KarowaSocjoStudia'06-'11 [172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz

do kiedy jest termin oddawania (się) prac ?
  • le kaczoroski

6 marca
  • Anonim

a nie do 15 lutego przypadkiem?
  • le kaczoroski

no ustalenia na ostatnich zajeciach wprowadzily troche chaosu ale z tego co pamietam stanelo na koncu sesji poprawkowej ergo 6 marca. no chyba ze sie myle...
  • Anna

to w koncu do kiedy? i w jakiej formie mamy to dostarczyc? mailowo?
  • Anonim

15 luty to niedziela:P, a prace z tego co pamiętam należało zostawić w formie drukowanej.

na serio do 6 marca???

może ktoś do niego maila skrobnie jakiegoś?
  • Anna

Zostawic w formie drukowanej? A gdzie??
    I czy moze wie ktos jak dlugie to powinno byc?
  • Anonim

chyba w zakładzie socjologii kultury(tym w którym on jest), nie wiem maila do niego chyba napiszę do kiedy ta praca
  • Kasia

Nie wiem, czy odpowie na maila; ).
    A dr Wyszyński powiedział wprost - żebyśmy to złożyli na jakiś tydzień przed ostatecznym terminem, w którym trzeba wpisać oceny (chyba, ze mamy chody u osoby odpowiedzialnej za system i da radę wpisać nam te oceny później).
    Co do objętości - dokładnie nie pamiętam, ale coś mi się kojarzy 10-15 stron (jeśli się mylę, poprawcie).
  • Anonim

tzn do kiedy?:|
  • Kasia

Jako że na 99% USOS zamyka się tydzień po zakończeniu sesji poprawkowej, a mamy nasze prace oddać na tydzień przed tym terminem... Nie wiem, jak wam, ale mi wyszło, że ostatniego dnia sesji poprawkowej.
  • Anonim

Dr Wyszyński odpisał, że:

"Siłą faktów dokonanych 6 marca, natomiast głównym problemem Państwa będzie
    raczej USOS niz moja skromna osoba."

spoko- teraz tylko z usosem pozostaje nam powalczyć:P
  • le kaczoroski

a co to za straszna walka. pójdzie sie z lista ocen i potwierdzeniem od doktoru do pani usos i ona nam wpisze. ja moge isc, tylko zeby odpowiedni papier zostal sprokurowany po oddaniu przez wszystkich prac. w ogole to piszecie juz je?;]
  • Anonim

czyli że jednak odpisuje na maila? tego podanego na stronie instytutu?

czy ktoś dostał jakiś odzew po oddaniu pracy - tzn np. ocenę w USOSie? bo ja zostawiłam pracę w przegródce w sekretariacie i się zastanawiam czy ona w ogóle dotarła do niego..
  • Pan Grzegorz.

Ej może załatwimy jakoś z obsługą usosa, by te oceny można było wpisać jeszcze po zamknięciu 2 terminu? Jest to wykonalne, bo chyba tak? Bo dr. Wyszyński mówił na zajęciach, że mu to w sumie ryba, byleby problemu technicznego ani proceduralnego nie było, no i żeby jednak przed wakacjami... A czas by się przydał jeszcze

• Łukasz

to jak w koncu? do jutra mamy oddawac? (btw, mejlem czy jak?)
  • le kaczoroski

chyba wydrukowane raczej. ja tego do jutra na pewno nie napisze.
  • Łukasz

no wlasnie mam ten sam problem. więc?
  • Pan Grzegorz.

Dziś na dyżurze rozmawiałem, może być i później o ile nie będzie problemów z usosu po terminie. Uhm, jak z tym w końcu jest, sprawdziłeś Kaczorowski?
  • le kaczoroski

protokoly trzeba oddac do 22 marca a potem wpisywanie ocen na zyczenie prowadzacego.
| |

Grono studentów z Instytutu Socjologii Uniwersytetu Warszawskiego (teoretycznie) z rocznika 1987. ...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)