- 1
- 2
-
kursy.jezykowe
Język Chiński - KURS PODSTAWOWY (A1)
tryb normalny:
obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu po 2 h lekcyjne w godzinach popołudniowych, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne
tryb weekendowy:
obejmuje 50h lekcyjnych (45 min), zajęcia 2 razy w tygodniu (sobota, niedziela) po 4 h lekcyjne w godzinach 9.00-12.00, przewidywany czas trwania zajęć - ok. 3 miesiące z przerwami na dni świąteczne
Planowany termin rozpoczęcia zajęć:
ok 01.10.2008r. (kurs podstawowy i weekendowy)
Cena: 520zł
(istnieje możliwość płatności Ratalnej - bez prowizji)
Cena obejmuje koszt prowadzenia zajęć językowych oraz materiały szkoleniowe dla każdego uczestnika.
Osoby kontynuujące u nas naukę na wyższych poziomach są uprawnione do zniżek w opłacie za kurs.
Zapewniamy Państwu:
- Wykwalifikowanych lektorów z doświadczeniem w prowadzeniu zajęć wśród różnych grup wiekowych, nawet native speaker’ów
- Zajęcia w małych grupach, maksymalnie 15 osobowych
- Zajęcia w przyjaznej, miłej atmosferze
- Pomoc w nadrobieniu programu w przypadku nieobecności na zajęciach
- Przybliżenie nie tylko języka, ale również kultury i obyczajów danego kraju
Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze Politechnika.
Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział Inżynierii Środowiska -
.michelle.
Ja mam pytanie z ciekawości.
Czy zajęcia są prowadzone przez polskiego nauczyciela, czy chińskiego? Czy jeszcze z innego kraju?; ) -
kursy.jezykowe
nauczycielami w kursie podstawowym są Polacy - sinolodzy z UW, nie widzimy sensu we wprowadzaniu rodowitych lektorów z prostej przyczyny, większość nie zna języka polskiego :(,
A przyswajanie dla osoby początkującej jest dużo trudniejsze.
Tacy prowadzący pojawią się dopiero w 3 semestrze - o ile się sprawdzą. -
Anonim
Orientuje się ktoś może czy podobne kursy odbywają się gdzieś w trójmieście? -
-
kursy.jezykowe
-
Fi
a jak wygląda sprawa z opłatami na raty ?
ile rat i w jakiej wysokości ?
i jeszcze jedno pytanie - czy po kursie dostaje się jakiś papier czy inny certyfikat ?
-
kursy.jezykowe
Jeżeli o to chodzi to zasada jest taka:
Wpisowe na pierwszych zajęciach: minimum 100zł
Reszta przez okres trwania kursu. Każda osoba w momencie zakończenia kursu powinna mieć opłacone szkolenie.
Staramy się naszym uczestnikom ułatwiać jak tylko możemy najbardziej. -
Fi
a co z drugim pytaniem ?
dostaje się jakiś papier po skończeniu kursu ?
a. i jak wygląda sprawa na miejsc na najblizszy kurs chińskiego normalny podstawowy ?
są miejsca ? -
kursy.jezykowe
-
Katrin ♥
Czy otwieracie tylko semestr 1 czy jest możliwość stworzenia grupy o wyższym poziomie? -
kursy.jezykowe
oczywiście istnieje taka możliwość o ile zbierze się odpowiednia ilość osób -
M.
A mozna przyjsc na pierwsze zajecia darmowo zobaczyc jak prowadzone sa zajecia? ucze sie chinskiego juz 1,5 roku wiec fajnie by bylo gdyby byla jakas wyzsza grupa utworzona. -
kursy.jezykowe
Nie przewidujemy na razie takich wolnych lekcji. Grupa bardziej zaawansowana oczywiście będzie utworzona, może od listopada, jak dobrze pojdzie. -
Lektorka
-
Sakuzo
Może to głupie pytanie, ale gdzie odbywają się zajęcia?
Wysłałem mail z danymi, mam nadzieję że miejsca jeszcze są i z niecierpliwością oczekuję na rozpoczęcie kursu :)
Oraz na materiały :-) -
Sakuzo
>
>Zajęcia odbywają się w centrum Warszawy przy Metrze
>Politechnika.
>Dokładna lokalizacja: Politechnika Warszawska, Wydział
>Inżynierii Środowiska
muszę się nauczyć czytać ze zrozumieniem :)
-
Lektorka
-
Alex
Czy moża dołączyć się do grupy która już ruszyła (chodzi o weekendowy chiński, który ruszył w ostatnią sobotę czyli 8.11)
I uczycie kantońskiego czy mandaryńskiego?
Pozdrawiam.
A. -
Olga
Z tego co wiem to zajec nie bylo, bylo natomiast spotkanie informacyjne w srodę, na którym nie byłam i prosiłam o przesłanie mi wiadomości z tegoż spotkania.
Niestety nic nie dostałam, więc jeszcze raz o nie proszę (na skrzynkę gronową).
Pozdrawiam.
-
kursy.jezykowe
- 1
- 2
Witam wszystkich bardzo serdecznie na naszym gronie. Znajdziecie tutaj informacje odnośnie naszych ...
Katedra Językowa
- Nowowiejska 20
- 00-653, Warszawa, www.katedra.edu.pl
- 608 384 274 , kursy.jezykowe@o2.pl
Katedra to nowoczesna szkoła językowa. Pierwsze nasze kursy odbyły się w 2007 roku, zaczynaliśmy z językiem japońskim, obecnie nasza oferta systematycznie się powiększa. Kursy tworzymy głównie dla młodych ludzi, uczniów, studentów, pragniemy aby powiększali swoje lingwistyczne umiejętności. W obecnych czasach, gdzie świat staje się coraz mniejszy, osiągalny dla większości osób, umiejętności językowe stanowią jedyną barierę w komunikacji z innymi kulturami. Katedra to pasjonaci, pragnący takie bariery przełamywać, dajemy z siebie wszystko aby Wam tą naukę uprościć. Nasze kursy charakteryzują się doskonałą jakością, przy relatywnie najniższych cenach w kraju.
Miejsca grona (1)
-
Katedra Językowa/Wydział Inżynierii Środowiska Politechniki Warszawskiej Nowowiejska, Warszawa
www.katedra.edu.pl kursy.jezykowe@o2.pl 608 384 274
- Dodaj miejsce