-
Łukasz
-
le kaczoroski
-
Anonim
-
le kaczoroski
no ustalenia na ostatnich zajeciach wprowadzily troche chaosu ale z tego co pamietam stanelo na koncu sesji poprawkowej ergo 6 marca. no chyba ze sie myle... -
-
Anna
-
Anonim
15 luty to niedziela:P, a prace z tego co pamiętam należało zostawić w formie drukowanej.
na serio do 6 marca???
może ktoś do niego maila skrobnie jakiegoś? -
Anna
Zostawic w formie drukowanej? A gdzie??
I czy moze wie ktos jak dlugie to powinno byc? -
Anonim
chyba w zakładzie socjologii kultury(tym w którym on jest), nie wiem maila do niego chyba napiszę do kiedy ta praca -
Kasia
Nie wiem, czy odpowie na maila; ).
A dr Wyszyński powiedział wprost - żebyśmy to złożyli na jakiś tydzień przed ostatecznym terminem, w którym trzeba wpisać oceny (chyba, ze mamy chody u osoby odpowiedzialnej za system i da radę wpisać nam te oceny później).
Co do objętości - dokładnie nie pamiętam, ale coś mi się kojarzy 10-15 stron (jeśli się mylę, poprawcie). -
Anonim
-
Kasia
Jako że na 99% USOS zamyka się tydzień po zakończeniu sesji poprawkowej, a mamy nasze prace oddać na tydzień przed tym terminem... Nie wiem, jak wam, ale mi wyszło, że ostatniego dnia sesji poprawkowej. -
Anonim
Dr Wyszyński odpisał, że:
"Siłą faktów dokonanych 6 marca, natomiast głównym problemem Państwa będzie
raczej USOS niz moja skromna osoba."
spoko- teraz tylko z usosem pozostaje nam powalczyć:P -
le kaczoroski
a co to za straszna walka. pójdzie sie z lista ocen i potwierdzeniem od doktoru do pani usos i ona nam wpisze. ja moge isc, tylko zeby odpowiedni papier zostal sprokurowany po oddaniu przez wszystkich prac. w ogole to piszecie juz je?;] -
Anonim
czyli że jednak odpisuje na maila? tego podanego na stronie instytutu?
czy ktoś dostał jakiś odzew po oddaniu pracy - tzn np. ocenę w USOSie? bo ja zostawiłam pracę w przegródce w sekretariacie i się zastanawiam czy ona w ogóle dotarła do niego.. -
Pan Grzegorz.
Ej może załatwimy jakoś z obsługą usosa, by te oceny można było wpisać jeszcze po zamknięciu 2 terminu? Jest to wykonalne, bo chyba tak? Bo dr. Wyszyński mówił na zajęciach, że mu to w sumie ryba, byleby problemu technicznego ani proceduralnego nie było, no i żeby jednak przed wakacjami... A czas by się przydał jeszcze
-
Łukasz
-
le kaczoroski
-
Łukasz
-
Pan Grzegorz.
Dziś na dyżurze rozmawiałem, może być i później o ile nie będzie problemów z usosu po terminie. Uhm, jak z tym w końcu jest, sprawdziłeś Kaczorowski? -
le kaczoroski
protokoly trzeba oddac do 22 marca a potem wpisywanie ocen na zyczenie prowadzacego.