- 1
- 2
-
Anonim
Nie widziałam tutaj takiego tematu ,więc mam nadzieję ,że mi pomożecie. Nie wiem, jak zainstalować sobie język japoński tak, by na komputerze się wyświetlały znaki japońskie . Weszłam w panel sterowania/ języki/ języki wschodnioazjatyckie , ale póżniej wyskoczył komunikat ,że mam skopiowac jakieś pliki lub włożyć CD z plikami potrzebnymi ....eee...i tutaj już się pogubiłam . Proszę o pomoc .
Pzdr; ) -
KiLLiAN
to patrz dokladniej - na tej samej stronie masz temat o tym:
http://grono.net/forum/topic/223410... -
Anonim
Ale na w tym temacie też nie ma podanego , skąd wziąć te pliki, a właśnie o nie mi chodzi , komputer prosi o płytę z odpowiednimi plikami , a skąd je wziąć :P? -
KiLLiAN
-
-
Anonim
-
Anonim
-
KiLLiAN
no to pozycz od znajomych plyte z windowsem, albo sobie sciagnij z netu... poszukaj chocby na torrencie -
Anonim
Ale nie wiem ,czego konkretnie mam szukać ,nie wiem, jak sie te pliki nazywają :P -
KiLLiAN
omg. zalatw sobie plyte z windowsem po prostu. instalator sam ja przeszuka i znajdzie, co mu potrzeba, a jesli nie, to pisze zawsze jakiego folderu szuka, znajdziesz go i recznie mu wskazesz. -
Anonim
kilian, zostaw, to jest dziecko z problemami... ona o takie podstawowe rzeczy juz na 4 gronie sie pyta, i nie, nie posiadla zdolnosci obslugi googli i wikipedii. po co sie meczysz, co bys nie powiedzial beda dalsze pytania. to prowokatorka, jak asahi. -
Anonim
do "t" ---> oj , nie denerwuj się :p , ja naprawdę nie mam tej płytki ,bo mam nowe oprogramowanie :/ i nie mam pojęcia jak się nazywają te pliki :P ,ale już Kilian wytłumaczył :) -
Anonim
ja ci wierze... pozatym, ja na zdenerwowana wygladam? blizej rezygnacji, zena lapie.
a jak wytlumaczyl to chwala jemu i dobrze ze wytlumaczyl :) dobrze ze wiesz. -
Cassius
Oj tak znam ten ból gdy nawet łopatologiczne tłumaczenie zasad funkcjonowania internetu i ogólnie komputera nic nie daje :D -
Anonim
postuluję założenie wątku 'skąd wziąć płytę z windowsem' bo na tym polega problem. na pewno ktoś życzliwy natychmiast poda proste rozwiązanie.. -
Sz.
-
się przyczepiliście do dziewczyny...ja mając wielu przyjaciół hackerów,komputerowców itp.itd.na kompie się mnie znam w ogóle i w wytłumaczeniach także bym sie nie połapała...;P i dzwonie tylko po znajomych żeby mi cos na kompie zrobili; P
buhahaha...bo to jestem ja ^^ -
KiLLiAN
-
**Marlena**
ja sobie załatwiłam płyte z wind xp a mi każe włożyć płyte z dodatkiem servise pack 2.-LoL-.Ale takową też sobie załatwie wkrótce:) -
Anonim
jezu przecie to z neta mozna sciagnac servise pack 2 znajdziesz na stronie Microsoftu lub poprzez aktualizacje automatyczna w panelu start -
drakk
ano mozna mozna, tylko gorzej jak ktos ma pirata wtedy mogą jakieś komplikacje wystąpić ; )
- 1
- 2