JESTEM WIPEM-JESTEM BAMBOOCHA :) [804]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • fubu

ogłaszam konkurs na najbardziej zbejonego i zżulowanego uczestnika dzisiejszej zabawy w dostojnym klubie Live..... oczywiście NIE głosujemy na siebie bo wnioskując że jak chce się wziąść udział w tym konkursie trzeba być w stanie po którym się niestety nic nie pamięta.
  • bombel

Ja oddaje Swoj glos na HOlka mam nadzieje ze zajebie sie tak jak wczoraj ale tym razem nie da sie skroic w nocnym tylko....
    POzdro 600
  • fubu

i niestety hołek wszystkich zawiódła a bombla chyba najbardziej :)) ja za to oddaje głos na amana jako menela wieczoru. zainsirowało mnie do tego klepanie go po głowie :)))))) a tak wogóle to mily melanżyk był i porządnie się zrobiłem. a amanowicz siedzie teraz u witka z. hehe :)
  • Anonim

ja oddaje glos na Fubu bo byl tak pijany ze nawet w sklepie nocnym pani powiedziala "czlowieku nie sprzedam Ci piwa bo jestes za bardzo pijany!!!!"
  • Anonim

Ja głosuje na Michcia, bo ciągle odwiedza Go Śliwa!!! :-)
  • bombel

Kurwa z tym Sliwa to jakies Przeklenstwo bo czasami to i mnie odwiedza :)
    No nie ma co ukrywac ze moj faworyt dal ciala nie pojawic sie w tak zajebistym towarzystwie na znakomitym melanzu >>Az grzych.
| |

Dla wszystkich ogarnietych, studiujących na Wydziale Intensywnego Picia SGGW . Tutaj dowiesz sie ,...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)