
  • kursy.jezykowe

Nie przewidujemy na razie takich wolnych lekcji. Grupa bardziej zaawansowana oczywiście będzie utworzona, może od listopada, jak dobrze pojdzie.
  • Lektorka

A kiedy ruszy grupa weekendowa z chińskiego?
  • Sakuzo

Może to głupie pytanie, ale gdzie odbywają się zajęcia?

Wysłałem mail z danymi, mam nadzieję że miejsca jeszcze są i z niecierpliwością oczekuję na rozpoczęcie kursu :)

Oraz na materiały :-)
  • Sakuzo

>
    >Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze
    >Politechnika.
    >Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział
    >Inżynierii Środowiska

muszę się nauczyć czytać ze zrozumieniem :)

• Lektorka

A kiedy w koncu ruszy kurs weekendowy z chinskiego?
  • Alex

Czy moża dołączyć się do grupy która już ruszyła (chodzi o weekendowy chiński, który ruszył w ostatnią sobotę czyli 8.11)
    I uczycie kantońskiego czy mandaryńskiego?

Pozdrawiam.
    A.
  • Olga

Z tego co wiem to zajec nie bylo, bylo natomiast spotkanie informacyjne w srodę, na którym nie byłam i prosiłam o przesłanie mi wiadomości z tegoż spotkania.

Niestety nic nie dostałam, więc jeszcze raz o nie proszę (na skrzynkę gronową).
    Pozdrawiam.
  • kursy.jezykowe

mandaryńskiego, informacje dotrą na maila.

Pozdrawiam Marcin
  • 1
  • 2