JSEM [146]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asieńka

Kto zaczyna studia na MSEMat w tym roku?

Może wybieracie się na zerówkę? Czy warto jechać do Sulejowa z WNE? Na MIMie nie widziałam żadnych ogłoszeń o obozach zerowych.

Pozdrawiam :)

• captain crash

Tak, warto jechac do Sulejowa z WNE :).
  • Asieńka

zapisałam się i myślę jeszcze o międzyzdrojach, może pojadę na obydwa :)
  • Kamil

witam,

ja tez jestem na I roku :)
  • M. P.

>captain crash napisał
    >Tak, warto jechac do Sulejowa z WNE :).

a czemu? i tak w czasie studiow wiecej czasu spedza sie na mimie :P
  • captain crash

W zeszlym roku w sulejowie tylko z mojego potoku bylo z 5 osob, w pokoju mieszkalem jeszcze z osoba z drugiego potoku, poza tym warto dla samej zabawy; p.
  • Marcin S

Jedzie ktoś na zerówkę z MIMem? Właśnie się nad tym zastanawiam. Warto?
  • M. P.

>Marcin S napisał
    >Jedzie ktoś na zerówkę z MIMem? Właśnie się nad tym
    >zastanawiam. Warto?

A kto ma o tym wiedziec? Przeciez to sie jeszcze nie odbylo; )
  • poicale

ech, widze ze niebanalne towarzystwo sie tu zbiera [co prawda bardzo powolutku, ale jednak]

ja tez na I rok:)
  • M. P.

>poicale napisała:
    >ja tez na I rok:)

a ja nie :P
  • Pietruch

w sumei warto bylo pojechac do Sulejowa:D jednak milo wpasc na wydzial i widziec znajome twarze:) szkoda ze nie na swoj wydzial tak naprawde:)
  • Pietruch

czy ktos wspomoze potrzebujacego?:) w srode nie dotarlem na cwiczenia a wczoraj nie bardzo pisalem na wykladzie z analizy i fajnie byloby dostac te notatki:) jesli jest tu ktos o dobrym sercu i z ladnym charakterem pisma to niech napisze na priv:)
  • Marcin S

Gdyby ktoś umieszczał te notatki, to mógłby przy okazji i z GALu, bo niezbyt wiele udało mi się zapisać.
  • 4gn!e$zk@

emmm jezeli sie przestane dusic i rozczytacie mnie (nie bazgrze jakos az tak strasznie) to moze sie zmobilizuje zeby jakos je zeskanowac i wam powysylac, ew we wtorek ksero ?
  • Pietruch

wole skany:D a czemu sie dusisz? i chyba poprawnie jest "odczytacie" a nie "rozczytacie":P
  • 4gn!e$zk@

emm ja jestem z podlasia u mnie jest rozczytacie :P dusze sie bo jestem chora :P
  • Pietruch

spoczko rozumiem:D ale chetnie skany przyjme:P
  • Hardy

Nie przejmuj się, 'rozczytać' jest jak najbardziej dobrze, to Pietruch coś chrzani :P
  • Pietruch

Pietruch nigdy nie chrzani!:D najwyzej pierdoli jak potluczony:D
  • 4gn!e$zk@

panowie zapodajcie jakies maile albo cus poki mam checi do skanowania :P
| |

Dla wszystkich byłych i aktualnych przedstawicieli tego wspaniałego i elitarnego kierunku =)

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)