-
Asieńka
Kto zaczyna studia na MSEMat w tym roku?
Może wybieracie się na zerówkę? Czy warto jechać do Sulejowa z WNE? Na MIMie nie widziałam żadnych ogłoszeń o obozach zerowych.
Pozdrawiam :)
-
captain crash
-
Asieńka
zapisałam się i myślę jeszcze o międzyzdrojach, może pojadę na obydwa :) -
Kamil
-
-
M. P.
>captain crash napisał
>Tak, warto jechac do Sulejowa z WNE :).
a czemu? i tak w czasie studiow wiecej czasu spedza sie na mimie :P -
captain crash
W zeszlym roku w sulejowie tylko z mojego potoku bylo z 5 osob, w pokoju mieszkalem jeszcze z osoba z drugiego potoku, poza tym warto dla samej zabawy; p. -
Marcin S
Jedzie ktoś na zerówkę z MIMem? Właśnie się nad tym zastanawiam. Warto? -
M. P.
>Marcin S napisał
>Jedzie ktoś na zerówkę z MIMem? Właśnie się nad tym
>zastanawiam. Warto?
A kto ma o tym wiedziec? Przeciez to sie jeszcze nie odbylo; ) -
poicale
ech, widze ze niebanalne towarzystwo sie tu zbiera [co prawda bardzo powolutku, ale jednak]
ja tez na I rok:) -
M. P.
-
Pietruch
w sumei warto bylo pojechac do Sulejowa:D jednak milo wpasc na wydzial i widziec znajome twarze:) szkoda ze nie na swoj wydzial tak naprawde:) -
Pietruch
czy ktos wspomoze potrzebujacego?:) w srode nie dotarlem na cwiczenia a wczoraj nie bardzo pisalem na wykladzie z analizy i fajnie byloby dostac te notatki:) jesli jest tu ktos o dobrym sercu i z ladnym charakterem pisma to niech napisze na priv:) -
Marcin S
Gdyby ktoś umieszczał te notatki, to mógłby przy okazji i z GALu, bo niezbyt wiele udało mi się zapisać. -
4gn!e$zk@
emmm jezeli sie przestane dusic i rozczytacie mnie (nie bazgrze jakos az tak strasznie) to moze sie zmobilizuje zeby jakos je zeskanowac i wam powysylac, ew we wtorek ksero ? -
Pietruch
wole skany:D a czemu sie dusisz? i chyba poprawnie jest "odczytacie" a nie "rozczytacie":P -
4gn!e$zk@
emm ja jestem z podlasia u mnie jest rozczytacie :P dusze sie bo jestem chora :P -
Pietruch
-
Hardy
Nie przejmuj się, 'rozczytać' jest jak najbardziej dobrze, to Pietruch coś chrzani :P -
Pietruch
-
4gn!e$zk@
panowie zapodajcie jakies maile albo cus poki mam checi do skanowania :P