JESTEM WIPEM-JESTEM BAMBOOCHA :) [804]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • K@cper

Witam

Ma ktos jakies sciagi z wytrzymalosci ??
    Mam wytrzymalosc z Sztyberem (pewnie mieliscie z nim stycznosc i pewnie nie bylo latwo)
    Ja jeszcze mam to przedsoba.
    Naszczescie mechanika juz zaliczona z tym panem :)

Pozdrawiam
    Kacper
  • Anonim

Nie ma co się uczyć! Zwariowałeś? Kup mu chleb litewski albo koniak i będziesz miał wpis!!!

Wszystkiego dobrego i śpij spokojnie
  • Grono.Net

Z tym niestety nie mogę Ci pomóc ale Jeżeli zaliczyłeś mechanikę to ja będę miał do Ciebie prośbę! Potrzebuje ściąg albo jakiejś podpowiedz bo ja tez zaliczyłem już mech ale u Piotrowskiej a obiecałem kumplowi z zaocznych ze mu pomogę a oni maja ze Sztyberem a ja nie mam pojęcia co on będzie wymagał! Jeżeli masz jakieś ściągi albo testy od niego to daj znać!
    Powodzenia z wytrzymałością!!!
  • K@cper

Spoko mam sciagi z mechaniki zaraz poszukam i jak podasz mi emaila to wysle Tobie
    A on z Mechaniki bedzie mial teorie
  • K@cper

Juz znalazlem czekam tylko na emaila
    Dzieki nim zaliczylem mechanike caly wydzial je pisal a ja skladalem do kupy

• Grono.Net

dzieki wielkie plewen@op.pl
  • K@cper

Oki wyslane
  • Anonim

a jeszcze Kozlaczek sie siłował z Januszem SZtyberem na ręke :).Bo kiedys mozna bylo w ten sposob zaliczyc wytrzymalke jak Pan Janusz byl mlodszy.Kozi silowal sie wiec rekraacyjnie ale i tak smiechy byly niezle :)
  • Grono.Net

hehehe:)
    dobre musiało byc
    Pan Janusz ma oczy jak mis Kolargol strach sie z nim siłowac:)
  • anka

wytrzymałość... chodzic do niego, chodzic, az do znudzenia i robic madra mine, gdy cos tłumczy, chociaz faceci maja troche trudniej, ale tez (kiedys) sie uda..;)
  • Anonim

Janusz jest w sumie poczciwy, opowiada kawały i ogólnie :-) A oto jeden z nich:

"Co robią panie w urzędzie podatkowym pod koniec roku? klepią się po pitach" :-)

czy jakoś tak
  • K@cper

dzieki za rady
  • Jano

chleb Litewski...Koniak... co jeszcze??? a ja niemam zaliczonej jeszcze Mechaniki :-) ćwiczenia zaliczyłem...ale egzamin juz tylko z Dr. Trejerem :->
  • Jano

jano_10@poczta.onet.pl

czy tez moge poprosic o ściagi??????
  • Anonim

tajer jest lajtowty hehe, ja zliczylem mechanike jakos w lutym dopiero:) a sztybcia jeszce nie :)
  • Selena

Kropeczku, wiesz jak ja zaliczyłam wytrzymałość... po kilku rozmowach telefonicznych i nieudanych spotkaniach, które odwoływał Sztyber albo ja poszłam na zaliczenie w jego ulubionym puchatym sweterku :) i ćwiczenia z wykładami zaliczone były z miejsca...
  • Anonim

no i wlasnie dlatego musisz isc tam ze mna :))
  • Selena

oczywiście, jak tylko pojawię się na uczelni...
  • Stasio

haha, ja powtarzalem wydymalke 4 razy i nie dalem rady... ciekawe kiedy w koncu sie uda..... :))))
  • PeZet

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOO
    MACIE RACJE WYDYMAŁKE TEŻ BY WARTAŁO ZALICZYĆ.
    NIBY SAM EGZAMIN ALE TO I TAK PRZEKRACZA MOJE MOŻLIWOŚCI :-)
  • 1
  • 2
| |

Dla wszystkich ogarnietych, studiujących na Wydziale Intensywnego Picia SGGW . Tutaj dowiesz sie ,...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)