-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Grono.Net
"to czyni mnie innym od was wszystkich.." "+ i -" oraz "Moja obawa (bądź a klęknę)" tak zeby bylo po rowno dla kazdego mc; ) 3 genialne utwory... -
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Ukabi
Pewnie nie okażę się oryginalny, ale wg mnie "Moja obawa", "+ i -" i "brat nie ma już miłości dla mnie" są najlepsze na "Xiędze" (chociaż i tak każdy kawałek jest pojechany jak koń kawaleryjski po Waterloo). Natomiast "Film", "Jeszcze więcej MC" i "Pies" z "w 63 minuty...".
-
Anonim
z w 63 minuty zajebisty jest a moze tak a moze nie, tylko ta druga wersja (: -
patttrysza
jak dla mnie "Film" wygrywa jest najlepszym kawalkiem oczywiscie nie pomijajac kawalkow z pierwszej plyty ktora pobija caly polski hh!!! -
patttrysza
-
Grono.Net
-
Jaszczur
a mi sie najbardziej podobaly kawalki ktore chlopaki puscili w Kolor szoku, niesamowity byl kawalek - brat niema juz milosci; -) z samplowanym Bogusiem Linda; -) -
Grono.Net
-
M.Lecter
-
Pandorella
-
sewo
"...a Lem? Lem jest fantastą, pisze ze przybysze są zieloni, jak ciasto kiwi..." :) mistrz po prostu mistrz :]
wsysciutkie :P
moja obawa, + i - , normalnie o tej porze i filmik wymiatają o tak :P
-
guess who
ok z tego co nie padło jeszcze to RUTYNY dla mnie debeściak z 3:44. Z Księgi: wszystko od początku do końca. A 63 minut tak dawno nie sluchałam więc..?? -
Pandorella
ja dzis dzien caly sobie ksiegi tajmnciznej slucham i jak na dzis moim utworem zostaje...
"USLYSZ MOJ GLOSSSSSSS"
1996 rok uslysz moj glos! nanana CZLOWIEKU!
chcoaiz teraz to bym filmu posluchala;) -
jedi
-
Old School