-
Beata
Który dziekanat jest wasz? Gdzie leżą papiery JSEMu? I w jakich godzinach jest otwarty?:) -
M. P.
Ogolnie papiery (matura) to na WNE. Poza tym to w zaleznosci czego potrzebujesz to idziesz do odpowiedniego dziekanatu. Polecam jednak chodzenie do dziekanatu na MIMie, wiecej i szybciej tam zalatiwsz - w odroznieniu od WNE umieja tam obslugiwac USOS-a i nie robia sobie co chwila przerwy na kawe/papierosa. Na WNE idziesz tylko jesli sa problemy z aktualizacja ocen z WNE, albo chcesz by Cie na jakis przedmiot tam dopisali badz z niego wypisali. -
Beata
Chce dokumenty odebrać? Jesteś pewien, że na WNE? A w jakich godzinkach to działa? -
-
-
M. P.
Moze inaczej, za moich czasow to dokumenty na WNE sie sakladalo, a pozniej mozna bylo je znalezc na MIMie. Kiedys je zabieralem jak skladalem dokumenty na inny wydzial i wydaje mi sie (pamiec moze mylic), ze to wlasnie z MIMu. Swoja droga to najlepiej do dziekanatu/ow maila napisac, albo zadzwonic. -
Beata
ok, dzięki
co do strony==> piszesz tak, jakby na niej miało coś być:P ale uroda stron uczelnianych polega na tym, że tam nic nie ma:P
-
-
jaseczka
Beatko, tworzysz byty ponad konieczność. Nie prościej było do mnie zadzwonić i zapytać się czy nie mogę przy okazji sprawdzić gdzie masz papiery? :P -
Beata