Johnny Depp [3447]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • popsixsquishuh-uhcicerolipschitz

temat się raczej męskim gronowiczom nie spodoba...
    tak z czystej ciekawości - kto oprócz Johnnego ma w sobie ten niesamowity magnetyzm i po propstu kogo wielbicie za wygląd?
  • Lagri

Mark Dacascos, Jason Behr, Roy Dupuis i Michael Weatherly :) Są cudowni:)
  • , .

hm.... trudne pytanie.... to bedzie banalan odpowiedz.... Jon Bon Jovi :)
  • Lagri

a i Orlando Bloom:)..no i Brad Pitt w filmach "Joe Black" i "Troja":)
  • Anonim

hmm za wyglad... tylko? Bo u mnie to sie musi z dobra gra aktorska laczyc, czy ladnym glosem... hehe nio po prostu talent musi miec. :) Ale przyznaje, milo popatrzec np na Evana McGregora (Moulin Rouge) Toma Crusa (Wywiad z wampirem), Stuarta Townsenda (Krolowa Potepionych)... :)
  • , .

o tak Tom był niesamowity w WzW :)))
  • Anonim

Zgadzam sie :) az dreszcze chodzily po plecach... :) Wygladal wspaniale, i to jego poczucie humoru... :)
  • , .

To była jego najlepsza rola... :)))))))
  • Grono.Net

Edward Norton (American History X)
    Rayan Gosling (The Notebook&The Believer)
  • Anonim

Gary Oldman i Joaquin Phoenix, za magnetyzm i charyzmę, jakich wielu brakuje...
  • Anonim

AL PACINO!! mój mały miś o śmiesznym nosie :P
  • Anonim

wszyscy wyżej wymienieni. w każdym filmie jest ktoś na kim milo chwilowo zawiesić oko, gdy nie ma pana Depp'a w pobliżu :D
  • KEMIKO/end of the night

co wy wiecie o facetach:P River PhoeniX !!!!!
  • Ruby Tuesday

Nie kłócę się, ale dorzucam swoje typy: Adrien Bridy, Keanu eeves, Jack Nicholson, Al Pacino...
  • SIZZOR ROBOT Z DEPRESJĄ

No to ja tesh.....Adrien Brody :)
  • Anonim

Matt Damon, Orlando Bloom, Viggo Mortensen,a le tylko w Wladcy pierscienia, Milan Baros, Eidur Gudjohnsen, no bo chyba nie tylko o aktorow chodzi, kto tam jeszcze... zastanowie sie i najwyzej dopisze :)
  • Mów mi Kondor

a ja raczej nie zaq wyglad ale za umjiejetnosci cenie sobie poza deppem rpzede wszystkim ala pacino i edwarda nortona
  • Anonim

O wlasnie, jeszcze Norton! Genialny byl w Rozgrywce... (jesli dobrze pamietam tytul :) ) No i Gary Oldman jako Drakula bardzo mi sie podobal
  • Anonim

hmmm moze uznacie mnie za dziwna ale Brad Pitt wcale mi sie nie podoba... nio przyznac trzeba ze tyleczek ma zgrabny ale reszta niebardzo :/ Tom Cruse on to jest przystojniaczek i do tego dobre filmy ma szczegolnie wywiad :] Stuart Townsend z krolowej tez jest genialny.... slodziaszne wampirki :) i do tego grona dolacze jeszce jednego rodzynka :) Ashton Kutcher on to jest niezla dupa!!!! a jaki rozkoszny :D:D:D
  • Sylwik

Oj tak:Norton,Oldman i Kiefer Sutherland...mogą być i mordercami i troskliwymi tatusiami...sexownymi oczywiście:)
| |

"Depp to aktor, dla którego warto obejrzeć nawet kiepski film, a jednocześnie artysta mogący zmi...

Fotki

Miejsca grona (0)