-
CzOcHrAnY
Proponuję by osoby które chciały by znaleźć partnera bądź partnerkę pisały tu; pp -
No żesz. W końcu jakiś porządny temat.
Ja tam nikogo nie szukam, ale zawsze chętnie porucham.
Liczę, że Konrad się ogłosi hehehe... -
CzOcHrAnY
-
sea
jA sIeM oGłAsHaM.
AlE mUsImY PoKlIkUsIaC wCzEŚnIeJ, Bo NiE mOgEm z NiEzNaJoMyMi SiEm RuChAĆ.
:-P
miss Adder, nie klnij.
/mryg/
;->
-
-
Anonim
przypomina mi sie przygoda mojego kumpla, poznal kobiete, chyba z radomia(on z katowic). po kilku rozmowach przez gg przyjechala do niego, wpadli do mnie. pierwej wzial ja na rozluznienie do mnie na chate. potem do siebie na spiecie chyba. ale kobieta oznajmila ze jest nie smiala i nie bedzie sexu. tak i to jest kurwa logika, jedzie pol polski do kolesia o ktorym nic nie wie, ktory bierze ja na impreze z watpliwymi ludzmi, a ona mu ze jest nie smiala, no chuj by to strzelil -
aaa
-
CzOcHrAnY
-
-
CzOcHrAnY
Ale może tamten kolega oczekiwał kobiety bez jaj; p Więc tamten "ktoś" się zawstydził swoich digidongów XD -
-
CzOcHrAnY
-
aaa
-
Klaudia
-
sea
-
-
Nightwind
Rany.. wychodzi na to, że nie dość, że nie jestem jedynym posiadaczem pełnozębnego avatarka na brzydalach, to jeszcze nie jestem jedynym, który przywołuje pannę A. do porządku, moralności i estetyki słownej..; > Ładnie.
A co do tematu.. Mnóstwo chętnych jak widzę. Digidongi wszystkim za równowartość biletu przez pół Polski, paniom z Poznania zniżki. -
Różnica jest natomiast taka, że ja kocham CIEBIE bez wzajemności, a MNIE bez wzajemności kocha Ostsee aka. Sea. I jeszcze jest różnica taka, że Tyś ciepły i rumiany, a Sea mnie zabije jak to przeczyta.
<mryg>
PS: Powiem Ci w sekrecie, że ten cały Sea, robi TAKIE błędy ortograficzne. -
Anonim
czesc adder :)
o ludzie jak mnie tu dawno nie bylo.
a temat calkiem w pizde.
tez chetnie porucham.
-
-
Anonim