jestem brzydki, a ty? [2822]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zamiat pisać o swoich wadach i rozczulać się nad tym co w nas jest beee napiszmy co jest w nas ok (nie koniecznie musicie pisac o wygląd)Hmm ja np podobno śmiesznie opowiadam=))
  • Anonim

O ile pamietam to taka proba juz byla na tym gronie podjeta;) ale ok

hmm samo bycie przecietnym ma swoje zalety... potrafie smiac sie z siebie i rozsmieszac tym innych i w sumie czasem zdaza mi sie miec empatie:) dobrze negocjuje zgodze pomiedzy ludzmi:D Organizuje wyjscia i ogolnie towarzysko nie jestem jakas kompletna niezdara. Bywalo gorzej;) Widzialam nawet pare brzydszych bab niedawno, ale nie za wiele ich.
  • Anonim

spoko ta próba na 100% się powiedzie =p
  • Grono.Net

no to ŁoSiU ma podobno poczucie humoru , i sam nei wiem nie umiem sie oceniac
  • Anonim

no widzisz juz masz plusa u mnie bo nienawidze ludzi bez poczucia humoru PzDr =))
  • Grono.Net

no to ja tez Ciebie pzdr :P
  • Anonim

ależ dziękuję bardzo za PzDr hehe
  • Grono.Net

a i ŁoSieK nie ma za mocnej glowy wiadomo do czego :P i to jest wielki plus bo nie trzeba duzo wydac i szybciej jest sie weselszym :D
  • Anonim

true.. o tym zapomnialam
  • Songo

ha!! przedewszystkim na pewno nie jesteśmy zapatrzeni w siebie, zadufani, narcyzami nie jesteśmy.
  • Grono.Net

o tak :)
  • Anonim

co do tej słabej głowy to ja też tak mam hehe jak to mówią moi znajomi jestem baaaardzo ekonimiczna 2 piwa a ja juz jestem pijana hehe =)))
  • Grono.Net

no to ja mam troche mocniejszą ale nieduzo :P
  • Anonim

hehe chyba kazdy ma troche mocniejsza od mojej =p
  • Ewa-Anna

no nie opowiedziała bym :P
  • Grono.Net

:)
  • Ewa-Anna

za pare dni się okaże jak mocną ma głowe, bo wakacje się zaczną :)
  • Grono.Net

no juz bardzo krociutko :)
  • Ewa-Anna

ja to nauke skończyłam już dzisiaj bo poprawiłam pięć przedmiotów i jestem z siebie zadowolona :)
  • Grono.Net

<brawo> ja z tydzien temu :P
| |

Witamy na Naszym gronie. Jest to grono stworzone specjalnie dla ludzi zakompleksionych, z niską sam...

Fotki

Miejsca grona (0)