JSEM [146]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Niniejszym chciałbym zaproponować zebyśmy w końcu ruszyli się gdzieś razem! przede wszystkim drugi rok (czyśmy mieli choć jeden event integracyjny?), ale oczywiście wszelkie inne roczniki też!

pozostaje tylko ustalic czy wolimy pub czy kawiarnię, no i termin.

Mnie nie ma 7-15.11 (choć 15 wieczorem pewnie mogę) A poza tym wszystko mi pasuje.

Liczę na Was!
  • Anonim

z niewiadomych przyczyn w pisaniu klub zmienił mi się w kawiarnię :P sorry.
  • Sławek

Pierwszy rok ma kolokwia 21-22, więc może tego 22go (sobota) ? tak na pocieszenie:p ja jestem jak najbardziej chętny i gwarantuję, że jeszcze parę osób się znajdzie:)
  • Milena

Dokladnie II rok pozostale rowniez, pelna mobilizacja i ruszamy w teren, zabierajcie ze soba znajomych, im nas wiecej tym weselej,

aktualna propozycja: 18/11/08 klub Park
  • jaseczka

Jestem za. Co do terminu, to się nie wypowiadam, bo u mnie się zmienia kalendarz z tygodnia na tydzień; ) Ale wolałabym np. wtorek lub czwartek :P
  • Grażyna

Też jestem za i też wolę wtorek i czwartek, ew. piątek (bo w inne dni niestety nie mogę wieczorami).
    18.11 to nienajlepszy termin z powodu kolokwium z Algebry, które ma parę osób.
  • Milena

To super sie sklada bo 18/11 to wlasnie wtorek, Grażynka a kolokwium jest we wtorek czy we srode? bo jesli we srode to wyjscie mozna przesunac na czwartek 20/11 a jesli we wtorek to akurat odregaujecie po kolosie:)
  • Anonim

Doskonale, podpisuję się zarówno pod terminem 18/11 jak i 20/11. Proponuję też zebysmy tak czy inaczej wybrali sie gdzieś też 22/11 z pierwszym rokiem! Czas zaczac wychodzić :P
  • Grażyna

Kolokwium jest 19.11, a 20. (przynajmniej jak dla mnie) jest bardzo dobry.
  • Anonim

Uwaga! Dezyzja zapadła: Jutro, wbijamy do klubu HOTL. Wszystkie roczniki JSEM mile widziane. Zbiórka o 22 na stacji metra ratusz.

HOTL
    Krakowskie Przedmieście 13
    (dawny Hotel Europejski, wejście od Placu Piłsudskiego)
  • Anonim

Ok, pewnie moj błąd. Nie dostałem maila wedle ktorego zmieniono termin z jutro na 20.11. Alarm odwołany. przepraszam
| |

Dla wszystkich byłych i aktualnych przedstawicieli tego wspaniałego i elitarnego kierunku =)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)