-
Anonim
Cwicze joge na Wałowej juz prawie rok i niestety z przykroscia zauwazam, ze poziom sesji stale spada:( szczegolnie od kiedy p. Bubicz, z wiadomych tylko sobie powodow, zwolnil Adriana, najlepszego moim zdaniem instruktora...Co o tym myslicie? Chetnie wymienie sie doswiadczeniami zwiazanymi z Akademia:) -
Anonim
ja tam nei wiem duzo, ale slabe jest to ze bubicz nei prowadzi tam zajec za bardzo, czy tez wcale.o. -
Anonim
-
Anonim
tak, tak, ten z ogromna burza dredów:P Jak dla mnie mistrz, reszta sie do niego nie umywa. Swiatelkiem w tunelu jest jednak teraz Filip, jego sesje sa prawie tak samo ciezkie jak Adriana:P -
-
Anonim
Nie cwiczylam u ani jednego ani drugiego, ale z roznych niezaleznych opini slyszlam wiele narzekan na niego (znaczy adriana), podobno wlasnie porwadzil ciezkie zajecia, nie tlumaczyl dobrze...Spotkalam sie tesh z opinia ze byly one dosc ekstremalne (np stnaie na glowei przez 40 min) wrecz niebezpieczne dla zdrowai, bo przeciazajace dane partie ciala...Sa to jednak nie moje opinie...
Moze zajecia dobre dla ludzi bardziej wtajemniczonych... -
mankowski
chodzilem do niego i nie przypominam sobie zajec z 40sto minutowym staniem na glowie
tlumaczyl elegancko
sesje w jego wykonaniu pozwalaly zglebic assany bo wykonywalo sie je w ukladzie nader stosownym i bez szarpania
-
Anonim
tak ostatnio slyszalam ze miewal takie odskocznie...
Ja nie iwem, bo nie cwiczylam u niego,ale wsyzcy mi go odradzali... -
Anonim
hmm, no wiadomo, ze Adrian prowadzil dosc specyficzne sesje, ale to wlasnie bylo takie fajne! Zmuszal ludzi do pracy nad soba, byl b. wymagajacy i widac bylo, ze joga to jego pasja. A reszcie instruktorow jakos tego zaciecia brakuje, nie tlumacza dokladnie, nie poprawiaja. Gdyby nie podstawy, ktore zdobylam u Adriana nie wiedzialabym o co tak naprawde chodzi w wiekszosci asan.. -
Anonim
hm..cofam to, co napisalam wczesniej, obejrzalam galerie z walowej, jest IMPONUJACA, niesamowici sa ci goscie, cisną na zajęciach bardzo? -
Natalia
Zgadzam się że Adrian był super....czy najlepszy to nie wiem, ja tam lubię sesje z Arkiem też dużo dają a on sam nie krzyczy tak jak Adrian... -
mirabelka
hmmm ja bardzo lubilam Adriana lubie Arka i Tomka... ale faktycznie poziom strasznie spad..tzn mialm pol roku przerwy i wrocilam i juz nie podoba mi sie...jakos nikt nie zwraca uwagi na to czy popelniam bledy czy nie...ehh....co zrobic... -
gusgus
ja tez z przykroscia stwierdzam ze poziom zajec spadl :( ale wydaje mi sie ze to nie jest wina nauczycieli jak dla mnie artur,arek i tomek sa super (nie wiem jak sie nazywa ten nowy gosc ale on troche jeszcze nie bardzo ogarnia ) wydaje mi sie ze jest to wina tego iz nie ma wyznaczonych poziomow.poczatkujacy powinni chodzic na zajecia tylko i wylacznie dla poczatkujacych bo niestety instruktorzy zajmuja sie glownie nimi tlumaczac najprostsze rzeczy takie jak swieca czy ustawienie nog przy pozycjach stojacych.naprawde sporo traca na tym osoby ktore cwicza juz pare lat,ktorzy sa na wyzszym poziomie.cos mi sie wydaje ze ahj zaczelo zalezec bardziej na kasie niz poziomie zajec -
gusgus
a co do adriana to zrobil na mnie bardzo zle wrazenie jak kiedys poprowadzil grupe dla poczatkujacych w ktorych uczestniczylam natomiast pozniej pare zajec naprawde dostalam w kość i przekonalam sie do niego :)
chociaz moglby troche mniej kurwami rzucac przed szatniami :)
szkoda ze go nie ma... -
hermit
heeh? Rzucanie "curvami"? Przez prowadzącego? A cóż to za obyczaje? Ktoś uważający się za nauczyciela (nie daj boże mistrza) i takie rzeczy? Nie rozumiem. -
mankowski
nie no gusgus
masz na to jakies dowody ? tj nagrania ? jak nie masz to nie ściemniaj, ze slyszalas - bo bezpodstawnie goscia obrazasz. -
gusgus
mam na to dowody bo sama slyszalam jego rozmowe z laska ktora siedzi w 'recepcji' nawet wiem o co chodzilo ale nie ma to tutaj wiekszego znaczenia.poprostu jego zachowanie w tamtej sytuacji a raczej slownictwo nie podobalo sie mnie ale osob akurat ktore przyszly na zajecia.trudno bylo nie slyszec...
ale to nie zmnienia mojego pozytywnego zdania na jego temat a njuz napewno go nie obrazam!!! -
gusgus
-
mankowski
trudno powiedzieć co usłyszałaś - a to, że raz to słyszałaś nie pozwala sugerowac , że rzucał ku.r.w.ami rzed szatnią -
gusgus
jezu człowieku odbij!!!wielki obrońca Adriana sie znalazl.z jakiegos powodu juz nie pracuje w ahj...i przede wszystkim doskonale wiem co slyszalam nie raz i nie dwa.poza tym ten temat na forum mial nie dotyczyc Adriana tylko calej akademii.
i na szczescie na tym gronie moge sobie pozwolic na wszystko,sugerowac cokolwiek i komukolwiek
peace -
mankowski
moze zmeczona bylas i zapamietalas zludzenie
chodziło o to jak uczyl - wiec nie ma nic do rzeczy co być może słyszałaś oraz to, czy capiło mu spod napletka czy nie
nieprawdaż ?