- 1
- 2
-
Piekielna
Był już temat o rzeczach, które najlepiej wspominacie, a teraz jakie były sytuacje, o których wolelibyście zapomnieć?? Bądź też wolelibyście aby coś inaczej przebiegło??
Ja np. wolałabym trzymać w niektórych momentach język za zębami. Kiedyś pani Kasprzak poznała mój cięty języczek i mało co nie wyrzucono mnie ze szkoły. :( Ale jakoś się dobrze wszystko ułożyło i skończyłam nasz Oxford :D
P.S. Muraż ładnie się wykazałam inicjatywą??; P -
Intercoller
To moze za rok sie tutaj odezwe:P Bo jak narazie jeszcze chodze do szkoly a nauczyciel maja kompoutery i internet:P Nie no zartuj ejeszcze nic takiego sie niewydazylo:P -
.:Mortiszka:.
ha bylo pare takich np. jak wystepowalam z kolezankami tanczac Abbe i gdy bylam na srodku sceny z wielkim hukiem pekl mi rosporek w spodniach- dobrze ze byl z boku....
albo jak mowilam kwestie w przedstawieniu i zamiast powiedziec slynny tekst z Killera: Co? Ta sklonowana owca? to gówno w swiecacym dresie?- to ja walnelam: Co?....Ten kal w siecacym gownie?"
myslalam ze umre...a w pierwym rzedzie siedziala dyr Malinowska.. -
Piekielna
wuhahahahahahahaha... dobre :lol: Chyba nie byłam na tym przedstaweniu :( a nawet jesli bym nawet była, to i tak pewnie bym tego nie pamiętała, bo zawsze zajmowałam się czymś innym niż słuchanie i oglądanie przedstawień :D
Inter:
myślisz że są tutaj szpiedzy Oxfordu??; P -
-
Intercoller
Mowisz o nauczycielach:P ???? A jesli i nawet to co z tego:P I tak nikt z nich tutaj niedotrze a jesli to tylko jedna osoba ktora warto byloby zaprosic i jak chceccie to moge to zrobic:P No ale teraz wpadnijcie o kim mowa:P -
..::OLCIAK::..
wydaje mi się ze jedynym nauczycielem który mogłby tu wejsc jest pan Zapart, do innych nie miałam zaufania -
Intercoller
pudlo:P:P:P:P:P daje wam czas do wieczora jak niezgadnicie to dam wam podopowiedz:P -
Piekielna
-
Intercoller
-
Intercoller
Dobra chyba nieobedzie sie bez podpowiedzi:P Ta osoba ma dosc duzo do powiedzenia w tej szkole:P I jest to chlop:D -
Piekielna
Walczewski?? :>
Olcia:
ja Cię znam :D chodziłyśmy do różnych klas, ale się kolegowałyśmy :) Pamiętasz Anetę jeszcze z przygotowań na egzaminy do Oxfordu?? :> Jak rozrabiałyśmy zawsze siedząc w tylnej ławce?? :D -
Intercoller
trafiony zatopiony:) Wlasnie o tego nauczyciela mi chodzi:) Jak chcecie moge go tutaj zaproasic i bedzie mogl znami popisac:) Oczywiscie jak checie wasza decyzja:) -
Troche mnie nie bylo i juz nie jestem w temacie... o kogo chodzi Inter? -
..::OLCIAK::..
hmm
pamietam Anete i pamietam przygotowania do oxfordu jak kiedys wyleciałam z Aneta za zachowanie z matmy :) -
Intercoller
Chodzi mi o pana Dyrektora Walczeswkiego:) Ze moge go zaprosic tutaj na to forum:) -
...::: Monia :::..
Czesc Wszystkim!!
A szczególnie Ruda Zouzo;) oj Anetka Anetka jak zyjesz??
:) Fajne były te 4 lata:) -
Intercoller
No fajne fajne:P A tak pozatym to takie mam pytanko czy sie spotykacie tak klasowo:) Od czasu so czasu???? -
Anonim
no co Ty Inter każdy z nas poszdł aw swoją stronę studia preaca.... ale wiesz pojedyńcze oboby się wuduje ale tak całą klasę to nie masz szans...
pozdro Monia - ciekawe czy mnie pamiętasz ...:) -
Intercoller
No i juz wam poszedl prawie rok:) Wiecie co jak ja sobie pomysle ze za rok ja bede pisal mature to az mnie ciary przechodza:) A potem jeszcze trzeba by bylo sobie pracy poszukac:P SZOK jeszcze do tego niedochodze:P -
- 1
- 2