KATEDRA JĘZYKOWA [382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Justyna

Tutaj niech wypowiadają się osoby,które chodzą lub chodziły na te kursy z pewnością pomoże to niezdecydowanym osobom dokonać wyboru;)
  • kursy.jezykowe

Bardzo słusznie :), dzieki za pomoc Justyno, śmiało piszcie, sam jestem ciekawy :)
  • Reni

Chodzilam na kurs podstawowy z jez.wloskiego i uwazam ze naprawde warto bylo skozystac z tej oferty.... mily klimat fajna prowadzaca a przedewszystkim wymagajaca....wiec jesli ktos ma jakies watpliwosci ..to mam nadzieje ze je rozwialam...tym bardziej ze za taka cene...raczej rzadko mozna trafic...na taka jakosc wiedzy prowadzacego.
  • aGa

a jak hiszpański?? jakieś opinie?
  • .:MaGdaLLeNa:.

hiszpański świetnie, fajna prowadząca, fajny język.
    Jestem na TAK :D
  • oveja negra alegra:)))

potwierdzam:)
  • KC

Szkoda, że nie ma rosyjskiego. Ciekawe dlaczego ((
  • I've had enough....

Spokojnie, w przyszłym miesiacu ma ruszyc:)
  • r e i l a__;

A chiński?
  • kursy.jezykowe

chiński jest i ruszył w środę, można jeszcze dołączyć
  • ..::kasia::..

A co z wloskim B1?? czy uczac sie niedawnio wloskiego moglabym sobie poradzic??;> piszcie!!
  • kursy.jezykowe

Jak nie jesteś pewna, to przyjdź na nasze 1 zajęcia, lektor na pewno Ci pomoże dobrać odpowiednią grupę.
    Zapraszamy na konsultacje.
  • Anonim

>KC1 napisał
    >Szkoda, że nie ma rosyjskiego. Ciekawe dlaczego ((

Była już jedna grupa z rosyjskiego (z tego co wiem :)).
    Może kursanci zechcieliby podzielić się swoją opinią o rosyjskim w Katedrze?

Pozdrawiam,
    Michał
  • DOROTA

może więcej tych opinii???
    np. o kursie angielskiego? :))))
  • Anonim

albo o fińskim :P
  • Anonim

Ktoś może chodził na portugalski, na kurs wakacyjny? Jakie wrażenia?
  • ewa woźniak

Czy można zapisać się na hindi w soboty?
  • Anonim

Bardzo zależy mi na opniach o francuskim ( wszystkie poziomy) :-)
  • Paulina

moglby ktoś napisac cos o francuskim?
  • Sals

a ja zdecydowanie odradzam,wlasnie odwolali mi juz czwarte zajecia z rzedu z uprzedzeniem na chwile przed. to skandal w glowie mi sie nie miesci ze mozna byc tak nieprofesjonalnym,żaluje ze skusila mnie ta pozornie niska cena 450zl w normalniej szkole zaplacilabym wiecej ale byc moze odbylaby sie chociaz jedna lekcja...
| |

Witam wszystkich bardzo serdecznie na naszym gronie. Znajdziecie tutaj informacje odnośnie naszych ...

Katedra Językowa

• Nowowiejska 20
  • 00-653, Warszawa, www.katedra.edu.pl
  • 608 384 274 , kursy.jezykowe@o2.pl

Katedra to nowoczesna szkoła językowa. Pierwsze nasze kursy odbyły się w 2007 roku, zaczynaliśmy z językiem japońskim, obecnie nasza oferta systematycznie się powiększa. Kursy tworzymy głównie dla młodych ludzi, uczniów, studentów, pragniemy aby powiększali swoje lingwistyczne umiejętności. W obecnych czasach, gdzie świat staje się coraz mniejszy, osiągalny dla większości osób, umiejętności językowe stanowią jedyną barierę w komunikacji z innymi kulturami. Katedra to pasjonaci, pragnący takie bariery przełamywać, dajemy z siebie wszystko aby Wam tą naukę uprościć. Nasze kursy charakteryzują się doskonałą jakością, przy relatywnie najniższych cenach w kraju.

Fotki