Johnny Depp [331]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

moim zdaniem Piraci z karaibów
  • *P*

A moim "Jeździec bez głowy" :D
  • Anonim

ja tez jestem za "piratami" :) najlepszy ewidentnie !!:)
  • Anonim

"Piraci.." byli swietni,ale obejrzyjcie sobie "Do Juan de Marco" :) to jest dobry film i zagral tam siwetnie,jak zwykle z tym swoim humorkiem:)
  • Anonim

jak świetny to z pewnością obejrze.
  • *P*

Ale wciąż nie mogę zrozumieć czemu Depp przystopował ze swoim dotychczasowym życiem :( .... :D
  • Anonim

a wiesz, ze tez sobie zadawalam to pytanie ?? :DD
  • Anonim

macie jeszcze jakies ciekawe filmy z naszym Johnnym??:) bo mam chec sobie jakis obejrzec,wiec sypcie propozycje:)
  • *P*

"Blow"

"Koszmar z ulicy wiązów" - cz. 1 i 6

"Co gryzie Gilberta Grape'a?"

:))))
  • Anonim

Moim też "Piraci", chociaż "Desperado 2" i "Marzyciel" też niczego sobie... Ale mnie się podoba wszystko about Johnny, także... :)
  • Anonim

prawie wszystkie widzialam,oprocz "koszmaru z ulicy wiazow",a to dlatego ze to horror:P i pewnie psychicznie nie wytrzymam;)
    oooo..i "marzyciela" musze obejrzec:)
  • *P*

A Waszym zdaniem w którym filmie Depp wyglądał najcudowniej ?:DDDD
  • Anonim

nie oglądałam wielu filmów z nim, więc narazie się nie będę wypowiadać na ten temat.
  • *P*

:)
  • Anonim

moim zdaniem to wszedzie wyglada najlepiej:) chociaz szczegolnie podobal mi sie w "Don Juanie De Marco":)
  • Agugu

"marzyciel" to piekny film. bez kitu. prawie tak piekny jak johnny; ))
  • Anonim

mój ulubiony film to don juan de marco, chociaż wszystkie pozostałe też są super : polecam "czekoladę" , "las vegas parano" ,"beksę "
  • *P*

Mam w domu "czekoladę" ale jakoś nie mam czasu do obejrzenia tego filmu :) wiecie... szkoła.... :D
  • *P*

mam w domu "czekolade" ale jakoś nie mam czasu żeby obejrzeć ten film ... :)
  • Anonim

A ja mialam okazje obejrzec ten film w tv,tylko ze co sni ewyszlo:/ i teraz nie mam jak..
    ha!widze tu drug aosobe ,ktora przepada za "don juanem de marco":)
| |

Grono dla uwielbiających Deppa za całokształt twórczości, a nie tylko rolę Jacka Sparrowa. Ni...

Fotki

Miejsca grona (0)