Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hehehehhehe, nie wpadł bym na to, żeby coś takiego wytatuować... Ciekawie czy świadomie?
  • dudek.

czy mogłby ktoś przetłumaczyć mi słowo : "wolność" ?
    z góry dziekuje :)
  • umeshublues

jiyū  自由
  • Jashin

Czy da się zainstalować na komórce( Lg KP501) obsługe znaków? żeby np. w smsie pisać.
    chociaż hiragane i katakane.
  • Anonim

Poszukiwany wokalista lub wokalistka do zespołu inspirującego się visual kei. Wiek nie gra roli, warszawa i okolice. Info pm.
  • TheSamurai

>Jashin napisał
    >Czy da się zainstalować na komórce( Lg KP501) obsługe
    >znaków? żeby np. w smsie pisać.
    >chociaż hiragane i katakane.
    >

Jasne, jak masz Symbiana, to polecam Crystal Japanese Localization. Dziala, sam sprawdzalem.
  • kamereon

prosba:

http://img682.imageshack.us/i/dscn0... - co tu jest mazniete :P mam problemy z tymi kaligrafiami, najblizsze temu, co mi sie udalo w slowniku wygrzebac to 撻 ale wydaje mi sie, ze to zdecydowanie nie to. Takze, onegai shimasu, jakby ktos mogl na to spojrzec.
  • Anonim

Witam.
    Jesteśmy zespołem rockowym z Warszawy, wzorującym się na grupach jrock'owych i poszukujemy wokalisty.
    Gramy covery zespołów wywodzących się z Visual Kei *m.in. DEG, Due Le Quartz* oraz własne kawałki inspirowane tym rodzajem muzyki.

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na:
    nr tel. 506521109
    gg. 12374228
  • Anonim

Kokoro no itami wo keshite kureru no nara mayowazu kuroshite okure yo

mógłby ktoś napisać mi to w kanji? Tyle, że ie mam na komputerze jap znaków... czlyi np w paincie, i wrzucić link do obrazka? Z góry dziękuje to bardzo ważne...
  • Anonim

Wie ktoś może co oznacza poniższe słowo? Z góry dzięki :).
    ファローン
| |

Uczymy się języka japońskiego... ^_^ Mały regulamin: - komentując coś, uzasadniajmy - krytykuj...

Fotki

Miejsca grona (0)