-
popsixsquishuh-uhcicerolipschitz
temat się raczej męskim gronowiczom nie spodoba...
tak z czystej ciekawości - kto oprócz Johnnego ma w sobie ten niesamowity magnetyzm i po propstu kogo wielbicie za wygląd? -
Lagri
Mark Dacascos, Jason Behr, Roy Dupuis i Michael Weatherly :) Są cudowni:) -
, .
hm.... trudne pytanie.... to bedzie banalan odpowiedz.... Jon Bon Jovi :) -
Lagri
a i Orlando Bloom:)..no i Brad Pitt w filmach "Joe Black" i "Troja":) -
-
Anonim
hmm za wyglad... tylko? Bo u mnie to sie musi z dobra gra aktorska laczyc, czy ladnym glosem... hehe nio po prostu talent musi miec. :) Ale przyznaje, milo popatrzec np na Evana McGregora (Moulin Rouge) Toma Crusa (Wywiad z wampirem), Stuarta Townsenda (Krolowa Potepionych)... :) -
, .
-
Anonim
Zgadzam sie :) az dreszcze chodzily po plecach... :) Wygladal wspaniale, i to jego poczucie humoru... :) -
, .
-
Grono.Net
Edward Norton (American History X)
Rayan Gosling (The Notebook&The Believer) -
Anonim
Gary Oldman i Joaquin Phoenix, za magnetyzm i charyzmę, jakich wielu brakuje... -
Anonim
-
Anonim
wszyscy wyżej wymienieni. w każdym filmie jest ktoś na kim milo chwilowo zawiesić oko, gdy nie ma pana Depp'a w pobliżu :D -
KEMIKO/end of the night
-
Ruby Tuesday
Nie kłócę się, ale dorzucam swoje typy: Adrien Bridy, Keanu eeves, Jack Nicholson, Al Pacino... -
SIZZOR ROBOT Z DEPRESJĄ
-
Anonim
Matt Damon, Orlando Bloom, Viggo Mortensen,a le tylko w Wladcy pierscienia, Milan Baros, Eidur Gudjohnsen, no bo chyba nie tylko o aktorow chodzi, kto tam jeszcze... zastanowie sie i najwyzej dopisze :) -
Mów mi Kondor
a ja raczej nie zaq wyglad ale za umjiejetnosci cenie sobie poza deppem rpzede wszystkim ala pacino i edwarda nortona -
Anonim
O wlasnie, jeszcze Norton! Genialny byl w Rozgrywce... (jesli dobrze pamietam tytul :) ) No i Gary Oldman jako Drakula bardzo mi sie podobal -
Anonim
hmmm moze uznacie mnie za dziwna ale Brad Pitt wcale mi sie nie podoba... nio przyznac trzeba ze tyleczek ma zgrabny ale reszta niebardzo :/ Tom Cruse on to jest przystojniaczek i do tego dobre filmy ma szczegolnie wywiad :] Stuart Townsend z krolowej tez jest genialny.... slodziaszne wampirki :) i do tego grona dolacze jeszce jednego rodzynka :) Ashton Kutcher on to jest niezla dupa!!!! a jaki rozkoszny :D:D:D -
Sylwik
Oj tak:Norton,Oldman i Kiefer Sutherland...mogą być i mordercami i troskliwymi tatusiami...sexownymi oczywiście:)