Joga [1703]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krasnoludek

piszcie jesli ktos chodzi i jak tam jest;)ja chce zaczac od wrzesnia a teraz jade na oboz jogowy;)))pozdrawiam wszystkich!!!
  • Shandril

czekamy na relacje z Obozu:-) jestem ciekawa :):):)
  • krasnoludek

na obozie bylo superrrr!pierwsze zajecia o 8.oo do 9.50,potem chwila przerwy na wode z miodem i cytryna i pranajama.bosko!!!i sniadanko!kolejne zajecia od17.oo do 18.30 i od 18.30 do 20.oo.robilismy rozne rzeczy- od pozycji relaksowych poprzez odwrocone,trojkaty itd.a raz nawet zrobilismy 108 powitan slonca!myslalam ze to niewykonalne a tu prosze;)polecam takie wakacje!!!rewelacja!!!
  • Shandril

108 powitan :):):)pieknie.....widze Twoja przygoda z joga sie zaczela :-) gratulacje :P
  • krasnoludek

a dziekuje;)))naprawde jestem z siebie dumna;))))zycze sukcesow!!!
  • Anonim

hej,hej, od wrzesnia chcialabym pójść na jogę. Znalazłam sobie szkołę Joga!centrum Adama Bielcewicza? Czy ktoś z was o niej słyszał?
  • ~Masta~

Ja polecam yoge w klubie"Olimpus" na AWF-ie
    naprawde swietnie:)
  • krasnoludek

a kto ja tam prowadzi?a co do Bielewicza podobno jest dobry;)
  • ~Masta~

U mnie jakas mloda dziwczyna o imieniu Magda fajna dziewczyna:)
  • krasnoludek

dzieki;))ciekawe czy ma do czynienia tak typowo z joga czy fitnesem a joga przy okazji...
  • monika.

ja sie zamierzam zapisac na joge na zoliborz; ) czy ktos wie jak tam jest ??
  • krasnoludek

suuuuper;)))szczegolnie u justyny i wiktora:)
  • ^^mokka^^

super opis tego obozu, a z kim pojechałaś? z jakąś szkołą jogi?
  • ^^mokka^^

oj, juz znalazlam odpowiedz, kawalek dalej :)
  • Anonim

siemka, chcialabym zaczac chodzic na joge, moze ktos polecil by mi jakies miejsce
  • Anonim

Ello, joga na żoliborzu jest dobra, bo jest umiarkowanie tanio i dobrzy instruktorzy - szczególnie wiktor i bartek dla początkujących:)))
  • Ushadevi

przeszłam przez szkołę jogi na żoliborzu i byłam zadowolona. ceny są zadowalające bo w cenie jednego okresowego karnetu można przychodzić na zajęcia ILE się chce i KIEDY się chce.sala gimnastyczna jest duża ,jest sprzęt(oprócz mat, ale z początku można zacząć nawet bez) . Kiedy ktoś się decyduje zacząć ćwiczyć jogę, ważne jest by wybrać swoją ścieżkę bo jak wiadomo szkół jogi, metod jest wiele. joga na żoliborzu nauczana jest wg metody Iyengara która mnie nie przypadła do serca i to było przyczyną że ostatecznie zrezygnowałam z chodzenia na zajęcia.

to prawda, zę kładzie się niezwykły nacisk na PRECYZJĘ, tu cię dociskają , tam ci dociskają,nawet jak cię bardzo boli, wszędzie linie:prostopadłe, równoległe, kąty proste ostre, rozwarte, prawidłowe odległości....ci co znaja metodę wiedzą o co chodzi

Brakowało mi chyba w tej metodzie serca,wyrozumiałości w stosunku do swojego ciała i jego ograniczeń.uznaję że każde ćwiczenie wykonane w stopniu na jaki pozwala nam NASZE ciało, a nie CIAŁO pana na zdjęciu w książce do jogi, jest ćwiczeniem wykonanym POPRAWNIE..

BO J
  • Ushadevi

BO JOGA JEST CELEM SAMYM W SOBIE.
    NIE POZWÓLCIE SOBIE WMÓWIĆ,
  • Ushadevi

że dopiero jak będziecie umieli wykonać jakąś pozycję dokładnie tak jak wam pokazują to przyniesie to wam jakieś efekty..Liczy się świadomość swojego ciała i tego co się robi, czucie go od środka, nawet jeśli na zewnątrz wygląda to dość nieudolnie...NIGDY nie wykonujcie pozycji mechanicznie ! usłyszałam ostatnio, że jest wielu, którzy ćwiczą jogę od kilkunastu, kilkudziesięciu lat ale nigdy nie poznali jej słodyczy... :)) nie wybiegajcie więc myślami co będzie jak będziecie kiedyś umieli wykonać Tą- a-Tą- Asanę, znajdźcie się w tym co jest TU I TERAZ.I bądźcie wyrozumiali dla swojego ciała.Kochajcie je. Bez tego żadna joga wam nie pomoże
  • Anonim

Jutyna jak ty się znasz!!!!!!! Ja byłam na 2lekcjach z koleż. ale wiem, że na żoliborz opyla się chodzić. Poopowiadasz mi o wszystkim jak się spotkamy
  • 1
  • 2
| |

Dla wszystkich uzależnionych od jogi, a także dla tych, którzy dopiero rozważających rozpoczę...

Fotki

Miejsca grona (8)