-
Anonim
Zamiat pisać o swoich wadach i rozczulać się nad tym co w nas jest beee napiszmy co jest w nas ok (nie koniecznie musicie pisac o wygląd)Hmm ja np podobno śmiesznie opowiadam=)) -
Anonim
O ile pamietam to taka proba juz byla na tym gronie podjeta;) ale ok
hmm samo bycie przecietnym ma swoje zalety... potrafie smiac sie z siebie i rozsmieszac tym innych i w sumie czasem zdaza mi sie miec empatie:) dobrze negocjuje zgodze pomiedzy ludzmi:D Organizuje wyjscia i ogolnie towarzysko nie jestem jakas kompletna niezdara. Bywalo gorzej;) Widzialam nawet pare brzydszych bab niedawno, ale nie za wiele ich.
-
Anonim
-
Grono.Net
no to ŁoSiU ma podobno poczucie humoru , i sam nei wiem nie umiem sie oceniac -
-
Anonim
no widzisz juz masz plusa u mnie bo nienawidze ludzi bez poczucia humoru PzDr =)) -
Grono.Net
-
Anonim
-
Grono.Net
a i ŁoSieK nie ma za mocnej glowy wiadomo do czego :P i to jest wielki plus bo nie trzeba duzo wydac i szybciej jest sie weselszym :D -
Anonim
-
Songo
ha!! przedewszystkim na pewno nie jesteśmy zapatrzeni w siebie, zadufani, narcyzami nie jesteśmy. -
Grono.Net
-
Anonim
co do tej słabej głowy to ja też tak mam hehe jak to mówią moi znajomi jestem baaaardzo ekonimiczna 2 piwa a ja juz jestem pijana hehe =))) -
Grono.Net
-
Anonim
-
Ewa-Anna
-
Grono.Net
-
Ewa-Anna
-
Grono.Net
-
Ewa-Anna
ja to nauke skończyłam już dzisiaj bo poprawiłam pięć przedmiotów i jestem z siebie zadowolona :) -
Grono.Net