KATEDRA JĘZYKOWA [382]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A w weekendy też są grupy zaawansowane?
  • kursy.jezykowe

Grupa najbardziej zaawansowana, otwierająca u nas 3 poziom ruszy dopiero od listopada, termin nie znany. Bedę informował na bieżąco.
  • Anonim

A co się kryje pod hasłem 3 poziom? Bo tak szczerze powiedziawszy każda szkoła inaczej określa poziom zaawansowania grupy i już się gubię :(
  • kursy.jezykowe

Na pewno nowe możliwośći :D A tak na serio to właśnie opracowujemy dopiero materiał, dokładne info w ciągu kilku dni, nie omieszkam zamieścić :).
  • Anonim

Super, będę wdzięczny. Fajnie by było jakby to była grupa przygotowująca do tegorocznego nouryoku. na 3kyu. to bym miał pewnie jeszcze ze trzy osoby chętne.
  • kursy.jezykowe

Jeżeli masz 3 osoby chętne to możemy dodatkowo spróbować jakąś grupę stworzyć, w sumie sporo osób się uczy Japońskiego, może ktoś by się dołączył, no nic pomyślimy...
  • -Folek-

Kiedy będą już jakieś informację typu: kiedy wpłacić, podtwierdzona data pierwszych zajęć, sala itp? bo w sumie za tydzień zaczyna się kolejny rok akademicki i dobrze by było wszystko sobie ułożyć by było wszystko na tip top :)
  • kursy.jezykowe

Już niebawem, postaram się wysłać do końca tego tygodnia.
  • ダヤン

Chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwość późniejszego rozpoczęcia kursu? Jak np dopiero od listopada? Chodzi mi o podstawowy kurs japońskiego w trybie weekendowym...
  • Kasiunia; -)))

czy sa jeszcze miejsca na A2 na japonski na wt/czw? mozna sie jeszcze dopisac i ile juz odbylo sie zajec?
  • Anonim

Witam, kiedy rozpoczynają się powakacyjne kursy jęz. japońskiego dla początkujących (A1)?
  • Anonim

wszystkie zajęcia zaczynamy od października!! Niedługo info na stronie, oczywiście będziemy także informować na tym forum.
  • EeBe

Zapisałam się przez stronę internetową. Interesuje mnie kurs A2. Czy ta grupa na pewno powstanie?
  • Anonim

proszę zapisywać się przez maila, zapisy przez stronę nie działają jeszcze tak jakbym chciał, często system odrzuca formularz zgłoszeniowy.

Grupa raczej powstanie.

• EeBe

Wysłałam maila pod adres kontakt@katedra.edu.pl

Jak wygląda płatność w przypadku, gdy ktoś zajęcia kontynuuje? Czy są jakieś zniżki?
  • Anonim

Oczywiście tak, proszę o indywidualny kontakt w tej sprawie z organizatorem.
  • EeBe

Czy wiadomo już czy ruszy kurs japońskiego w poniedziałki i środy o 19?
  • kursy.jezykowe

walczymy o to :P
| |

Witam wszystkich bardzo serdecznie na naszym gronie. Znajdziecie tutaj informacje odnośnie naszych ...

Katedra Językowa

• Nowowiejska 20
  • 00-653, Warszawa, www.katedra.edu.pl
  • 608 384 274 , kursy.jezykowe@o2.pl

Katedra to nowoczesna szkoła językowa. Pierwsze nasze kursy odbyły się w 2007 roku, zaczynaliśmy z językiem japońskim, obecnie nasza oferta systematycznie się powiększa. Kursy tworzymy głównie dla młodych ludzi, uczniów, studentów, pragniemy aby powiększali swoje lingwistyczne umiejętności. W obecnych czasach, gdzie świat staje się coraz mniejszy, osiągalny dla większości osób, umiejętności językowe stanowią jedyną barierę w komunikacji z innymi kulturami. Katedra to pasjonaci, pragnący takie bariery przełamywać, dajemy z siebie wszystko aby Wam tą naukę uprościć. Nasze kursy charakteryzują się doskonałą jakością, przy relatywnie najniższych cenach w kraju.

Fotki