Socjologia na Karowej [1461]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hilfe kiedy egzamin i czy ma ktoś notatki?
  • Anonim

Termin egzaminu nie został jeszcze ustalony, jako że ostatniego wykładu, na którym miało mieć to miejsce, nie było.
  • Anonim

a czy wiadomo, kiedy są wyniki?
  • Anonim

Pisalam test na zalicz. we wt, wyniki maja byc podono w pt. A notatkami sluze, ale nie orientuje sie nawet, czy i kiedy ma byc egz i czy notatki z wykl wystarcza, zeby go zdac...
  • Anonim

ja się bardzo chętnie posłużę Twoimi notatkami, ale gdzie i kiedy mogłabym je pożyczyć. Egzam ma być na ich podstawie = 4 lektury
  • Anonim

i trzeba złożyć indeks do sekretariatu, bo w poniedziałek Marody chce wpisać zbiorowo oceny z zaliczenia:)
  • Anonim

dzieki za informacje:)
  • Anonim

a do kiedy ten indeks trzeba przyniesc? mozna w poniedzialek jeszcze zostawic?
  • Kasia

aaaaaaaaa!!!!
    pomocy!
    czy ten test był obowiązkowy do dopuszczenia do egzaminu???? (słyszałam, że albo-albo i teraz nie wiem, czy mam po co iść)

i O KTÓREJ JEST EGZAMIN???????
  • Anonim

Nie, test nie był obowiązkowy. Natomiast tematy prac egzaminacyjnych zostały rozdane wczoraj.
  • Kasia

no to się obudziłam
    moi agenci donosili, że dziś :-((
    czyli ten termin z głowy...
    będzie jakiś we wrześniu? (chyba tak, co?)
  • Anonim

Prof. Marody nie mówiła nic o jakimkolwiek kolejnym terminie. Możesz próbować coś z nią wynegocjować.
  • Anonim

indeks mozna jeszcze zostawic w pon do godz 10. w wielkim pudle w sekretariacie...
  • Anonim

super
    dzieki za wiadomosc! :)
  • Anonim

Jakby co, to prof. Marody będzie na dyżurze we wtorek - wtedy będzie dawać wpisy za egzamin. Jeśli mnie pamięć nie myli, dyżur jest o 11.00.
| |

Dla absolwentów i aktualnych studentów najlepszej socjologii w Polsce... w Europie... na świecie ...

Uniwersytet Warszawski, Instytut Socjologii

Zapisz się do klasy

Strona 1/42

nameless

Acirus

MartaAnna

T e o

Juzi0

Meander

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki