-
K.R.
Witam od niedawna chodzę na jogę do Joli Pankowskiej (uczy w szkole jogi żoliborz) do gymnasionu- bo mam tam blisko- ale chcę się przeniść właśnie na żoliborz i pobróbować też astangi u Radka, jest też tam joga kręgosłupowa u Janusza Dąbrowskiego.
Podkreślam ,że mam dyskopatię na odcinku szyjnym i lędźwiowym, więc jestem trochę połamanym dzieckiem;) moj kregoslup jest po przejściach...;)
Jola mówiła, że w zasadzie mogę robić wsystko, ale inni mi mówili,ze z problemami kregoslupa powinno sie uwazac. Jaka joga bylaby dla mnie najlepsza?Czy astanga nie jest za dynamiczna i zbyt obciazajaca? co sadzicie o tej kregoslupowej?Dodam ,że czuję sie świetnie po sesjach jogi, ale kregoslup miewa sie roznie, jeszcze nie donotowalam wiekszego wplywu jogi na niego. -
ewelina
czy piszesz o placówce 'Bio-relax' ? (czy jakos tak..)
jesli tak, to bardzo polecam :)
są to wspaniali specjaliści, którzy napewno wybiorą dla Ciebie odpowiednie ćwiczenia, które nie będą zbyt obciążac kręgosłupa. -
K.R.
To jest po prostu szkoła Jogi żoliborz, a Pn Dąbrowski z bio-relax prowadzi tam zajęcia z ogi kregosłupa i prowadzi konsultacje rehabilitayjne. Dzieki wielkie za odp!:)