-
A
Hej! czy ktoś uczył się hiszpańskiego w tfls i może coś na ten temat powiedzieć?:) -
Magda M.
Hej, ja jestem w tej chwili na 1 semestrze, zaraz będę kończyć,
generalnie jest OK, chociaż dla mnie mogłoby byc troche szybsze tempo, ale zdaję sobie sprawę, że przy 12 osobowej grupie trzeba sie do wszystkich dostosować. Czasem drażni mnie podczas zajęć to, że prowadzoąca schodzi na inne tematy i marnujemy w ten sposób czas, a mi zależy zeby się jak najszybciej nauczyć :)
wyjeżdzam 20 sierpnia i musze pięknie Hablać :)
semestr - 50 godzin po 45 min kosztuje 750zl w tym juz jest wliczony podreścznik na dwa semestry "Prisma" i słownik -
A
Mam ten sam problem tyle ze dowiedzialam sie ze jade 1 lipca i mam trzy miesiace na nauke hiszpana:D a tylko w tfls ruszaly kursy od teraz nowe....no zobaczym:) -
Ola Grzebyk
-
-
Marta Oczko
-
osama
>A napisała:
>Mam ten sam problem tyle ze dowiedzialam sie ze jade 1 lipca
>i mam trzy miesiace na nauke hiszpana:D a tylko w tfls
>ruszaly kursy od teraz nowe....no zobaczym:)
k***a ludzie, jak wy tak mozecie dolowac czlowieka! ja sie ucze 6 miech, 96h i zapamietalem 10 czasownikow na krzyz ! A wy gadacie , ze po tzrech miechach checie haaaaablac ?? -
Robert Kotowski
tfls tfls szkoła cały czas działa w przeciwieństwie do niektórych sezonówek dumnie nazywających się szkołami a tak naprawde to są jakies kursy na poddaszu czy w piwnicy